perfect.

Door het brede aanbod is het voor mij soms een beetje lastig de componenten te kiezen, die ik zou willen gebruiken. Maar staan ze na enkele klikken in de winkelwagen, in iDEAL en de bestel-bevestiging, "dan moet ik zowat naar de deur rennen om het correct gevulde pakket in ontvangst te nemen !" Een beetje overdreven dat laatste natuurlijk, maar het gaat altijd zeer snel en correct. Perfect dus !

Snelle levering, goede service

De bestelling werd snel afgehandeld, snel bezorgd en kwam keurig verpakt aan. Goede voorraad die vaak uitgebreid wordt met unieke producten.

Snel en makkelijk

s' Avonds besteld volgende dag opgehaald.

Fijne website, snelle service, prima prijs kwaliteit verhouding

Al vaker bij TinyTronics besteld, prettige website waar je goed kan vinden wat je nodig hebt met duidelijke uitleg en documentatie er bij. Snelle levering, prima producten voor een nette prijs. Tevreden, bestel zeker weer hier als ik soortgelijke producten nodig heb voor oa mijn Arduino projectjes.

Just good

Goods were as wanted

Decent price, reasonable range of products, and fast

My go-to if I need components fast

Just perfect.

Asked advice in advance and they were very realistic. Ordered anyway, fast delivery as advertised, nicely packed and in perfect condition. Everything is working like a charm! A seller I can recommend. Waren vooraf heel eerlijk met advies, maar toch besteld. Snel en goed verpakt geleverd. Heel tevreden want alles werkt 100%. Ik kan TinyTronics van harte aanbevelen.

Snelle levering, prima kwaliteit duidelijke site

Duidelijk overzicht van producten op de site, super snelle levering en scherpe prijs setting!

Mooie site en een snelle bezorging.

De onderdelen zijn overzichtelijk gerangschikt en hierdoor makelijk te vinden.

Snel, goed, en passende prijzen!

Groot assortiment, snel, goed, en passende prijzen!

Fijn

Super snel mijn spullen ontvangen

Snelle verzending en leuke prijs!

Ik had mijn bestelling van TinyTronics snel in huis, het assortiment is ruim en de prijzen zijn leuk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Prima producten en snelle levering

Al een hele tijd koop ik prototyping producten via TinyTronics. Het is handig om prototyping materiaal snel te kunnen verkrijgen en dat is wat TinyTronics waar maakt en erg handig voor is.

Always outstanding - quick and well priced

I've been ordering from TinyTronics for several years. Always prompt dispatch and good prices.

Mooi assortiment

Erg goede duidelijke informatie, makkelijk te bestellen en goede verzending. Tevreden met de spullen.

Uitstekende ervaring

TinyTronics zijn heel snel, hebben een breed aanbod, en je kunt de spullen in Eindhoven ophalen. Bovendien reageren ze snel en adequaat op vragen. Ik ben heel tevreden.

Goede club!

Goed aanbod, snel geleverd en redelijke prijzen. Top.

top

top ; stipt & goeie support

Onderdelen zonder ophef. Wat geleverd is doet wat hetoet doen en alles tegen een schappelijke prijs

Devil design filament is topspul, tiny tronics verkoopt dit en als je dan toch winkelt bestel je al snel iets anders mee. Helaas geen geel filament in 3mm, jammer dat hadden jullie vroeger wel. Ik ga er vanuit dat dat tijdelijk is Fijne webshop, ik ben een tevreden klant.

Altijd netjes en op tijd geleverd.

Ik plaats regelmatig kleine bestellingen bij TinyTronics, zoals bijvoorbeeld een paar sensors voor IoT toepassingen. Meestal wordt met 'gewone' post geleverd; ik heb nog nooit een pakje niet ontvangen. Grotere pakketjes worden dezelfde dag met postnl verzonden en worden vrijwel altijd de volgende dag bezorgd. Fijn is dat TinyTronics links op de productpagina heeft staan die verwijzen naar bijvoorbeeld Arduino of Raspberry libraries. Prijzen zijn zeer acceptabel, zeker als je bedenkt dat je de spullen de volgende dag al in huis hebt.

Bestelling helemaal goed gegaan, op tijd geleverd. Goed verpakt. Had een defect. Na een belletje alles direct geregeld en een dag later het nieuwe onderdeel op de mat. Echt 100% service en een super tevreden klant.

Snelle levering, veel keuze

Overzichtelijke website met vrijwel alle "tiny" electronica. Heel handig dat bij de artikelen al linkjes staan naar de meest voorkomende gebruiksmogelijkheden. Verder een zeer snelle levering. Dit alles is de wat hogere prijs (t.o.v. de bekende buitenlandse webwinkels) meer dan waard!

Juiste spullen snel geleverd, prima

Gemakkelijk kunnen bestellen, snel geleverd, Op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelde spullen. Prima gedaan

Fast and accurate

Good assortment. Delivered fast and accurate.

Ruysdaelbaan 3 E

5642 JJ Eindhoven