Product was exact zoals omschreven en scherp geprijsd. Keurig verpakt en snel verzonden. Dik tevreden.

wat ik heb gekregen ziet er heel mooi uit

Snelle en goed verpakte levering

Vriendelijk correct en originele items

Mooie en leuke originele items voor een goede prijs. Mijn favoriet artikel was eerst niet beschikbaar. Telefonisch contact gehad. Super vriendelijke man aan de lijn. Website onmiddelijk geupdate want er waren juist terug goederen binnen. Ik kon mijn artikel ditect bestellen. Snelle levering. Persoonlijke aanpak. Dit was de eerste keer maar waarschijnlijk niet de laatste keer. Aanrader !

Super service en Snelle levering!

Zeer fijn bedrijf, verlenen super service en leveren zeer snel en top kwaliteit. Zeer tevreden en kopen er graag weer.

Top bedrijf

Uitstekende service, snelle levering, zeer attent met nabellen of pakket goed aangekomen is.

Ik was op zoek naar een mooi afgewerkte rotan hanglamp. Deze had ik in mijn bezit 2 dagen na het plaatsen van mijn order. Netjes afleverde en veilig verpakt. Mooie afwerking! Ik ben zeer tevreden!

Mooie manden, snelle levering.

Mooie manden , zeer goed verpakt !

Snelle levering van een prachtig product!

Twee kranshouders online besteld, super snel geleverd en ze zijn echt prachtig! Mijn volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten!!

Gewoon goed

Op woensdag een Wandrek Rond industrieel metaal Dia 60 cm besteld en op vrijdag geleverd. Keurig met track&trace via de mail.

Fijne en snelle communicatie.

Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik de papasan stoel gekocht. Ik heb eerst gebeld over de stoel. Vervolgens kreeg ik wat extra foto’s om de stoel beter te bekijken. Samen met met dochter de stoel opgehaald en ook nog een mooie schapenvacht erbij gekocht. Al met al een vlotte en vriendelijke communicatie. En mijn dochter heel blij met haar stoel.

Prima afgeleverd volgens afspraak

Prima afgeleverd volgens afspraak

Echt mooie spullen.

Supervriendelijke service !

Supervriendelijke en snelle service

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Hele mooie lamp, zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Top!

In één woord: SUPER

Prachtige hoge capizschelpen-vloerlamp gevonden bij Migo Styling. Duidelijke info op website, einde middag nog even gebeld voor combi met de juiste E27 led-lampen, daarna besteld. Volgende ochtend al om 8:30 uur bezorgd ... nog nooit zo'n snelle bezorging gehad (ook dankzij PostNL), en dat met zo'n groot pakket (2 meter). Halverwege de ochtend belt Migo ter controle, met korte uitleg hoe de lamp uit - en in elkaar moet. Wat een service, hulde!

Snelle en perfecte levering

Ik ben erg tevreden, product wat ik had besteld is perfect afgeleverd en snel en netjes verpakt. Zag er goed uit. Erg blij mee.

Top service, top kwaliteit, super snelle levering. Ben zeer tevreden klant!

prima service (ook in weekend)

Mooie lampen en kon zelfs op zaterdag nog een 2de lamp ophalen.

Mooi verpakt en blij met de plantenmand

Mooie mand voor mijn plant, jammer dat er geen binnenkant bescherming inzit. Goed verpakt en ben er blij mee

Prachtig product voor een zeer schappelijke prijs

Prachtig product voor een alleszins schappelijke prijs. Overigens ook zeer goede service. Ik werd zelfs gebeld dat het bestelde product inmiddels weer voorradig was met daarbij de mededeling wanneer dit na bestelling zou worden verzonden. Foto op website kwam geheel overeen met het geleverde product. Tevens zeer lage verzendkosten!

Drie mooie lampen besteld. Snelle reactie en een zeer snelle levering!

Heel tevreden

Mooie Houtmand op wielen besteld, die snel en goed geleverd is!

Erg blij met mijn bestelling!

Geweldige service

Een prachtige lamp rijker en niets dan lof voor de persoonlijke benadering en geweldige service. De lamp werd thuisgebracht en ze boden zelfs aan deze voor ons te installeren. Een wow van de bovenste plank,dit bedrijf zet echt de klant voorop!

Prima product geleverd

Mooie stevige mand, op tijd geleverd, correct verpakt. Enkel de wieltjes moest ik er zelf onder schroeven maar alles was er bij geleverd en gaatjes al voorgeboord.

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK