Hele leuke aparte spullen!

Ik heb al eerder wat besteld. Nu weer: de Peace hanger en de grote schelpen dromenvanger. Teer product, logisch is van schelp. En niet in de regen laten hangen. Maar wel balen want met uitpakken, was 1 ‘string’ kapot en trof ik in de verpakking een los schelpje aan. Ga proberen om het zelf te fixen?

Dromenvanger van schelpen fantastisch mooi gemaakt. Snelle verzending. Uitstekend verpakt.

Top service, zeer persoonlijk

Ik bestelde manden, deze waren aan specifieke maat gebonden in verband met plaatsing in een inbouwkast. Verkoper nam na mijn berichtje binnen een half uur contact op (‘S avonds!) en mat alle alternatieven op alvorens mij de bestelling definitief te laten maken. Dit is hoe zij werken, TOP!

Snelle levering & mooi product!

Levering sneller dan verwacht en erg blij met de opbergmand. Zeker een aanrader!

Hele mooie wasmanden

Heel tevreden over mijn wasmanden, ze voldoen aan mijn verwachtingen: ze zijn stevig en mooi gevlochten. Ook de levering was perfect zoals was afgesproken. Migo Styling: een aanrader!

Zeer goed geholpen.

Heel vriendelijk geholpen en blij met wat we gekocht hebben.

Heel klantvriendelijk.

Mooie producten, veel keuze. En heel snelle levering. Behulpzame en vriendelijke eigenaar. Echt een aanrader.

klantvriendelijk en super producten

Ik had een aantal producten besteld en dacht even bellen wanneer ze werden verzonden. Zeer vriendelijke mijnheer aan de telefoon en die zei dat ze vandaag werden verzonden. Dag later al in huis werkelijk TOP. Nog mooier als op de foto. Er moesten meer van dit soort winkels zijn. Ik kom zeker terug.

Perfecte service

Mooie lamp besteld. Netjes bij ons thuis afgeleverd op afspraak. Zeer klantvriendelijk geholpen

Snelle levering, keurig verpakt, goed product

Mijn ervaring is prima. Alles piekfijn in orde.

Voor herhaling vatbaar.

Heel prettig contact gehad over de levering van mijn pakket. Maar wat mij betreft het meest belangrijk: een prachtig product!

Fijn contact, snelle levering, netjes verpakt

Zie boven

Fantastische service

Hele mooie vaas gekocht Fijn dat er goed met je wordt meegedacht en ze zijn eerlijk over wat ze je verkopen En als service werd de vaas ook nog thuis gebracht Zeer tevreden klant

Hele lieve mensen, die het hebben bezorgd.

Goede service, netjes en correct.

Behulpzaam

Na bestelling van een artikel, wilde ik graag een andere. Ze zijn hem persoonlijk komen omruilen. Voor mij dus geen gedoe met opsturen. Zeer behulpzaam.

Prachtige praktische wasmand maar....

Niet de bruinige kleur die op de site te zien was. Wel zeer snelle levering.

Schnelle und sehr freundliche Bedienung!

Ich wurde sehr freundlich beraten, und meine Lieferung kam schnell und wohlbehalten an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een geweldig bedrijf, super mooie producten

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Had een bestelling geplaatst. De volgende dag al in huis. Dag erna werd ik gebeld of alles naar wens was verlopen. Echt Top. Jullie hebben er een vaste klant bij. Opbergmand en ronde wandrek

Superfijne zaak

Als je wat zoekt en het is er niet doen ze hun best om er toch aan te komen. Zorgen dan dat het in de winkel staat maar dringen niets op. Zijn heel klantvriendelijk!

Top service,top kwaliteit en one of a kind lamp.

De bestelde lampen, een grote van 1.70 m. en een tafellamp, werden precies volgens afspraak persoonlijk thuisbezorgd en uitgepakt. Er werden zelfs (led)lampen ingedraaid om het effect te laten zien. Het was dat ze niet drie dezelfde (led)lampjes bij zich hadden, anders had ik ze zo kunnen overkopen. Heb inmiddels zelf flame lampjes gekocht en het staat prachtig! Super service!

Heb goede ervaringen met Migo styling. En een snel leveringen .

Hele lieve en gezellige mensen. En super goede service.

Zeer snelle en correcte levering

Volgende dag geleverd en heel zorgvuldig verpakt.

Prachtig afgewerkte speelgoedmand met deksel

Via internet besteld aan de hand van goede foto’s

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK