Kwaliteit

snelle levering, mooie producten en correcte communicatie

zie hierboven

Fantastische service

Fantastische service. Hele leuke en meedenkende eigenaars

Prachtige lamp

Lamp besteld en niet lang erna werd contact opgenomen over de levering. Alles is precies volgens afspraak verlopen en de lamp is prachtig. Dus helemaal perfect!

ziet er goed uit

zoals afgebeeld op de website

Mooie producten en supervriendelijke service!

De lamp die ik gekocht heb is echt prachtig! Zeker het geld waard! Daarnaast ben ik zeer te spreken over de vriendelijke en persoonlijke service naar de klant toe! Tot slot was de lamp uitstekend verpakt (met gerecyclede materialen, helemaal top). Ik ben zeer tevreden!

Helemaal top!

Voor ons de 2e bestelling bij Migo. Wederom een geweldige en supersnelle service. De medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam en ze doen wat ze beloven!

Prima communicatie en service. Top!

Persoonlijke service. Topproduct.

product voldoet prima

de levering was (ook) door Post.NL nogal vertraagd (waarschijnlijk door corona) maar de communicatie daarover had beter gekund

Levering op tijd

Een prima produkt

Snelle service en levering

Ik had een lamp besteld en de volgende dag al in huis. Ook nog goede kwaliteit!

Na betaling geen ontvangst bevestiging, wat niet goed voelde! Na 2 dagen track and trace, wat gerust stelde en keurig op tijd geleverd werd door tnt, bestaande uit n prachtige Houtmand van n mooie kwaliteit zoals omschreven!

Mooie lamp

Erg mooie lamp en snel bezorgd.

Helemaal top!

De bestelling was makkelijk te plaatsen, snel geleverd en was precies het product wat afgebeeld was. Ben erg blij met mijn opbergmand. Super tof!

Klant vriendelijk

Na aanleiding van telefonisch contact, hebben ze de lamp persoonlijk gebracht. Mooi ingepakt en persoonlijk in deze Corona tijd. Heel erg tevreden! Mooi spullen , prachtige lamp die geeft een super mooie sfeer in huis, een waar kunst object. Top!

Prima bezorgd, netjes uitgepakt en geinstalleerd

Prima lamp voor een leuke prijs. De lamp werd netjes bezorgd, uitgepakt en aangesloten. Lampjes erin om te kijken of alles werkt zoals verwacht. Zelfs het karton en plastic werd keurig meegenomen.

Leuke webshop met mooie artikelen

Verrekte goeie service

Bellen en appen voor tijdens en na levering. Prima bedrijf. Ga ik vaker bestellen.

Super mooie mand ontvangen en snelle levering.

Heel erg mooi product. Goede kwaliteit en voldoet aan omschrijving van de website.

Prima service en snelle levering!

Was aangenaam verrast door de persoonlijke hulp die werd geboden bij aflevering bij de installatie van de kamp, en alle verpakkingsmiddelen werden keurig meegenomen. Erg tevreden over het product ook, klasse!

Een stevige mand

Een stevige mand die je kunt gebruiken in huis als op de slaapkamer om materiaal weg te stoppen. De mand heeft een mooi kleur waardoor het met veel verschillende kleuren gecombineerd kan worden.

Snelle levering en goed verzorgt

De lamp is in een woord super mooi.

De lamp is persoonlijk bezorgd, lampjes zijn er in gedraaid, geweldige service. Zal zeker dit adviseren naar anderen.

Goed!

Mooie artikelen. Snelle service..netjes ingepakt kortom perfect!!

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK