Pluspunten

Leuke wasmand besteld en snel geleverd gekregen.

Wilde het bestelde item laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt en had de optie ook gekozen maar werd toch naar huisadres bezorgd. Weet niet of deze optie niet werkt op de site of dat er iets fout ging. Kreeg netjes een tracktrace link waarin stond dat de bezorging tussen 12:00 & 14:00 zou zijn maar de PostNL bezorger kwam natuurlijk pas om 21:35 . Lekker op tijd zoals we vaker gewend zijn van PostNL de laatste jaren.... Daarom is een afhaalpunt makkelijker. Deze klacht heeft gelukkig niets met uw bedrijf te maken maar ligt volledig bij PostNL . Bij DHL heb ik dit gelukkig nog mooi meegemaakt !

Pluspunten

je werd gebeld om dag af te spreken voor levering. heel goed ingepakt voor te vervoeren. goede levering

Pluspunten

snelle verzending goede service

Pluspunten

Ik heb 1 artikel besteld midden in de zomervakantie. Hierdoor was een verzendkorting actueel om alvast te bestellen en later te leveren. verzending over de vakantieperiode kunnen zetten en een specifieke ontvangstdatum kunnen afspreken.

Pluspunten

Snelle reactie, er ging iets mis in het bestelproces waarna ik telefonisch contact opgenomen heb. Vervolgens ben ik prima geholpen zodat ik mijn bestelling snel heb kunnen doen. Product de volgende dag al ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering vriendelijke benadering.

Pluspunten

Migo Styling heeft een hele mooie en overzichtelijke website, en een hele goede prijs kwaliteit verhouding

Ik weet geen verbeterings punten

Pluspunten

telefonisch zeer goed bereikbaar, goede service, Top producten , goed verpakt, zeer goede prijs lage verzendkosten ja eigenlijk alles top

zo doorgaan, want deze bedrijven kom je niet vaak meer tegen.

Pluspunten

Alleen maar lof ..geweldige survice en klantvriendelijkheid Niets op aan te merken Producten ook erg mooi en goede kwaliteit en betaalbaar

Ga zo door .. helemaal top

Pluspunten

Nog niet veel ervaring maar snelle levering. Goede bereibaarheid en communicatie!

Pluspunten

dit bedrijf informeert op tijd over een vertraging in de verzending en meldt ook hoe groot de vertraging is en geeft een update als de vertraging kleiner blijkt dan voorspeld.

geen

Pluspunten

Duidelijke site Ruime keuze Supersnelle levering

Pluspunten

Mooie degelijke mand, erg tevreden met de levering van de mand

Ga zo door

Pluspunten

Migo Styling heeft een mooie overzichtelijke site met goede producten . We hadden een lamp gekocht en vonden de andere kleur toch mooier. Ruilen was geen probleem! Erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Top !

Pluspunten

Levering al de volgende dag. Product goed ingepakt (breekbaar).

Voor mij geen.

Pluspunten

Gemakkelijke website, vlotte levering, goede communicatie.

Ik zou zo geen punten kunnen bedenken. Alles verliep uitstekend.

Pluspunten

Zeer goede service goed telefonisch contact als je vragen hebt. Lage verzendkosten. Een dikke 10

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Mooie producten, goed advies gegeven bij mijn aankoop van een schelpenlamp op de Ibiza beurs.

Pluspunten

Uitstekende service en goede opvolging van het te leveren pakket.

Pluspunten

Prima snelle levering. Artikel goed verpakt.

Pluspunten

Correct te woord gestaan, prima geholpen (telefonisch), en de bestelling werd vlot geleverd!

Pluspunten

De persoonlijke benadering en het meedenken. Ik heb mijn bestelling geplaatst op de zaterdag voor Pinksteren. Miranda heeft mij gebeld om te overleggen over de leverdatum. Ze had bewust gewacht met de verzending tot na Pinksteren en wilde het product pas verzenden als ze zeker wist dat er iemand thuis was op de leverdatum. We hebben in onderling overleg de leverdatum vastgesteld. Dat noem ik nog eens meedenken!

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK