Snelle levering en een heel mooi product.

Snelle levering en mooi product.

Vakmensen met goede kennis van zaken. Denken mee, nemen tijd voor je. Komen afspraken na en bezorging keurig thuis. Aardige man die chauffeur !!!

snelle levering, goed verpakt

Product was heel netjes ingepakt en vooraf zenden werd gebeld over de dag van levering.

duidelijke en snelle info

en gedetailleerd overzicht en een snelle levering waarvoor dank

snel en vakkundig geholpen

mooie producten, snel ontvangen, erg vriendelijke medewerkers

Heb artikel teruggestuurd omdat deze te klein was. Kreeg snel mijn geld terug gestort

alles bestens gelaufen

schnelle Lieferung, netter Kontakt, schöner ,stabiler Korb, alles in Ordnung, danke :-)

Zeer positief

Een prachtige dromenvanger ontvangen. Erg mooi. Blij mee! Snelle bezorging en zorgvuldig ingepakt in een gerecyclede doos. Al met al zeer tevreden.

Goede prijs/kwaliteit, en snelle levering. Keurig verpakt.

Erg snel geleverd

Fijn dat je het direct op kunt halen na afspraak. Ga zo door.

Mooi product! Met een nog mooier verhaal erachter

Hele mooie rotan zuil besteld. Heel blij mee.Goede service.

Niet zo best, viend ik jamer

Ik viend heel erg jammer, dat wat ik bestel, beschadig zijn

Prachtige collectie, correcte service, excellente levering

Snelle en correcte levering

Spullen waren precies zoals verwacht en online in beeld gebracht. Prijs/kwaliteit is ook prima in orde.

Erg tevreden over Migo Styling

Je voelt je welkom. Er wordt alle tijd voor je genomen. Heel tevreden. Leuke spullen en zeker een aanrader. (n.b. ik wil mijn beoordeling niet met naam (anoniem akkoord) op een site)

Tevreden

Juiste en snelle levering.

Hartelijk.

Informeel.

Vriendelijke en snelle reactie en levering

Mijn mail met vragen werd snel beantwoord en de levering was ook zoals verwacht.

Snel, zorgvuldig, goede prijs-kwaliteit verhouding (en duurzame materialen)

Ervaring staat hierboven

Lamp besteld en kreeg de zelfde avond nog een telefoontje. Ze waren In de buurt dus snelle levering. Bij bezorging van te voren een telefoontje dat ze onderweg waren. De dame kwam de lamp brengen, helpen installeren en ging pas weg toen we tevreden waren. Top service!!!

Van bestellen tot levering helemaal top

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, de giraffen familie hebben een mooi plekje gekregen in de woonkamer en de druppelvaas staat erg mooi op de salontafel, (die word tevens gebruikt als drinkschaal door mijn katten) dus allemaal blij.

Perfekter Service

Sehr gute Beratung, sehr freundlicher Kontakt! Besser geht es nicht! Jederzeit wieder!

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK