Heel goed!

Zeer snel en zonder problemen in België aangekomen!

Snel en niet duur

Voor defecte zeepdispenser een nieuwe IR LED nodig deze bij TT voor € 0,10 besteld en €2,,50 verzendkosten . Weer een apparaat niet hoeven weggooien

Super winkel!

Groot aanbod, goede prijs en ook als je om 16:50u besteld wordt het inderdaad toch nog die dag verzonden. En je mag zelf kiezen op welke manier en door welk bedrijf. Super service!

Uitstekend en snelle service!

Prima produkt en snelle verzending.

Voor mij voldoende keuze, snelle levering

Ik had behoefte aan snelle levering van onderdelen, en dat gebeurt, en tegen redelijke prijzen. Ook wordt snel gereageerd op een vraag gesteld via het vragenformulier.

Helemaal zoals het hoort te zijn

Helemaal zoals het hoort te zijn

goede produkten, snel verzonden.

alles in orde en de adapter gaf ook echt 12volt aan (die dingen willen nog weleens enthousiaster zijn).

Doet wat het beloofd

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Voor het eerst bij dit bedrijf besteld. Ik was op zoek naar specifieke sorteerdozen en heb deze hier gevonden. Waar ik vooral heel blij mee ben is de snelle levering. Nu 2 x iets besteld en beide keren de volgende dag bezorgd.

Perfecte webwinkel voor hobbyprojecten

Ruim aanbod, duidelijke informatie en snel verstuurd. Zeer tevreden over de webshop, zou er weer bestellen en aanbevelen aan andere. 1 van mijn sensors was kapot bij levering, was maar paar euro, dus geen zin om retour/garantie afhandeling voor te starten, anders was het een 10.

Goed product, duidelijke omschrijving

Leuk project en een duidelijke omschrijving.

Super Flipdot !

Sehr einfache Bestellung, schnelle Lieferung, alles Bestens. Super, dass auch ein link für die Treiber beim Produkt ersichtlich ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Great item good service

Great item. Fast shipping Good service

Goede prijs, snelle levertijd

Zeer goede prijs en supersnelle betrouwbare levertijd. Ook de verzendkosten zijn superkeurig. Zeker aanbevolen

correcte levering volgens winkelmandje, doe zo verder!

Een bedrijf om aan te bevelen.

Snel Accuraat Ga zo door.

Wat een topservice!

Ik had twee sensecaps T1000 gekocht en na een poosje stopte er 1 met werken en ondanks pogingen bleef deze responsloos. Na een mail was er snel reaktie en werd er een nieuwe opgestuurd en voor verzending gecontroleerd. De nieuwe is up and running met Meshtastic. Een hele dikke pluim voor jullie! Kor Kuiper

Als verwacht.

Als verwacht.

Goede snelle service

Goed product en snel geleverd

Vlot verstuurd en onderdelen niet duur

Ik heb en aantal spanningsregelaars besteld en deze waren hier niet duur, tevens werden de verzendkosten gedruklt door het in een enveloppe te versturen.

Tevreden, snelle levering, goede service, goede kwaliteit, niet te duur, heel handig met ophaalpunt!

fijn bedrijf

De bestellingen worden snel geleverd. Het filament dat ik bestel is van prima kwaliteit

Goede en snelle service.

Goede service. En snelle levering.

makkelijk en snel

Bestelling was snel klaar en kon makkelijk opgehaald worden.

Toppers

Bestellingen worden snel verwerkt en verstuurd.

Kanaaldijk-Noord 109 A

5642 JA Eindhoven