Klantvriendelijk en betrouwbaar

Migo Styling heeft een klantvriende- lijke benadering, duidelijke afspraken met betrekking tot de levertijd van de bestelling, betaling achteraf middels factuur. De duo wasmand was zorgvuldig ingepakt en keurig afgeleverd, zeer korte levertijd. Kortom wij waren aangenaam verrast door de vervaardiging van de duo wandmand en de kleur, zelfs m’n man was enthousiast. Een score van 10 met betrekking tot volle tevredenheid.

heel snelle levering

heel snel

Goede kwaliteit en levering

Wij hebben een wandrek besteld deze kwam netjes op tijd aan en de kwaliteit is ook goed

Super service en mooie spullen

Vriendelijke eigenaren die echt meedenken. Hele mooie spullen en goede service. Echt een aanrader!

Für das erste mal positiv überrascht

Sehr nett und hilfsbereit mit schneller Lieferung, alles in einem war ich mehr als zufrieden auch die Bestellung selber war toll es gab keine Probleme und das erhaltene Produkt hat eine tolle Qualität. Würde gerne noch einmal dort bestellen. Mit freundlichen Grüßen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

heel goede service

heel goede service. de mevrouw aan de telefoon ook heel vriendelijk. bestelling geleverd zoals vermeld stond in de mail. mand ziet er uit als op de foto,niets op aan te merken was ook heel goed verpakt zo dat hij niet kon beschadigd zijn door het vervoer bij post nl

Helaas kant niet leverbaar , en slotje was kapot toen hij geleverd werd. Maar dit werd gelijk vakkundig opgelost.

Snelle levering, en een mooie laptoptafel. Precies zoals op de website beschreven stond.

Gewoon Super

Snelle levering.. goed verpakt..snelle service..

Mooie producten

Zeer snelle levering! Mooie producten. Echt een aanrader!

Veel contact mbt de aflevering. Aflevering door zeer klantvriendelijke dames, die de lamp voor ons uitpakten en op de plaats hebben gezet. Wat een service.

Voor de tweede keer iets besteld, ' en weer heel tevreden, ook effe een belletje voor af welke kleur ik wilde, echt goede service zal zeker weer bestellen, en het bestelde product is zeer mooi wederom heel blij met mijn aankoop

Heel tevreden. Besteld en de volgende dag in huis. Netjes bezorgd zonder beschadigingen.

Snelle levering lijn

Ik heb al eens eerder iets besteld en dat werd tot mijn verbazing keurig thuis bezorgd door Migo styling zelf. Was nu wat huiverig voor mijn nwe bestelling omdat deze door Post.NL zou worden bezorgd.( was best wel breekbaar). Pakket was echter dermate goed en veilig verpakt, waardoor de bestelling zonder probleem netjes en zonder beschadiging hier aankwam. Zeer netjes gedaan door Migo styling.

Zeer goede Service en snel geleverd

Bij de 1e bestelling 3 maanden besteld. Bij binnenkomst waren de 2 grote manden voor mij te groot. Deze 2 weer terug gestuurd en omgeruild voor de maat kleiner. Dit alles was zeer snel geregeld en nu hebben we 2 mooie manden in de juiste maat.

Snelle verzending, mooi balinees parasolletje.

Snelle verzending, mooi balinees parasolletje.

Bestelling retour gezondenna overleg en het verschil ook al weer op mijn rekening na tel. overleg. Chapeau!!

Heel tevreden

Overzichtelijk , snel besteld en keurig geleverd

Super goed snelle levering

Super snelle en vriendelijke afhandeling van de bestelling

Product viel ontzettend tegen

Had een mand met deksel en sluitingen besteld. Mand was erg stoffig, de sluitingen zaten niet goed tegenover elkaar zodat het deksel niet mooi sluit. Ook vond ik het slecht en rommelig verpakt . Als ik meer tijd had gehad om nog iets anders te bestellen had ik hem zeker terug gestuurd.Dat is dus een gelukje voor jullie.

Tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit. Tevreden klant!

Goed,snel

Snelle levering en goed verpakt

Super mooi en snel geleverd TOP

Alles verliep volgens verwachting

Zie boven