Snelle levering, mooie lamp. Ziet eruit zoals omschreven.

Snelle levering, mooie lamp. Ziet eruit zoals omschreven

Mooie lampen maar de verkeerde geleverd

Ik had de Vloerlamp Capizschelpen en donker bamboe (migo 308) van besteld, maar de Vloerlamp Capizschelp met bamboe ovaal gekregen. Na een reactie was er de zelfde dag nog de juiste lamp geleverd, prima service.

Vriendelijk, netjes en betrokken

Een bestelling was niet op voorraad maar werd keurig geïnformeerd en een oplossing besproken. Top!

Bin voll zufrieden!

Hat alles reibungslos geklappt.

leuke spullen goed verpakt

leuke spullen, goed verpakt

Perfect gewoonweg.

Door een fout ontving ik geen bevestigingsmail. Ik belde naar de klantendienst en werd dadelijk geholpen. De volgende dag had ik het pakketje al in huis! Echt topservice!

Goede service en snelle levering

Snelle service, mooi product

Helemaal content met mijn schelpenketting op standaard. Prachtig decoratief op de schoorsteen. Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle correcte levering

Hele mooie producten, veel uitleg, heel gastvrij en vriendelijk. Wij gaan zeker terug!

Leuke kadootjes uitgezocht zag er prachtig uit!!!goede service en track and tracé zodat je kon zien wanneer je pakje binnen komt.

Fijne zaak en gied produkt

Tgtdt

Heel mooi product, super snel en correct.

Heel mooie krans-standaard via de site uitgezocht en besteld. Werd heel snel en correct geleverd en helemaal zoals verwacht. Echt top!

Erg tevreden over de service. Ik had telefonisch een aanvraag gedaan en dit was geen probleem, bestelling werd aangepast en snel geleverd. Ik ben helemaal tevreden!

Leuke collectie, snelle levering

mooie pelikanen ben er blij mee .

Topbedrijf

Leuke spullen en betaalbaar Hele goede service en heel vriendelijk.

Grote keus . Goede service

Voor herhaling vatbaar.

Goede communicatie

Mijn ervaring is goed uitgepakt. Werd netjes per mail op de hoogte gehouden qua stand van zaken. Ik zou hier zo weer iets bestellen. Ga zo door!

Attent

Snelle levering, zeer aardige verkoper

Top bedrijf

Super snel en vriendelijk geregeld. Het telefoontje die je krijgt van het bedrijf om te laten weten wanneer het bestelling opgestuurd wordt is erg fijn.

Heel snelle levering.

Helemaal naar mijn zin!

Mijn bestelling is geheel naar wens verlopen, vlotte levering...zeer tevreden.

Prima voor herhaling vatbaar

Heb meerdere keren wat besteld goede spullen vriendelijk en netjes vlgs afspraak zeer aan te bevelen

Snelle levering en voldoet aan verwachting

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK