Laden reviews...
210 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en goede verpakking. Ze waarderen de ruime keus en redelijke prijzen. De klantenservice wordt als betrouwbaar en vriendelijk omschreven. Over het algemeen is de winkelervaring positief met een vlotte afhandeling en betrouwbare levering.
I've only done warehouse pickup, but the ease of ordering and picking up with the QR code is very intuitive. However, I wish the pickup hours were longer since there's no staff required, other than security.
23 May 2024
Max
Eindhoven
I needed some guidance for building the electronics and finding right cabled and they helped me a lot via mail. Thank you!
20 May 2024
aysenur
Eindhoven
Pakketje kwam op tijd. Nog niet getest.
14 May 2024
Wim
Kruiningen
Schakelde wel om van 1e naar 2de bron, maar dan kwam er geen geluid meer uit. Bij terugschakelen weer wel geluid uit iit 1e bron. Heb het goedkope product in afvalbak gedumpt en bij bol een duurder gekocht dat prima doet wat het moet doen
Beveelt niet aan
13 May 2024
Jan
Baarlo
Beste Jan,
Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat het product niet naar behoren werkt. Het product is in wezen een redelijk simpel product, dus daar zou niet snel iets mis mee moeten zijn. Daarom verwacht dat je mogelijk een product hebt ontvangen met een soldeerprobleem, defecte connector of dat er wellicht iets verkeerd zat in de aansluitingen.
Voor een volgende keer kan je gerust contact opnemen met onze technische ondersteuning, we helpen je dan graag verder om je opstelling werkend te krijgen. Mocht je hier nog interesse in hebben, dan kan je contact opnemen via [email protected].
In ieder geval onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
Loek - TinyTronics
Goede prijzen voor arduino spullen.
9 May 2024
Tim
Rotterdam
Een onderdeel werkte niet, contact opgenomen en dit werd snel en keurig opgelost.
8 May 2024
eric
Vianen
Snel geleverd en goede producten.
3 May 2024
Robin
Eindhoven
Ik had snel antwoord op een vraag over het inzetten van een bepaald product.
Theo
Tegelen
It is a nice shop to buy component electronics, it helped me with my master's thesis project.
Efraim
Deventer
snelle levering en goede spullen ben zer tevreden .
Kees
Rotterdam
Ook bij kleine aankopen is de service goed
Eppe
HOUTEN
ik had wat onderdelen voor de 3D printer besteld. ik kan ze de zelfde dag op ophalen. en alles was compleet en van goede kwaliteit.
1 May 2024
stijn
nuenen
Zeer tevreden over de snelle service, groot aanbod
30 April 2024
Bart
Borsbeke
Gewoon goed.
29 April 2024
Nijmegen
Het selecteren van (kleine) componenten was soms wat verwarrend omdat het menu links verspringt naar andere submenu's, maar op zich een heel vlotte en snelle aankoop. Top!
26 April 2024
Hans
Mechelen
Smooth experience from start to finish. Will definitely order again. Highly recommended!
22 April 2024
Apostolos
Uitstekend!
18 April 2024
christine
Baardegem
Mijn eerste aankoop hier. Had deze webshop nog niet eerder ontdekt. Interessant assortiment. Prettig dat er een voordelige verzendmogelijk geboden wordt en niet klakkeloos, zoals bij veel andere shop, voor iets dat gemakkelijk door de brievenbus past een tarief wordt gerekend waar je ook 2-5 kg voor versturen kunt. Houden zo.
17 April 2024
Hammel
11 April 2024
Paul
Sittard
Ik bestel eigenlijk altijd alles op tinytronics, filament, weerstandjes alles. Altijd volgende dag in huis gehad en ook top service als een product niet werkt! Voor mij de beste hobby-elektronica webshop van Nederland
10 April 2024
Sietse
Heemskerk
10 April 2024
Appingedam
Groot assortiment met scherpe prijzen. Snelle levering. Handig dat ze afhaal kluizen hebben waar je zelf je spullen kunt afhalen. Voortaan koop ik hier mijn electronica spullen.
9 April 2024
Edward
Geldrop
Goede prijs en snelle verzending
8 April 2024
Marco
AALTEN
De bestelling is keurig verpakt en snel geleverd.
4 April 2024
Gert