Pluspunten

Geen woorden maar daden, zeer betrouwbaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Interessante produkten, prettige website en opvolging.

Pluspunten

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting; goede afwerking.

Pluspunten

Ik had een vraag gesteld over de mail, en ik kreeg meteen antwoord. Bestellen en bezorgen ging snel.

Ik kon het product die ik wilde niet in de winkelmand plaatsen.

Pluspunten

Per mail contact opgenomen met dit bedrijf. Zeer snelle/ vriendelijke reactie terug ontvangen. Fijn dat ze ook een showroom/winkel hebben waar je de producten kunt bekijken en kopen. Nadeel is wel dat je hebberig wordt als je rondloopt in de showroom.

Als tip zou ik willen meegeven om ook op jullie site te vermelden dat jullie ook een winkel/showroom hebben. Daar kijken is kopen :)

Pluspunten

Snel contact via de mail Snelle levering van het rotan wasmand 1 dag na levering van de rotan wasmand werd ik zelfs gebeld of ik het product goed ontvangen had echt top nog nooit meegemaakt!!

Pluspunten

Mooie Ibiza producten. Ik kom volgend jaar weer terug naar de Ibizamarkt in Ubbergen.

Pluspunten

Snelle levering. Producten echt heel mooi. Heel vriendelijk.

N.v.t.

Pluspunten

Zeer klantgericht Service bereidheid Komen afspraken na Goed prijs kwaliteitverhouding

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve dingen mogen ervaren. Reageren snel op een vraag. Je wordt heel vriendelijk benaderd. Snel verstuurd en goed verpakt. Ik zeg SUPER

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezellige mensen, ze verkopen mooie exclusieve producten.

Beter een totaalprijs maken inclusief de lampjes. Dat komt niet klantvriendelijk over.

Pluspunten

Positieve, vriendelijke klantenbenadering Uitstekende service Mooie producten

Pluspunten

Bij vragen over het product geven ze een duidelijk advies. Zeer klantvriendelijk Snelle service Goed verpakt

Bij dit bedrijf zijn geen verbeterpunten nodig als ze met zo veel passie blijven doorgaan.

Pluspunten

-Duidelijk en overzichtelijke website. -Snelle levering en goed verzorgd -Geven een mededeling dat de artikelen verzonden zijn met de mededeling hoe ik het pakket kan volgen -hele mooie spulletjes

geen

Pluspunten

Goede en duidelijke website, eenvoudige manier van bestellen en betalen. Snel geleverd.

Pluspunten

Leuke collectie, vriendelijke eigenaren die vertrouwen in hun klant hebben! Hier komen wij zeer zeker terug.

Pluspunten

perfecte service

geen

Pluspunten

Snelle service, mooi product.

Ga zo door.

Pluspunten

Beste Ik heb terug een mand besteld nu voor mijn schoonouders. Ik ben zeer tevreden over de levering en het geleverde product.

De wieltjes onder de houtmand kunnen beter. Ik heb deze steeds veranderd daar het harde plastiek is en niet zo goed draaien. Ik vervang ze door rubber wieltjes.

Pluspunten

Leuke originele producten. Vriendelijke eigenaren. Prima ruimte als showroom.

Zorgen dat de collega in de winkel goed geïnstrueerd is over bijvoorbeeld de dozen die bij de lampen horen. Er zouden nummers op staan en dat was niet duidelijk voor de verkoper.

Pluspunten

Fantastisch bedrijf.

Geen !

Pluspunten

Mooie website, goede communicatie en snelle levering. Mooi en kwalitief product.

Doe zo verder !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie, bijzondere, sfeervolle producten , duidelijke web site, goed contact mogelijk, uitstekende service.

geen idee op dit moment

Pluspunten

snelle levering mooie matrialen perfecte service

geen verbeterpunten

Pluspunten

goede service en correctheid.

ga zo door, op de goede weg.

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK