Mijn ervaring was en is geweldig!

Als je daar iets koopt straalt de liefde eraf Zelfs als je online koopt. Prachtige sieraden!

Schnelle Lieferung, toller Service. Ohrringe entsprechen der Beschreibung und Abbildung. Liebevoll verpackt, mit einer kleinen Zugabe. Herzliches Dankeschön, gerne wieder

Heel klantvriendelijk

Snelle service en goed advies

Fantastische website en winkel met een uitstekend voor klantgericht en vriendelijkheid

Fantastische winkel en website met een uitmuntend voor klantgericht en vriendelijkheid.

Goede ervaring

Goede ervaring en Yvonne is zeer vriendelijk en behulpzaam. Niet 100% tevreden met de verpakking van de producten. Voor een toch wel duur juweel mag men toch een mooie presentabele verpakking verwachten.

zorgvuldige snelle service

n.v.t.

Super service

Had per ongeluk de verkeerde oorbellen besteld, nog dezelfde avond gebeld en ze hebben direct mijn bestelling aangepast. Inmiddels helemaal.blij met de oorbellen! Dat is nog eens service...

Geweldig aardige manier van werken, vriendelijk en komt afspraken na.

Heel goed!

Oogstrelende collectie en sympathieke topservice

Een zeer aantrekkelijke collectie in de webshop; sieraden die je elders niet snel tegenkomt, of daar duurder zijn geprijsd. Zowel telefonisch als schriftelijk uitgebreid geadviseerd rond mijn aankoop, toen deze ondanks al die goede zorg niet bleek te passen stond het retourbedrag binnen 24 uur op mijn rekening.

Echt een heel fijn geholpen 👍

Ik heb jullie via internet gevonden

1. Bestellung - super

Es war meine 1. Bestellung, schönes Armband von Ajala Bar, passt genau, würde ich wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en nette service

Pakketje snel in huis. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Ben zeer tevreden over deze winkel.

Excellent

Quick response & service

Snelle levering, leuk ingepakt met verrassing erbij

Zie hierboven

Oorbellen ayalabar

Bestelling werd goed ontvangen. Bij vragen of onduidelijkheid snelle respons op mail. Vriendelijk. Mooie verpakking, leuk om te openen, een cadeautje voor jezelf.

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling. Zorgvuldige afhandeling vd bestelling

Collectiekeuze van Ayala Bar

Pluspunten

Goede comminicatie en pakketje keurig afgeleverd met een heel leuk cadeautje erbij. Gepassioneerd door de prachtige producten is merkbaar. Blij met mijn oorbellen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Alle Bestens, Ware wie beschrieben und Einwandfrei!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

correcte afhandeling bij bestelling; passende armbandjes worden erg gewaardeerd;

selectie uit collectie Ayala Bar; iundruk dat keuze wordt met het jaar beperkter

Pluspunten

My earrings arrived two days after the order was made, which was very efficient. I'm really happy with them. They're unique! Thank you.

Pluspunten

Een super vriendelijke eigenaresse, veel verstand van haar ‘goederen’ en ze biedt alle service die je je maar kan wensen. Service tot aan de deur! :-)

Ga zo door!!

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

supersnelle levering! werd zelfs op de dag van aankoop thuis bezorgd

zou het niet weten

geen

Pluspunten

Volgens mijn dochter Saskia super goed

Oude Boteringestraat 7

9712GB Groningen

31 (0)646442190

Over Hot Pepper Style

Hot Pepper Style is de webwinkel voor bijzondere mode-accessoires. Wij verkopen kleurrijke mode accessoires waaronder prachtige Spaanse oorbellen en andere sieraden van Melizi. Bekijk snel onze uitgebreide collectie