Altijd heel snelle en vlotte levering

De bestelling ging heel vlot en de levering was heel snel.

Snel en makkelijk

Prima service en ook handig dat het kunt ophalen. Dat met die kluisjes werkt prima

Super nice customer service

I had a problem with postNL, they apologized and helped me out fill a complaint. They also were kind enough to resend the package again at no cost. The store has plenty of good stuff and for decent prices. Can only recommend this store.

Klasse spul

Snelle verzending en mooi materiaal. Fijne winkel!

Excellent prices, quality, and speed

My favorite electronics shop. Huge variety of components at excellent prices. Living in Eindhoven means that I can pick up the components a couple of hours after ordering, which makes prototyping a really easy task

Fast delivery and great products!

Great variety of products, fast delivery!

Prima webshop met snelle verzending

Ik heb een voeding besteld, na bestaling werd deze snel geleverd.

Prima levering en na probleem met geleverd product een keurige en snelle hulp om het op te lossen.

Gewoon goed

Netjes, snel, goed spul

Vlotte aktie

Snel en keurig geleverd!

Uistekend

goede producte, goede prijs kwaliteit, snelle levering. En bedankt voor de TinyTronic stikker

Snelle verzending

Goed verpakt en erg blij mee Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs.

Mooie website goede levering

Op deze website heb ik inmiddels vaker bestelt. Er word snel geleverd en netjes ingepakt. De website is interessant en de prijzen zeer goed. Hele fijne webwinkel met een gaaf assortiment voor liefhebbers van elektronica en andere diy hobby's.

Alle betelde artikelen keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Ook de voorlichting over de artikelen op de site is zeer nuttig

uitstekende snelle service.

uitstekende snelle service en gemakkelijk af te halen in de kluisjes, waar het meestal na 1 dag gelijk klaarligt.

Goede ervaringen

Tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen gehad. Prijs/kwaliteit van de producten is goed. Levertijd is goed. Email contact was goed.

Makkelijk site, alles goed te vinden

Had arduino mega nodig, mega snel besteld voor lage prijs

Snel geleverd en zoals afgesproken

Geen klachten, bestelde artikelen voldoen aan verwachtingen en levering is snel en goed verlolpen volgens afspraak.

Product naar wens/advertentie en snel bezorgd

Zie titel... Niets op aan te merken! :)

Alles snel geleverd.

Plaatjes komen overeen met product. Prijs goed. Snel geleverd.

Snelle levering, goede verpakking.

Geen opmerkingen, alles verliep vlekkeloos, bedankt!

Topservice

Mijn bestelling (een LilyGO TTGO T5 V2.3) was snel in huis. Pas na geruime tijd nam ik hem in gebruik. Een van de schroefgaten bleek echter niet bruikbaar te zijn, omdat het schermpje een beetje scheef zat en daardoor strak tegen het schroefgat aan zat. Hier kwam ik echter pas achter toen het schermpje brak toen ik er een schroef in probeerde te schroeven. Desondanks werd er niet moeilijk over gedaan en kon ik kiezen om het geld terug te krijgen of een nieuwe te ontvangen. De nieuwe werd dezelfde dag nog verzonden.

zeer vlot geleverd

heldere website en ruime keuze!

Goede prijzen en snelle levering

Goed assortiment voor goede prijzen. Leveren snel volgens afspraak.

Ruysdaelbaan 3 E

5642 JJ Eindhoven