Doen wat ze beloven

Netjes verpakt en snel geleverd.

Prachtig!

De bestelling was snel thuis. Prachtig zeeppompje. Uniek en echt zwaar. Goed verpakt. Super! Ben echt blij!

Mooie manden

Blij mee

Super, mooie kwaliteit mand

De mand heeft een unieke uitstraling

Topproducten inclusief snelle levering

Heel tevreden over de kwaliteit van de producten en de snelle levering.

X

Goede sevice en degelijke kwaliteit

Zeer Goed

Super nett und schneller Versand

Ganz besonders netter Herr, der mich sogar zurückgerufen hat. Es ging um einen momentan nicht verfügbaren Artikel. Er versprach, mich zu kontaktieren sobald der Artikel wieder lieferbar sein wird.

Schnelle Lieferung/ tolle Ware wie beschrieben

Alles prima gelaufen. Ich finde die Qualität der Ware sehr gut. Nächster Einkauf ist bereits in Planung.

Zeer degelijke winkel

Product was zoals omschreven. Zeer goede kwaliteit, goed verpakt en snelle levering. Zeker een aanrader!

Alles tot in de puntjes geregeld. Alleen stond op de website dat het product pas in september leverbaar zou zijn, maar was de volgende dag al binnen

Sehr guter Kundendienst

Danke für die schnelle Hilfe bei aufgetretenem Problem.

Goede afhandeling.

Goede afhandeling van mijn bestelling, goed verpakt. En nadien even telefonisch kontakt of het pakket in goede staat was ontvangen. Keurig.

Blij met de Balinese parasol

Precies wat ik zocht! Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Vlot

Levering kwam keurig op aangegeven tijdstip. Pakket in goede verpakking! Ik ben heel tevreden!

Perfecte service en communicatie, top.

Zeer tevreden, aanrader.

Mooie parasolletjes gekocht en werd keurig en snel geleverd.

Heel tevreden

Snelle levering , goed verpakt, mooi product

Vriendelijk en betrouwbaar.

Sfeervolle lampen die ook nog eens thuis werden bezorgd. Goede service.

Snelle levering en goede service

Ik werd na mijn bestelling gebeld of ik een witten of zwarte fitting wilde in mijn lamp. Heel meedenkend en attent. Snel geleverd.

Rieten hanglamp is precies zoals op de foto

Mooie lamp, snelle levering, netjes verpakt.

Ich bin sehr zufrieden.

Hallo zusammen, ich bin sehr zufrieden. Es hat alles wunderbar geklappt. Liebe Grüße Tanja van Geenen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel vriendelijk behulpzaam en een zeer goede kwaliteit En prijs Een echte aanrader

goede service

Service gericht vanuit vertrouwen

Schout van Daelenstraat 1

5981 EK Panningen

(0)6 51852370

Over Migo Styling

MigoStyling is een website met een gevarieerd aanbod van unieke en sfeervolle producten, volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Degelijke rotan manden uit Indonesie en sfeerproducten uit Bali; zoals houtsnijwerk, driftwoodproducten, capizschelpen lampen, buddha's, bamboemanden etc. zoek je iets in Ibiza-Stijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres, de oorsprong van Ibiza-Stijl ligt in Bali. MigoStyling ist eine Website mit einem vielfältigen Angebot an einzigartigen und attraktiven Produkten, die vollständig von Hand aus natürlichen Materialien hergestellt werden. Solide Rattankörbe aus Indonesien und atmosphärische Produkte aus Bali; wie Holzschnitzereien, Treibholzprodukte, Capiz-Muschellampen, Buddhas, Bambuskörbe usw. Suchen Sie etwas im Ibiza-Stil? Dann sind Sie hier genau richtig, der Ursprung des Ibiza Style liegt auf Bali.