Duidelijke communicatie, snelle levering en een prima product

Snel en netjes geleverd

Snelle levering.alles heel netjes verpakt en hele mooie kwaliteit

Mooie manden

Snelle levering, voorzichtig ingepakt

Snelle verzending,wordt op de hoogte gehouden via mail. Netjea verpakt

Bestelling snel ontvangen

Prima service.

Had oerongeluk een foutieve postcode vermeld. Werd super opgelost door het bedrijf.

Super tevreden, snelle levering

Gewoon heel goed.

Er was een klein foutje gemaakt, gebeld en het was binnen een paar minuten opgelost. M.a.w. een hele goede service. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Kwaliteit en snel geleverd. Kon niet beter.

Vriendelijk, snel en leuke artikelen

Ivm enkele vragen telefonisch contact gehad. Erg vriendelijk en geduldig. De bestelling werd uiteindelijk snel verzonden en was zorgvuldig verpakt. We zijn erg tevreden met de ontvangen producten.

Mooi product

Duidelijke website, goed product, snel geleverd en goed verpakt!

Keurig verpakt en zoals omschreven

SEHR GUTE

Perfect, alles hat bestens geklappt

Super goed

Heel mooi product, tafellamp uit schelpen. Nog mooier als verwacht. Hele goeie service. Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik zal daar vaker bestellen!

Hele goede ervaring

Fijn dat de spullen zelfs tot in Portugal geleverd konden worden. Snelle service. Goede Prijs / Kwaliteit!

Mooie mand

Goede ervaring ,mooie manden gekocht en snel en netjes geleverd.

Heel blij met het houten hart

Supersnelle levering van een prima product

Snelle levering en top product!

Top product en snelle levering! Blij met mijn aankoop!!

Het is een goede mand. De bestelling was sneller dan gedacht

Uitstekend!

Mooie lamp, snelle levering!

Vandaag besteld dag erna ontvangen

Heel correct ,niks op aan te merken . Mooie Fietsmand ,heel blij ermee !

Mooie mand en snel geleverd

Mooie grote speelgoedmand besteld en deze werd snel geleverd. Er zat alleen bubbeltjesplastic om heen en geen kartonnen doos, maar dat was prima. Scheelt weer een hoop karton.

Geslaagde aankoop !

Kan weer op boodschappentocht met een degelijke stevige mand. Correcte beschrijving, vlotte levering !

Schout van Daelenstraat 1

5981 EK Panningen

(0)6 51852370

Over Migo Styling

MigoStyling is een website met een gevarieerd aanbod van unieke en sfeervolle producten, volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Degelijke rotan manden uit Indonesie en sfeerproducten uit Bali; zoals houtsnijwerk, driftwoodproducten, capizschelpen lampen, buddha's, bamboemanden etc. zoek je iets in Ibiza-Stijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres, de oorsprong van Ibiza-Stijl ligt in Bali. MigoStyling ist eine Website mit einem vielfältigen Angebot an einzigartigen und attraktiven Produkten, die vollständig von Hand aus natürlichen Materialien hergestellt werden. Solide Rattankörbe aus Indonesien und atmosphärische Produkte aus Bali; wie Holzschnitzereien, Treibholzprodukte, Capiz-Muschellampen, Buddhas, Bambuskörbe usw. Suchen Sie etwas im Ibiza-Stil? Dann sind Sie hier genau richtig, der Ursprung des Ibiza Style liegt auf Bali.