Fahrrad Korb

Die Lieferung nach Deutschland hat etwas länger gedauert, aber hat genau unseren Erwartungen entsprochen Immer wieder gerne

Manden precies als beschreven op website, snelle levering, zeer tevreden

Manden precies als beschreven op website, snelle levering, zeer tevreden

alles helemaal tiptop in orde

van bestelling tot aflevering heel persoonlijk en vriendelijk geholpen. Heel goede service, ik ben zeer tevreden !

ok

ok

uitstekend

dank u wel

Alles wat ik heb besteld komt goed en zorgvuldig aan. Vandaag zelf me potten gebracht. Lieve mensen zijn jullie!

Fantastische communicatie en levering

Product is nog mooier als op de foto!! Zeer goede communicatie en erg snelle levering. Netjes verpakt verzonden. Zeker een aanrader!

Keurig product en snel verzonden

Mooier dan op de foto en supersnel geleverd. Top!

Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en levering. En mooi meegenomen dat wat we bestelden in werkelijkheid nog mooier was en goedkoper dan elders. Super tevreden en de site toegevoegd aan onze favorieten. Dank jullie wel :)

Super, goede, snelle en nette service 👍🏻🎉

Ik ben heel netjes behandeld. Alles is vlot netjes en goed verpakt verzonden Ga zo door

Geweldige service en prachtige producten

Ik heb de wasmand zojuist in ontvangst genomen. Ziet er prachtig uit! Bedankt voor de snelle levering en geweldige service .

bijna uitstekend

Alles verliep zeer goed, het enige wat zou kunnen verbeteren is, dat men zou kunnen bepalen op de dag van levering b.v. vóór of na 13 u. Maar ik vermoed dat dit meer van Post N L afhankelijk is.

Super mooi jurk ontvangen voor mijn dochter. Levering was snel en zeer goede kwaliteit.

Uitstekende service en snelle levering!

Zeer tevreden met onze aankoop. Vragen worden snel en goed beantwoord. Ze doen echt moeite voor hun klanten.

Geleverd volgens afspraak

X

X

We hebben diverse lampen bij MigoStyling gekocht. We hebben hiervoor de showroom bezocht en zijn daar zeer gastvrij en deskundig ontvangen. Het was zelfs mogelijk om een lamp op bestelling te laten maken. Ook dit is door MigoStyling goed opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over MigoStyling en onze aankopen.

Supersnelle bezorging

's morgens een vloerlamp besteld en 's middags al een telefoontje dat de lamp dezelfde dag al bezorgd kon worden. De eigenaar van Migo Styling komt de vloerlamp persoonlijk bezorgen en uitpakken. We kregen 3 LED lampen er gratis bij. Prima service.

Alles klopte,blij mee

Super mooi wandrek snel geleverd.

Super snelle goeie service. Zeer tevreden met mijn mooie ronde wandrek.

Uitstekende service en zeer goed telefonisch bereikbaar

Super bedrijf, zeer goed verpakt en werken mee aan het milieu, omdat ze alleen maar gebruikte dozen nemen om te verpakken en ze gebruiken gerecycled plastic. Echt Top Bedrijf. Onze lampen staan geweldig.

Grandioos

Product besteld,volgende dag gebeld door verkoper.die dag verzonden keurig netjes grandioos.

Ongelofelijk aardige mensen met mooie spullen

Had een hele mooie kransenstandaard besteld maar niet op de hoogte gelet. Was 80 cm en helaas kan hem niet plaatsen.Kon zonder pardon terug. Geweldige service!

ben zeer tevreden met mijn bestelling en super snel geleverd ga zo door

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK