Perfekt! Fast shipping to Germany.

Everthing ist fine.

Fijne winkel met deskundig personeel

Personeel is erg deskundig en adviseert je goed bij het kiezen van een windsurf- of kiteuitrusting. Ontzettend jammer dat de winkel einde dit jaar gaat sluiten!

Goede producten en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

Goede info, snelle verwerking en levering

H

Goed ding en snel geleverd!

Super, wat een assortiment, te kust en te keur, vriendelijke personeel, behulpzaam, en flexible

Mooie sup!

Met summersale twee prachtige gladiator sup aangeschaft Helaas was 1 bij afname beschadigd en lek, keurig opgelost voor een nieuwe Prima advies gekregen en tevreden over producten prijs/kwaliteit

Snelle respons op mail en goede aanbieding

Ik zag een goede aanbieding op de website, flink afgeprijsd. Bleek wel een reden voor die ik niet op de site zag staan; moest wat vastgeplakt worden op het artikel. Uiteindelijk zelf opgelost en goed contact gehad met de verkoper over de oplossing en en eventuele garantie.

Goed product voor een goede prijs!

Het product had een goede prijs in vergelijking met andere sites. De afhandeling was prima: snel en volgens afspraak bezorgd.

Verzending.

Verzending met ontvangen ondanks belofte volgende dag niet waargemaakt. Gebeld vooraf voor kleur 1e bodyboard wat op "diversen" qua kleur stond en dat is goed verwerkt. Het 2e echter stond duidelijk goed op de site en is als zodanig besteld. Op de factuur stond deze wonderlijk genoeg ook op kleur "diversen" en is helaas foutief bezorgd!! Niet retour gestuurd vanwege cadeau voor kleinkinderen, maar slecht toch wel zeker als het zo bij beide bestellingen niet goed gaat.

Vriendelijk en volgens afspraak

Voor de bestelling eerst even gebeld over het formaat van het buitenkleed. Vriendeliijk te woord gestaan. Daarna werd de bestelling volgens afspraak bezorgd. Het kleed was goed verpakt. Geen problemen gehad.

Snelle levering; scherpe aanbiedingen

Mooi aanbod, snelle service en aantrekkelijke aanbiedingen. Wat wil je nog meer?

Goede aanbieding en zeer snel geleverd.

Goede en snelle levering, wel jammer dat er verzendkosten werden gerekend terwijl er overal staat dat deze boven de €50,- gratis is. Naar mijn weten was dit bij vorige bestellingen van zeilen niet het geval. Ik was dan ook verbaasd toen ik dit op de afrekening zag. Voor de rest zeer tevreden. Ik las op internet dat deze zaak zou gaan sluiten en hoop dat dit niet waar is.

Alles was perfect.

Heel klantgericht

Goede snelle service en nette prijzen

Super fast!

Great service

Goede service, snelle verzending, alles top!

Goede service, vriendelijk, snelle verzending, alles top!

Snelle service en duidelijke communicatie

Na bestelling had ik het product 3 dagen later in huis. Prima verlopen allemaal.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk, goed geholpen en laagste prijs welke op internet te vinden was. Top dus.

positief

Zeer goed geholpen in Alkmaar

Snelle en correcte levering

Goede prijs

D de nelle levering, degelijk verpakt, goede prijs

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar