Vlotte en betrouwbare zaak

Na telefonisch contact met Yvonne en prachtige set gekocht voor mijn echtgenote! Goed advies en zelfs nog "iets" gedaan met de prijs. Dankjewel voor een vlotte en betrouwbare service!

SUPER SERVICE!

Er snelle levering en prachtig ingepakt top

Il pacco non è ancora arrivato

Il pacco non è ancora arrivato. Il tempo stimato di consegna era previsto per il 19 aprile 2021

• Ci consiglieresti? Si

Ayala bar

Die Ohrringe sind angekommen.

Tolle Produktpalette, zuverlässige Lieferung mit zusätzlichen kleinen Aufmerksamkeiten!

Die angebotenen Produktpalette ist groß, die Lieferung durch Hermes ist zuverlässig und es lagen noch zwei kleine, farblich zur Bestellung passende Aufmerksamkeiten dabei, herzlichen Dank dafür! Ich werde gerne wieder bestellen!

Goed verzorgde levering!

Ik ben heel blij met de mooie oorbellen en hoe deze verpakt waren. Echt kadootjes voor mezelf!

Ik heb precies gekregen wat ik gezien heb op de site!

Ik ben zo blij dat het precies is als op de afbeelding. De oorbellen zijn 100% zo als ik dacht. Het ging goed met bezorgen. Die Yvonne lijk mij een fijne mens. Zij komt op haar beloofd. Mooi ingepakt voor een mooi cadeau. Heel gelikt helemaal.....top kwaliteid ! Ik ben blij!

Goede, snelle service en veel keuze!

Ik kocht prachtige oorbellen van Ayala Bar. Enorme collectie!

Alle gut sehr netter Service

Guter Service schöne Auswahl danke für das Armbändchen

Toller und schneller Service!

Es hat wieder alles bestens geklappt. Unkomplizierte und nette Abwicklung, Ware wie bestellt und schnell erhalten, dazu noch ein kleines Geschenk und eine Karte von Yvonne bekommen ;-) Herzlichen Dank!

Via internet bestellen is niet zo mijn ding, maar deze keer enthousiast

Via internet bestellen is niet zo mijn ding, maar deze keer enthousiast

zeer vlotte levering

zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtige collectie, snelle levering.

Positief.

MOOIE OORBELLEN, DUIDELIJKE INFO, DOEN WAT ZE ZEGGEN!

DE BESTELPROCEDURE IS GEMAKKELIJK EN COMFORTABEL. DE AYALA OORBELLEN ZIJN MIJN FAVORIET, DIE KAN IK ELKE WEEK WEL BESTELLEN! IK VIND DE INFORMATIE OP DE WEBSITE HELDER EN REALISTISCH. DE ORDERS WORDEN SUPERSNEL VERWERKT, DAAR WORD IK BLIJ VAN!

Sehr schöner Schmuck und toller Service

Kette und Ohrringe genauso schön wie abgebildet, schnelle Lieferung, alles sorgfältig und sehr schön verpackt mit kleinem Geschenk dabei. Sehr zu empfehlen.

Oorbellen lijken goed op het voorbeeld!

Uitstekende website, zo ook het afhandelen van de bestelling!

der Schmuck ist in echt noch schöner wie abgebildet...

alles Bestens!

Altijd top

Alleen maar lof!

Top! Een aanrader.

Super snelle levering! Prachtige oorbellen.

Prachtige oorbellen en goede service

De merken, verkrijgbaar in de winkel, ook online aanbieden zou fijn zijn.

Voortreffelijke service

Op zondag rond de middag besteld en ‘s avonds in huis. Dat kan niet beter. En bovendien een heel tevreden vriendin.

Toppie

Top service ...de Belgische post was wel in vertraging.

Harstikke goed en op tijd

Het kadootje moet nog worden uitgepakt, maar de ervaring tot nu toe is heel goed en snel geleverd tijdens de feestdagen.

Schöner Schmuck, schnelle Lieferung, Paket leider fremd geöffnet

Schmuck wie beschrieben, seitens Hot Pepper alles super. Lieferant hat allerdings Paket geöffnet und alles wieder zurück reingeworfen. Hatte wohl Glück, dass es nicht gefiel..

Originele oorbellen, goede kwaliteit, goede service

Altijd prettig! Online keuze mag nog iets breder qua merken; dan wordt het wel 5 sterren

Oude Boteringestraat 7

9712GB Groningen

31 (0)646442190

Over Hot Pepper Style

Hot Pepper Style is de webwinkel voor bijzondere mode-accessoires. Wij verkopen kleurrijke mode accessoires waaronder prachtige Spaanse oorbellen en andere sieraden van Melizi. Bekijk snel onze uitgebreide collectie