Super goed

Heel mooi product, tafellamp uit schelpen. Nog mooier als verwacht. Hele goeie service. Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik zal daar vaker bestellen!

Hele goede ervaring

Fijn dat de spullen zelfs tot in Portugal geleverd konden worden. Snelle service. Goede Prijs / Kwaliteit!

Mooie mand

Goede ervaring ,mooie manden gekocht en snel en netjes geleverd.

Heel blij met het houten hart

Supersnelle levering van een prima product

Snelle levering en top product!

Top product en snelle levering! Blij met mijn aankoop!!

Het is een goede mand. De bestelling was sneller dan gedacht

Uitstekend!

Mooie lamp, snelle levering!

Vandaag besteld dag erna ontvangen

Heel correct ,niks op aan te merken . Mooie Fietsmand ,heel blij ermee !

Mooie mand en snel geleverd

Mooie grote speelgoedmand besteld en deze werd snel geleverd. Er zat alleen bubbeltjesplastic om heen en geen kartonnen doos, maar dat was prima. Scheelt weer een hoop karton.

Geslaagde aankoop !

Kan weer op boodschappentocht met een degelijke stevige mand. Correcte beschrijving, vlotte levering !

Mooie website. Prachtige artikelen.

Goede ervaring

Die Ware kam schnell und war sehr gut verpackt. Alles Top. Bedankt!

Heel positief

Reeds tweede lamp hier gekocht ,keurig verpakt en snel geleverd.

Keurige aflevering van de bestelde spullen, zowel per post als bij het zelf afhalen op locatie

-De twee gekochte wasmanden met tweedelig deksel, zien er netjes, verzorgd en degelijk uit. -De waszakken zijn schoon en makkelijk te verwijderen en weer terug te plaatsen. -Leuk om de toonzaal te bezoeken. -Migo Styling komt afspraken na. April 2022

Top zowel kwaliteit als service

Vriendelijke ontvangst goed assortiment

Bij MIGO styling geweest op zoek naar rieten opbergkist. De eigenaar ontving ons allervriendelijkst en deed alle moeite om samen met ons te zoeken naar de kist zoals wij die wensten. Eerlijk in zijn commentaar. We zijn heel blij met de kist die we uiteindelijk mee naar huis genomen hebben. Het was trouwens moeilijk om het leuke assortiment met woondecoratie in Ibiza / Bali stijl weerstand te bieden.

snelle service

Vriendelijk, behulpzaam, adviserend.

Zeer vriendelijke medewerker. Denkt met je mee. En zeer snelle levering.

Hele mooie lampjes en supersnelle levering.

De website was erg overzichtelijk . Bestellen ging snel en simpel en levering was snel en goed verpakt. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, netjes verpakt en product van top kwaliteit!

Overzichtelijke website en het product had ik binnen 2 werkdagen zoals beloofd. Heel netjes verpakt en product is zoals omschreven en van betere kwaliteit dan ik dacht!

Goed, beter, best!!!!!

Het bestelde, opbergmand, voldoet aan mijn wensen en verwachtingen. Zeer snelle levering

Mooi produkt.

Snel geleverd. Mooi produkt.

Goed en snel geleverd

1 Schout van Daelenstraat