Mooie producten en goede service

Prachtige giraffen besteld. Heel goed ingepakt, maar tijdens de verzending was een voetje gebroken. Jammer natuurlijk, maar keurig en snel opgelost. Binnen 2 dagen is een nieuwe giraffe bezorgd. Ze staan nu alledrie mooi te shinen in de woonkamer.

Snelle levering van een mooi produkt.

Zeer tevreden met mijn mooie krukje Vriendelijk en correct klantenservice

Snelle en correcte service

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. We hadden een grote houtmand op wieltjes besteld. Deze was snel ter plaatse en goed ingepakt. Ze is heel makkelijk in gebruik en staat prachtig in mijn interieur echt de moeite waard!

Perfect mooi materiaal degelijk snelle snelle levering

Mooie kwalitatiefe houtmande

Positief

Geweldig!

Komen afspraken na. Service is super!

Heel mooi houten hart ontvangen, snelle service, zeker het geld waard en mijn complimenten voor het inpakken!!

Vlotte service, mooi materiaal!

Prima product

Prima produt en goede afspraken.

Super schöner Korb

Alles top!!! Danke für den wunderschönen Korb, ich freue mich sehr :-)))

Zeer snelle levering en perfect verpakt

Heel goede service

Na een telefoontje werd mijn bestelling op maat zeer snel geleverd en was de aanpassing van de bestelling geen probleem.

Alles super, tolles Regal

Alles perfekt, jederzeit gerne wieder. Vielen Dank

Mooi !

Netjes op tijd op gestuurd! Je krijgt waar voor je geld, super mooie en grote mand !

Mooie webshop

Snelle levering en mooi product

Niks op aan te merken.

Snelle levering. Product was in orde. Niets op aan te merken.

Wederom geweldig!!

Weer een wasmand besteld. Ditmaal als cadeau voor mijn dochter en haar man. Ze waren er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service.

Goede en snelle service. Product zoals omschreven.

Perfect !!

Alles perfect verlopen : van bestelling tot aflevering !! TOP !

Goed en snel geregeld

Alles zo als beloofd snelle levering goed product

Leuke spullen en snelle bezorging

Hele leuke spullen voor redelijke prijzen. De bestelling was er snel en heel secuur en netjes ingepakt.

Correct en erg klantvriendelijk

Erg vriendelijk aan de telefoon en mijn lamp werd netjes en persoonlijk afgeleverd bij mij thuis middels telefonische afspraak. Goede service!

Prima kwaliteit

Stipte levering. Prijs/kwaliteit uitstekend.

Hele mooie spullen

Prachtige hoge bloembak ontvangen, heel zorgvuldig verpakt, met de hand gemaakt, super kwaliteit, niet zwaar, staat mijn bananenboom( kunst) prachtig in. Heel snel Verzonden. Uitstekende klantenservice. Ben zo blij met die fantastische bak, een eyecather in huis!!

Schout van Daelenstraat 1

5981 EK Panningen

(0)6 51852370

Over Migo Styling

MigoStyling is een website met een gevarieerd aanbod van unieke en sfeervolle producten, volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Degelijke rotan manden uit Indonesie en sfeerproducten uit Bali; zoals houtsnijwerk, driftwoodproducten, capizschelpen lampen, buddha's, bamboemanden etc. zoek je iets in Ibiza-Stijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres, de oorsprong van Ibiza-Stijl ligt in Bali. MigoStyling ist eine Website mit einem vielfältigen Angebot an einzigartigen und attraktiven Produkten, die vollständig von Hand aus natürlichen Materialien hergestellt werden. Solide Rattankörbe aus Indonesien und atmosphärische Produkte aus Bali; wie Holzschnitzereien, Treibholzprodukte, Capiz-Muschellampen, Buddhas, Bambuskörbe usw. Suchen Sie etwas im Ibiza-Stil? Dann sind Sie hier genau richtig, der Ursprung des Ibiza Style liegt auf Bali.