Fast, fair price and willing to help.

Love this company

Snelle levering, lage prijzen

Erg handig als je geen maand(en) wilt wachten.

snel en goedkoop

Hoewell snel en goedkoop heeft dit ook een keerzijde. Goedkope artikelen zijn niet zo pasprecies als reguliere artikelen

Alles correct en goede levering. Goede website Ivan

Snelle levering en mooie prijzen

Groot assortiment, snel geleverd en voor hele mooie prijzen!

Slow delivery

Ordering was fine, but delivery time... I ordered another product from another Dutch company on the same date. That product came via post long ago. I'm still waiting on this TinyTronics' delivery. The tracking number cannot be found by any of the online tracking services.

• Would you recommend us? No

Prima bedrijf

Goed verpakt en snel geleverd. Uiteinderlijk ook goeie service.

Heel correct en vlug

Snelle correcte levering

Orderstatus was prima te volgen. Artikelen werden in goede staat afgeleverd binnen de aangegeven levertijd en op het aangekondigde tijdstip. Alle onderdelen functioneren inmiddels naar tevredenheid.

Prima levering

Prima service en snel geleverd

Uitstekende en betrouwbare leverancier

Mijn bestellingen zijn tot nu tijdig en compleet geleverd, mét de SKU codes op de factuur en pakbon.

Best prices and nice website

They clearly focus on customer experience rather than marketing.

Compleet, correct en super snel!

Uitstekend....!

Snel, correct, profesioneel

Snelle en correcte levering, Zeer goede services, Zeker aan te bevelen

Geweldig !!!!

Snelle levering, correct perfecte kwaliteit, Jullie gaan me nog veel geld kosten de volgende bestelling komt eraan groetjes

Heel goede service

Misschien wel duurder dan Ali maar heel snelle levering en in mijn geval 2x goede telefonische ondersteuning door Floris, pluim verdiend.

Correct, snel en goed verpakt en super service!

Duidelijke website

Super support!

Robotdyn stm32 (blue pill) besteld, kreeg m niet aan de praat met de productinfo die erbij stond. Ff sales gemaild, zelfde dag reactie van iemand die het oppakte, na korte mailwisseling, een nieuwe methode toegestuurd gekregen. Dit werkte direct. Productinfo is ook gelijk aangepast. Al met al super blij met de snelle en professionele support!

Zeer snelle levering, top!

Levering binnen de 24 uur. Goede verpakking.

Goed zaak

Leveren goede en echte spullen. Dus er zit geen Chinese namaak tussen.

Bestelde producten zijn binnen een aanvaardbare tijd netjes afgeleverd.

Bestelde producten zijn binnen een aanvaardbare tijd netjes afgeleverd. Meer moet dat niet zijn.

Zoals het moet

Spullen op voorraad Zeer scherpe prijs Snelle levering Goede communicatie... Beter wordt het niet

Correcte levering

Snelle en correcte levering van een product wat aan de verwachting voldoet.

Betrouwbaar, vriendelijk en probleemloos. Vaste leverancier.

China is nu eenmaal producent van het merendeel van onze componenten. Nu zijn Chinezen mensen met een sterk eergevoel. Als ze je iets beloven dan zullen ze je niet snel teleurstellen. China is ook een flink ‘stukje rijden’. Dat heb ik ervaren toen ik jaren terug zelf een apparaatje aanschafte in China. Keurig binnen de grenzen van ‘vrije invoer’ (anders betaal je btw, invoerrechten, douane-afhandelingskosten bij aflevering!) Het apparaat kwam, voor een spotprijs, na de aangegeven 20-60 dagen, inderdaad (matig ingepakt) na ca. 30 dagen aan. Helaas met een (fabrieks-)fout. Garantie ‘halen’ in China: Ik hield al rekening met ‘jammer maar helaas’ en ‘neem je verlies’. Maar nee, na wat heen en weer e-mailen in ‘komisch’ Engels, werd er -zonder verdere kosten en zonder retour te hoeven sturen- na twee weken een vervangend apparaat gestuurd. Per boot? Ezel? Lopend? Enfin, na 3 maanden had ik mijn apparaat! Voor de oorspronkelijke prijs. Lof voor de Chinezen, geduld was nodig, maar ik hád €11,= uitgespaard én een werkend apparaat. Of dat het waard was? Al die rompslomp en risico’s en douane en btw en invoerrechten enz. enz. neemt TinyTronics voor een ‘gering bedrag’ over. Plus het houden van voorraad, zodat dat wat je nodig hebt, ook ‘deze week’ (meestal de volgende dag) aankomt. Professioneel verpakt, goed omschreven en áls er eens iets mankeert dan wordt dat snel en probleemloos opgelost. In extreme gevallen zélfs na bijna een jaar (ik was er niet aan toegekomen om een onderdeel te controleren). Zowel uit persoonlijke ervaring als uit ‘gezond verstand’ kan ik TinyTronics beslist aanraden voor de e-hobbyist. De marge die wordt genomen op goederen uit China zijn beslist rechtvaardig en het scheelt u weken wachten en een hoop ‘gedoe’. Geniet van de hobby en laat u ‘verwennen’ door TinyTronics, die wat betrouwbaarheid betreft vergelijkbaar is met Bol, CoolBlue of Conrad. Hapé, Almere.

correct verlopen

correct verlopen