Artikel snel geleverd en beantwoordt aan de verwachting.

Snelle leverinf

Snelle levering en mooie mand!

Echt top!

Super correct, geweldige survice en meedenken!!!!

Prima service!

Snelle en correcte levering van uitstekend materiaal!

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Gezellige en laagdrempelige kennismaking Als extra kwam er ook een pendel mee om de lamp gelijk op te kunnen hangen. Echt top!

Niet goed

De afmeting van de fietsmand kloppen niet volgens site 50cm en in werkelijkheid is dit ongeveer 46cm

Doen wat ze beloven

Correct ontvangen, helaas formaat te groot daarom retour. Zoals afgesproken binnen 7 dagen retour

Prima en directe service

Alles correct geregeld

super bedrijf

zeer goede klantenservice, eerlijk, betrouwbaar en goede prijzen. De vloerlamp werd zeer netjes afgeleverd en s'avonds werd ik nog gebeld of alles naar wens was verlopen. Echt TOP

goede aankoop

goede ervaring. Snelle levering en goede peijsw.

Snelle bezorging , en waar voor men geld !

Positief

Binnen 2 dagen in huis, leuk product, waar voor je geld.

Snel reactie, snelle levering.

Op mijn vraag kwam snel reactie. Snelle levering, scherpe prijs. Zeer tevreden met het product. Ik gebruik de xl zeegras boodschappentas als lectuurmand. Heel blij mee.

Geweldige service

We zijn zeer tevreden

Zorgvuldig verpakt en netjes behandeld.

Wij hadden een mooie parelmoeren lamp gezien op de site van Migo Styling nadat wij hem besteld hadden kreeg ik een telefoontje van de eigenaar wanneer het ons uitkwam om hem te bezorgen, nadat er een afspraak was gemaakt werd hij ook keurig en goed verpakt bezorgt ook na de bezorging kwam er een telefoontje hoe alles was verlopen wij vonden dit zeer netjes en bevelen deze zaak zeker aan.

perfecte bestelling.

Eindelijk had ik de lampen gevonden die in mijn huis passen. Vergeet ik mijn adres door te geven bij mijn bestelling. Keurig ontvang ik mail en kan ik alsnog de gegevens doorgeven. Snelle levering en ze zijn prachtig!

superservice

Als je van je hobby je werk kunt maken dan staat dat garant voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Voor Miranda en Rene, de eigenaren van Migo Styling, is dat niet anders. Nadat wij in het oerwoud van Google eindelijk onze keuze hadden gemaakt om bij Migo Styling een schelpen vloerlamp te bestellen, was de keuze snel gemaakt. Door de duidelijke omschrijving en foto's op de website (lamp zowel aan als uit) kregen wij een goede indruk van wat wij wilden. Na de bestelling te hebben geplaatst kregen wij een persoonlijke mail wanneer men de lamp - nota bene zelf - kwam bezorgen. Keurig een dag van tevoren gebeld over de aankomsttijd en stipt om 11:00 uur stond Rene voor de deur. Een goedlachse Limburger die er duidelijk zin in had. Rene nam alle tijd om de lamp uit te pakken, een praatje te houden en uitleg te geven. Als klap op de vuurpijl had hij ook nog een tweede lamp mee. Het is en blijft een natuurproduct dus elke lamp is uniek. We konden dus kiezen uit twee prachtexemplaren. Na lang wikken en wegen de lamp van onze voorkeur uitgekozen. Waren we er niet uit gekomen dan vond Rene het ook prima om ze alle twee nog even te laten staan. Dan konden we er nog even rustig over nadenken. En als we uiteindelijk toch een grotere lamp zouden willen, dan was dat ook geen probleem. Dan ruilen we hem toch gewoon om. Kijk, dat is service die je tegenwoordig niet vaak meer tegen komt. Wij kunnen Migo Styling aan iedereen aanbevelen en hopen dat Miranda en Rene nog jaren deze spirit er in kunnen houden. Dank en hoop dat de boterkoek jullie goed heeft gesmaakt :)

Topservice

Goed geholpen en snelle levering dus aanrader

Hier is de klant nog koning

Helaas zat er een kras op de vaas die wij hadden aangeschaft maar dit is op een hele fijne manier opgelost!

Leuk bedrijf/winkel met geweldige service!

Wat een leuke producten hebben ze in hun winkel. Diverse producten zijn ook via hun website te bestellen. Alles keurig thuis geleverd gekregen, met telefonisch contact over de leverdatum/-tijd. TOP!

Geweldig!

Ik heb al verschillende producten van migo styling. Mooie degelijke producten, die je in een gewone woonwinkel niet tegen komt. Dat is waar migo styling zich in onderscheid van de rest Altijd een top service en klantvriendelijk! De lampen en decoratie zijn dan ook de pronkstukken in ons huis!

Snelle levering, mooie producten!!

De door mij gewenste mand uiteindelijk bij Migo gevonden. Mooi product tegen schappelijke prijs.

Slechte service en zeker niet klant gericht

Na bestellen kreeg ik een vriendelijke mail met hierin: "We staan morgen en zondag op de Ibizamarkt op koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk. Dus mocht je ons “live” willen ontmoeten met nog meer leuke spulletjes… je bent van harte welkom! (We overnachten toevallig in jouw woonplaats, Noordwijkerhout)" Ik heb dus gevraagd of ik niet het pakketje kon ophalen als ze hier toch overnachten, de afspraak was dat ik rond 23:00 uur even langs zou fietsen. Echter belde ze mij op de dag zelf dat ze al eerder naar hun verblijf locatie gingen, waar ik op dat moment verbleef was (letterlijk) 2 minuten omrijden, maar was allemaal heel moeilijk voor ze en ook zo onhandig en volgende keer moest het maar met postNL, etc, etc. Uiteindelijk hebben ze het pakketje langs gebracht, maar de verzendkosten willen ze niet terugbetalen, want die kosten hebben ze wel gemaakt. Nog even ter verduidelijking, zij benaderde mij met hun praatje dat ze in de buurt waren en waar ze het pakketje nu hebben afgeleverd lag ook letterlijk op de route tussen de braderie en hun verblijfplaats. Hier willen ze niets van weten en blijven erbij dat zij toch echt €4,95 kosten hebben gemaakt en zijn ervan overtuigd dat ze top service hebben geleverd. Ik zou het een service vinden als ze het kosten loos hadden gedaan of daadwerkelijk om gereden hadden, nu is het gewoon lekker cashen voor ze. Ze hadden zoveel goodwill kunnen kweken en misschien had ik nog wel eens een aankoop gedaan, dat kunnen ze nu wel vergeten, aan mij zijn ze een klant kwijt.

Prima! Kwaliteit van product en service is van uitzonderlijk hoog niveau!

Betrokken en vakkundig!

Prima !

Snelle levering! Mooie mand ! Dus een tevreden klant!

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK