Snelle levering en goed product

Héél tevreden met onze keuze.

Wij hebben een Opberg/Speelgoedmand 110 cm besteld bij Migo Styling. Deze werd na een paar dagen heel keurig bij ons thuis afgeleverd, enkel de bubbelfolie was lichtjes geschonden. Gelukkig was er niets aan de mand zelf. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van deze mand. Eindelijk veel plaats om al onze dekentjes en kussentjes in op te bergen. Wij zijn blij dat wij Migo Styling hebben ontdekt.

Snelle verzending & product zoals omschreven

Snelle verzending & product zoals omschreven

goede communicatie

lamp besteld deze was heel goed verpakt om schade te voorkomen, lamp is ook zonder schade ontvangen top

mooi en net als op de foto

prima mand

Goede service!

Goede telefonische service, prettig contact en product snel geleverd!

Tafeltje was zeer goed verpakt en snel geleverd

Mooi bamboe tafeltje!

Tevreden

Mijn manden mooi op tijd binnen. Ben er blij mee

Super tevreden

Zeer tevreden over mijn aankoop, top service en snelle levering.

Keurig

Zag er netjes uit allemaal Alleen PostNL maakte er een potje van helaas.

Goede website, leuke producten, goede service

Snel antwoord op vragen, service gericht, mooie producten.

Artikel was naar verwachting en snel geleverd,

Keurig verpakt je ziet dat het met zorg is gedaan.

Snelle afhandeling, fijn dat er extra informatie bij zit van de mond geblazen vaas. Verjaardagscadeau werd met veel enthousiasme ontvangen.

hele fijne ervaring!

Supercontact! heel klantvriendelijk! Dankjulliewel!

Leuke ervaring met het bezoek.

Hartelijk gezellig en erg warm.

Snel geleverd en goed verpakt

Leuk dat er een oude doos was gebruikt, mischiien niet mooi, maar zeker duurzaam.

Geweldig mand ! Snelle levering TOP !!

Top service!

Top service en producten

Snelle nette levering

Snelle nette levering! Mooi product!

Perfecte webwinkel

+ winkel is overzichtelijk en goed te bedienen Na bestelling: + duidelijke en snelle communicatie + adequate en snelle levering

Leuke artikelen en een snelle levering.

Een hele leuke site om lekker te snuffelen

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en mooie mand

Mooie mand tegen een goede prijs En zeer snelle levering Helemaal tevreden!

Prachtig product snelle leverinh

De vloerlamp is gewoon ongelooflijk mooi Prachtig handwerk

Schout van Daelenstraat 1

5981 EK Panningen

(0)6 51852370

Over Migo Styling

MigoStyling is een website met een gevarieerd aanbod van unieke en sfeervolle producten, volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Degelijke rotan manden uit Indonesie en sfeerproducten uit Bali; zoals houtsnijwerk, driftwoodproducten, capizschelpen lampen, buddha's, bamboemanden etc. zoek je iets in Ibiza-Stijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres, de oorsprong van Ibiza-Stijl ligt in Bali. MigoStyling ist eine Website mit einem vielfältigen Angebot an einzigartigen und attraktiven Produkten, die vollständig von Hand aus natürlichen Materialien hergestellt werden. Solide Rattankörbe aus Indonesien und atmosphärische Produkte aus Bali; wie Holzschnitzereien, Treibholzprodukte, Capiz-Muschellampen, Buddhas, Bambuskörbe usw. Suchen Sie etwas im Ibiza-Stil? Dann sind Sie hier genau richtig, der Ursprung des Ibiza Style liegt auf Bali.