Overzichtelijke site en veel aanbod voor een goede prijs. Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en weet zeker dat ik vaker ga bestellen in de nabije toekomst,spullen ook razendsnel geleverd en goed verpakt
De Multifunctionele tafel is niet de kwaliteit die je verwacht van Festool voor deze prijs. De tafel is instabiel en voelt erg goedkoop aan. Met stabilisatiestangen (apart te kopen voor 100 euro) is het wat beter maar zeker nog niet erg stabiel. De geleiderail schuif erg stroef in de groeven van de tafel. Het blad lijkt van goedkoop MDF gemaakt te zijn. De werkhoogte is prima en het gatenpatroon is ook prima.
Helaas na een supersnelle levering bleek dat het product was beschadigd. Na dit te hebben gemeld werd door Stefanie van de klantenservice per omgaande actie ondernomen. 2 dagen later werd het vervangende product geleverd en het beschadigde product weer opgehaald. In een woord TOP !! Het geeft mij in ieder geval voldoende vertrouwen om in de toekomst meerdere producten bij Klium te bestellen.
Twee weken geleden een klacht ingediend bij Klium over verkeerd geleverde accessoires van een Makita multitool. Foto s opgestuurd 2x e-mail contact gehad. Daarna niets meer gehoord. Lijkt mij geen service.
Beste Gertie Kan het zijn dat er een vergissing in het spel is? We je nog 3 keer gemaild en je hebt ook twee keer geantwoord. Je ontbrekende zaagjes komen er aan, maar wij hadden ze niet op voorraad en ze moeten van Makita zelf komen. Het is wel zo dat dit door o.a. corona wel een week of 4 kan duren. Mvg en excuses voor de overlast Davy
Alles snel en in orde ontvangen.
Zoals het moet
Is t op voorraad is het ook op voorraad! En dus de volgende dag bij jou in huis. Super!!
Prima service en prijs
op de site staat lange levertijd. in werkelijkheid binnen tien werkdagen geleverd. chapeau cees
Een product besteld dat aanzienlijk goedkoper was dan bij andere aanbieders. Bij aflevering bleek de beschermende koker waarin het product geleverd werd beschadigd te zijn. Met het product zelf was niets mis. In overleg met de helpdesk heeft KLIUM contact opgenomen met de fabrikant en is een nieuwe koker toegestuurd. Zeer vriendelijke en snelle communicatie vanuit KLIUM!
Al een klein fortuin uitgegeven maar gaat altijd snel en correct
Zeer persoonlijke service en komen hun woord na wanneer ze toezeggen je terug te bellen.
Prima bedrijf en mooie aanbiedingen
Medewerker was heel mee denkend. Probleem snel opgelost! Heel blij!
Goede artikelen , zeer snelle levering Betrouwbaar Goede webshop
DeWalt 900 watt 2 in 1 bovenfrees met verwisselbare zool aangeschaft. Mooi apparaat. Zeer snel geleverd en laagste prijs van het internet! Alleen snap ik de 5 jaar garantie niet. Ik zie via de DeWalt dat de garantie 3 jaar is, maar misschien is het wel 5 jaar? Bedrijf raadt ik wel aan.
Support helpt je met het zoeken van het product gaan zelfs even bellen met Bosch of DeWalt voor je! Zo door blijven gaan ! Ook goede prijs en kwaliteit verhouding en een snelle verzending!
Gezocht wat ik nodig had BLADLENGTE 1139.83 MM (GESNOERD M18 FUEL) - 113 een lindzaagblad dus voor mijn Milwaukee BS 125 Bandzaagmachine - 1100W - 1140mm , deze afgerekend en de volgende dag werd het al geleverd. Zeer snelle levering en goede service.
Scherpe prijs en snel geleverd
Product goed te vinden op site. Vlotte levering.
Voor de bestelling telefonisch info gevraagd. Zeer hulpvaardig. Daarna nog wat gesurft op internet, maar nergens een betere prijs gezien . Besteld en na een paar dagen netjes thuis bezorgd.
Bovenfrees gekocht met aanbevolen Accessoires . Deze langsgeleider bleek niet te passen . Passende langsgeleider voor deze machine is echter ook gewoon leverbaar , maar wordt niet aanbevolen . Foto ,s van deze langsgeleider zijn identiek, Na eerst telefonisch contact te hebben gehad , werd mij verzocht om een mail te sturen . Enkele keren contact gehad via de mail , maar dit leverde niets op , had ik maar beter de kleine lettertjes moeten lezen , ik moest bij Makita de ontbrekende onderdelen maar bestellen . Vreemde gang van zaken , hebben ze de passende langsgeleider in huis , bevelen ze de verkeerde aan . Geheel maar weer retour gestuurd, kost je nog wel verzendkosten.
Beste Jan Je hebt wel degelijk de juiste. Alleen heb je nog een extra stukje nodig. Dat stond niet op onze site, maar ondertussen wel. En dan kan je probleemloos verder. https://www.klium.nl/makita-195137-7-asjes-voor-langsgeleider-8-mm-2-st-1110311 Mvg Davy
Mijn totale ervaring bij Klium is top, goede website, snelle levering verschillende manieren van betalen en de keus voor bezorgdienst vind ik helemaal top. Op vragen word snel gereageerd, kortom prima bedrijf en leverancier.
De bestelling kwam allereerst 5 dagen later dan aangegeven, echter kan de oprzaak hiervan ook goed bij de bezorgdienst liggen. Eenmaal het pakket ontvangen was deze in zeer slechte staat, het hing van plakband aan elkaar. Het product zelf had ook schade. De schroefknoppen hebben waarschijnlijk flinke tikken gehad waardoor deze dusdanig verbogen waren, dat ze in eerste instantie niet aangedraaid konden worden.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500