Super services, gebeld ivm voorraad en gelijk verzonden

Goede service, in belde omdat er niet genoeg producten aanwezig waren op voorraad en dit werd direct opgepakt en gelijk verzonden. Super fijn. Ook zien de producten er super uit, mooi afgewerkt. Bedankt. Zeker een aanrader hier iets te bestellen.

Vlot!

Vlot verzonden. Simpele, veilige en milieuvriendelijke verpakking!

Bestelling en bezorging verliepen soepel. Product voldoet aan de verwachting

Positief

Mooi en degelijk product correct geleverd.

Zeer goede klantenservice en TOP kwaliteit

Nadat dat ik op hun geweldige site was gekomen heb ik even gebeld met het bedrijf wanneer ik mijn product kon verwachten. Ze zeiden dat ze het nog voor de vakantie deden op sturen. De volgende dag had ik de drie vakkenwasmand in huis. Werkelijk echt superkwaliteit. Nogmaals Bedankt.

Migo styling is een echte aanrader!

Producten waren van goede kwaliteit. Alles was netjes ingepakt. Top service! :) :)

Alles helemaal top

Makkelijk bestelsysteem, snelle levering

Mooie spullen.

Twee hele mooie mannen gekocht. Telefonisch contact vriendelijk en behulpzaam.

makkelijk snel en super verpakt

het bestellen ging makkelijk evenals betalen we kregen de volgende dag gelijk een mail waarin we alles konden volgen. Woensdagavond besteld en vrijdagmiddag in huis. Op tijd voor de verjaardag van mijn vrouw zaterdag snelle levering en heel goed verpakt . Ik ben er heel blij mee!

top

Snel geleverd en top materiaal

Duidelijke communicatie, snelle levering en een prima product

Snel en netjes geleverd

Snelle levering.alles heel netjes verpakt en hele mooie kwaliteit

Mooie manden

Snelle levering, voorzichtig ingepakt

Snelle verzending,wordt op de hoogte gehouden via mail. Netjea verpakt

Bestelling snel ontvangen

Prima service.

Had oerongeluk een foutieve postcode vermeld. Werd super opgelost door het bedrijf.

Super tevreden, snelle levering

Gewoon heel goed.

Er was een klein foutje gemaakt, gebeld en het was binnen een paar minuten opgelost. M.a.w. een hele goede service. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Kwaliteit en snel geleverd. Kon niet beter.

Vriendelijk, snel en leuke artikelen

Ivm enkele vragen telefonisch contact gehad. Erg vriendelijk en geduldig. De bestelling werd uiteindelijk snel verzonden en was zorgvuldig verpakt. We zijn erg tevreden met de ontvangen producten.

Mooi product

Duidelijke website, goed product, snel geleverd en goed verpakt!

Keurig verpakt en zoals omschreven

SEHR GUTE

Perfect, alles hat bestens geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 Schout van Daelenstraat