Laden reviews...
193 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en goede verpakking. Ze waarderen de ruime keus en redelijke prijzen. De klantenservice wordt als betrouwbaar en vriendelijk omschreven. Over het algemeen is de winkelervaring positief met een vlotte afhandeling en betrouwbare levering.
Duidelijke website. Leuk en xompleet assortiment voor Raspberry speeltjes. Snelle levering.
26 February 2024
Antonius
Nootdorp
Het bestellen gaat heel gemakkelijk door de items te zoeken op omschrijving. De items werden vlot en goed verpakt ontvangen.
25 February 2024
John
Haarlem
Duidelijke website, fijn dat er voorraad info bij staat. Je kan best snel vinden wat je zoekt door de goede indeling van de categorien. Goede info bij de producten met vaak verwijzingen naar detail info en of downloads. En ook nog een snelle levering.
22 February 2024
Paul
Schouwen Duiveland
Snel geleverd. Helaas waren de maten niet als verwacht, maar dat zal aan mij liggen. Snelle, correcte levering.
20 February 2024
A
Veenoord
Altijd onderdelen besteld vanuit hier. Fijn op te halen in eindhoven of voor een klein bedrag in de brievenbus. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
19 February 2024
Rens
Urmond
goede adviezen
16 February 2024
Lambert
Maasbree
Goede snelle service, rond 1600 besteld en de volgende dag al in huis.
15 February 2024
Arno
Enschede
Pakketje kon niet door de brievenbus. Gelukkig koos ik er voor om het pakket af te halen bij een afhaalpunt.
14 February 2024
Jos
bedankt voor de zending.
13 February 2024
Frans
Groningen
De levering van de producten ging snel
13 February 2024
Michael
Haarlem
Quick service, very helpful.
12 February 2024
Ambra
Eindhoven
Het werd heel snel opgestuurd en goed ontvangen.
7 February 2024
Marcel
Rijen
Houden zo jongens!
6 February 2024
Steven
Lier
makkelijk online te bestellen , goede kwaliteit producten en snelle levering.
5 February 2024
L.A.
Rijsbergen
M5Stack-materialen besteld. Vaak moest ik specificaties op de site van M5Stack zelf opzoeken.
5 February 2024
Adriaan
Kampen
Zeer snel geleverd (de volgende dag al)tegen redelijke verzendkosten. Keurig verpakt en duidelijk wat voor waarden erin zitten (weerstanden)
2 February 2024
Cor
DEVENTER
Dikke duim aanbod, prijs snel alles super efficiënt
1 February 2024
Yves
Beringen
Levering ging goed. Ik had een vraag en heb gebeld. Er werd meteen afgekapt om het in de mail te doen. Zeer irritant.
Beveelt niet aan
1 February 2024
Maurice
Hilversum
Beste Maurice,
Bedankt voor je review en feedback!
Ik heb begrepen van een collega dat er circa 5 a 10 minuten contact is geweest waarna deze collega heeft besloten dat je vraag niet per telefoon besproken kon worden. Het is in ieder geval niet onze intentie om je zo kort mogelijk te woord te staan, maar in geval van lastige vragen verzoeken wij klanten veelal om te e-mailen of het contactformulier in te vullen. Zo kan de juiste persoon (met de juiste kennis) worden toegewezen om de vraag of het probleem te behandelen én kan er eventueel intern overlegd worden.
Mocht je nog niet geholpen zijn, dan willen we je verzoeken om het bijbehorende contactformulier hier in te vullen:
Hopelijk kunnen we je dan alsnog z.s.m. verder helpen.
Met vriendelijke groet,
Loek - TinyTronics
Ik zou wat ruimere openingstijden voor de lockers willen hebben.
31 January 2024
Hans
Oirschot
Deskundig advies, mooie prijs/kwaliteitsverhouding en goed verpakt, snel geleverd. Kortom, professioneel.
31 January 2024
Hans
Tilburg
Mooi assortiment en prima prijzen, telefonisch bereikbaar voor iets wat via de mail lastiger is te vragen.
30 January 2024
Ries
Amsterdam
makkelijk zelf ophalen
bas
Helmond
Mijn bestelling bij TinyTronics werd dezelfde dag nog verstuurd. Zij waren vooraf goed bereikbaar voor vragen. De prijzen van de bestelde producten waren lager dan bij vergelijkbare bedrijven.
Marc
Arnhem
Zeer snelle levering
Abdelbassite
Veenendaal
Veel waarde voor je geld
26 January 2024
Koen