heel mooie zaken en gerichte oplossing bij probleem

steeds heel mooie zaken mogen ontvangen en onlangs een probleem dat onmiddelijk prof werd opgelost

Goed bedrijf!

Onwijs leuke aparte lamp gekocht. Snelle levering. Betaalbaar. Aanrader!

Zeer tevreden over nestelprocedure en verzending

De snelheid van bezorging, de manier van verpakking, het gemak van bestellen en afrekenen was allemaal prima in orde

Super snelle verzending. Mooie unieke producten.

Goed product,snel verzonden

Snelle levering, betrouwbaar.

Mooie tafellamp gekocht. Precies zoals op foto en omschrijving. Goedkoper dan bij andere sites. Binnen 2 dagen binnen.

Omdat er getekend moest worden voor ontvangst, werden netjes gebeld wanneer wij de bestelling in ontvangst konden nemen. Toen bleek dat de bestelling niet op de afgesproken dag geleverd zou worden vanwege drukte bij de bezorgdienst, werden wij hiervan meteen op de hoogte gesteld. En ook al lag dit buiten de macht van Migo, zij boden toch hun excuses aan voor de vertraging. Na een aantal dagen werd de lamp geleverd. De lamp is zeer fragiel maar was zeer goed verpakt, waardoor het zonder schade is gearriveerd. Eenmaal uitgepakt bleek de lamp nog mooier te zijn dan op de foto. En toen we de lamp aandeden, waren we helemaal blij verrast. Wat een prachtige lamp. Het heeft absoluut onze verwachtingen overtroffen. We hebben besloten om nog een gelijksoortige lamp te gaan bestellen op korte termijn. Voor service, klantvriendelijkheid en -gerichtheid, en kwaliteit van het product: een dikke 10.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit. Aanrader

Een vlugge, vlotte en vriendelijke bediening. Wij zijn heel tevreden. Super bedankt. Mvg. Dianne Degryze

Super goede service!

Ik had mijn mand een maatje te groot aangeschaft. Met één telefoontje was het geregeld, een kleine mand, de helft van de verzendkosten, dus gedeeld. Binnen 48 uur was het geregeld. Bijzonder vriendelijke medewerkers.

Mooie lamp en snelle levering

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering.

Tip top

Voor herhaling vatbaar Prima service

Goede ervaring

Wand decoratie besteld ziet er keurig uit en snel geleverd.

Snelle, correcte levering

Producten zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Zeer tevreden met mijn aankoop!

Lamp is precies zoals op de foto en super netjes geleverd!

Geen mooi product

Bord familie regels gekocht. Letters lopen over op planken. Lijkt slecht erop geplakt. Reactie verkoper klinkt ongeloofwaardig. Handwerk uit Bali. Jammer, foutje maken kan, hoe je het oplost bepaalt of je prima bedrijf bent

snel en prima product

Ik ben heel erg blij met de mooie plantenmand, precies wat ik zocht. Een ruiling daarvoor was ook geen probleem.

Super klantvriendelijk, snelle levering

Zijn zeer vriendelijk, behulpzaam. Goed advies en snelle levering. Zeer tevreden met de mooie mand. Goede kwaliteit.

Keurig afgeleverd goed verpakt en heel erg leuk dat er een kaartje bij zit om ons veel succes te wensen. Heel erg netjes en bedankt voor het mooie gebaar. Mvg Kees&Helen de Ruijter Kooimolenweg 10 Dreumel

Super tevreden !

Het was super om bij deze mensen een bestelling te plaatsen !! Begripvol, meelevend uiterst gedienstig, uitstekende kwaliteit en snelle levering !! Dank u wel , zeker voor herhaling vatbaar !

Prachtige mand

Mooi materiaal.

nihil

mijn ervaring is positief, ondanks een verkeerde levering. Dit werd op een vlotte en correcte manier opgelost. Spijtig dat Postnl weinig moeite doet om het leveringsadres te vinden, ondanks de ligging in het centrum van de stad. "adres niet gevonden ,opgelost via een postnl-punt.

Mooi product, snelle levering

Het is lastig om via een plaatje een product te kiezen. Het is een mooie lamp en ben er heel content mee.

Prachtige lamp !

Snelle verzending. Prima verpakt. Hele mooie schelpenlamp !!!

Helemaal tevreden

Mooi beach pakket ontvangen om mijn tuin aan te kleden. Heel erg blij mee.

Schout van Daelenstraat 1

5981 EK Panningen

(0)6 51852370

Over Migo Styling

MigoStyling is een website met een gevarieerd aanbod van unieke en sfeervolle producten, volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Degelijke rotan manden uit Indonesie en sfeerproducten uit Bali; zoals houtsnijwerk, driftwoodproducten, capizschelpen lampen, buddha's, bamboemanden etc. zoek je iets in Ibiza-Stijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres, de oorsprong van Ibiza-Stijl ligt in Bali. MigoStyling ist eine Website mit einem vielfältigen Angebot an einzigartigen und attraktiven Produkten, die vollständig von Hand aus natürlichen Materialien hergestellt werden. Solide Rattankörbe aus Indonesien und atmosphärische Produkte aus Bali; wie Holzschnitzereien, Treibholzprodukte, Capiz-Muschellampen, Buddhas, Bambuskörbe usw. Suchen Sie etwas im Ibiza-Stil? Dann sind Sie hier genau richtig, der Ursprung des Ibiza Style liegt auf Bali.