Filtre

Zoals altijd vertrouwd....!

Een paar jaar geleden bestelde ik wat gereedschap bij Klium. Andere leveranciers hadden het niet op voorraad of konden niet snel leveren. Klium kende ik niet maar besloot de bestelling toch te plaatsen. Toen ik de volgende dag thuis kwam van mijn werk lag er een briefje dat de bestelling bij de buren was afgegeven. Alles was top moet ik zeggen en was eigenlijk verbaast dat het zo snel was gegaan. Factuur zat al in mijn email box, en een koppeling over het product met installatie en praktijk voorbeeld was bijgesloten. Ze zeggen wel eens de eerste indruk is vaak de beste maar dat is ook zo. Ik geef ruiterlijk toe dat ik ook wel producten heb besteld die elders een paar euro goedkoper besteld konden worden maar als je weet dat alles goed en snel wordt geregeld, de service top is en je altijd met je vragen en wensen terecht kan dan is het elke euro dubbel en dwars waard.

• Uw oordeel over MONTAGEPAKKET SYS3M89ORG CE-SORT FES
  • Beschrijf uw ervaring met MONTAGEPAKKET SYS3M89ORG CE-SORT FES Toegeven het is niet het goedkoopste pakket maar alles is top en klopt 100%
  • Zou u MONTAGEPAKKET SYS3M89ORG CE-SORT FES aanbevelen? Ja

Besteld en bezorgen prima Mooie prijs en ruim assortiment

• Uw oordeel over KANTENFREES 6MM 530W - M3700 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KANTENFREES 6MM 530W - M3700 - MAKITA Goed product
  • Zou u KANTENFREES 6MM 530W - M3700 - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima prijs en snel verstuurd

Prijs was goed en ook snel verstuurd en vakkundig verpakt. Ik koop hier vaker.

• Uw oordeel over SET 12 ANTI-SLIP STEEKRINGRATELSLEUTELS, IN HOUDER
  • Beschrijf uw ervaring met SET 12 ANTI-SLIP STEEKRINGRATELSLEUTELS, IN HOUDER Zeer mooie set van Facom.
  • Zou u SET 12 ANTI-SLIP STEEKRINGRATELSLEUTELS, IN HOUDER aanbevelen? Ja

Perfecte winkel

Besteld op vrijdag volgende dag (zaterdag geleverd) andere winkels voor ondernemers leveren dan pas de week erop. Bij klium niet. Perfecte service. 10 punten.

• Uw oordeel over BOVENFREES 1650W - M3600 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVENFREES 1650W - M3600 - MAKITA Fijne machine zonder poespas. Kwaliteit voor lage prijs
  • Zou u BOVENFREES 1650W - M3600 - MAKITA aanbevelen? Ja

Top! Prijs, bestelling, informatie over de voortgang, aflevering, alles helemaal oké.

Klium was voor mij een nieuwe aanbieder. Ik was zeer te spreken over de prijs van deze accugrasmaaier bij Klium. Echt onderscheidend. En helemaal top dat ook de bestelling via de site en de voortgangsinformatie en aflevering helemaal loopt zoals je graag wilt.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA Nu éénmaal gebruikt. Werkt zoals het moet. Gemak van de accu. Op een knopje drukken en hij doet het.
  • Zou u GRASMAAIER 43 CM 2X18V - DLM432PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Mijn ervaring met Klium wil ik in een korte vermelding omschrijven Als tevreden ...word netles te woord gestaan als ik bel...ivm nazending ..houden zich netjes aan levering afspraak ..bestelling word goed verpakt verzonden...groot aanbod ..kortom Goede service

• Uw oordeel over HAAKSE SLIJPER 125 MM X-LOCK 18V - DGA521ZX1 - MAK
  • Beschrijf uw ervaring met HAAKSE SLIJPER 125 MM X-LOCK 18V - DGA521ZX1 - MAK Werkt naar behoren
  • Zou u HAAKSE SLIJPER 125 MM X-LOCK 18V - DGA521ZX1 - MAK aanbevelen? Ja

Door de vervoerder was een product beschadigd aangeleverd. Klium reageert snel en stuurt direct een nieuw product.

• Uw oordeel over HOUTLIJM SUPER D3 230 5KG RECTAVIT
  • Beschrijf uw ervaring met HOUTLIJM SUPER D3 230 5KG RECTAVIT Prima product
  • Zou u HOUTLIJM SUPER D3 230 5KG RECTAVIT aanbevelen? Ja

Mooie machine.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 37CM 1400W - ELM3720 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 37CM 1400W - ELM3720 - MAKITA Maait goed maar wel lawaaierig
  • Zou u GRASMAAIER 37CM 1400W - ELM3720 - MAKITA aanbevelen? Ja

Geweldig!

Fijne zaak doen wat ze zeggen ! Bedankt

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

top!

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 1400/2
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 1400/2 N.v.t.
  • Zou u GELEIDERAIL FS 1400/2 aanbevelen? Ja

Geweldig bedrijf

Perfect! Snelle levering en scherp geprijsd. Leuke bijkomstigheid geen btw als bedrijf. En alle bekende merken/ producten op voorraad. Ik had om 15.30 uur besteld en andere dag om 10.00 stond de koerier voor de deur. De zelfde dag kon ik nog aan de slag met mijn nieuwe Festool.

• Uw oordeel over ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET
  • Beschrijf uw ervaring met ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET Prachtig en zeer gemakkelijk in gebruik
  • Zou u ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET aanbevelen? Ja

Geweldig, snel en doeltreffend en vooral, geen gezeur!!

Al mijn bestellingen bij Klium verlopen voorspoedig, geen problemen. Een retour? Geen probleem en snel weer terug betaald. Bij een backorder wordt je netjes op de hoogte gehouden van het verloop, dus hier GEEN klagen.

• Uw oordeel over LONGLIFE-STOFZAK LONGLIFE-FIS-CT SYS N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met LONGLIFE-STOFZAK LONGLIFE-FIS-CT SYS N.v.t.
  • Zou u LONGLIFE-STOFZAK LONGLIFE-FIS-CT SYS aanbevelen? N.v.t.

Ik had gebeld of mijn product in voorraad was en de vriendelijke man bij klium kon dit bevestigen tot mijn verrassing was de transactie ook nog btw vrij. Binnen een dag was het bestelde product bij mij in huis ( in Nederland). Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt

• Uw oordeel over MULTIFUNCTIONELE TAFEL MFT/3
  • Beschrijf uw ervaring met MULTIFUNCTIONELE TAFEL MFT/3 N.v.t.
  • Zou u MULTIFUNCTIONELE TAFEL MFT/3 aanbevelen? Ja

top

top

• Uw oordeel over KNIPEX 70 05 180 Zijsnijtang met meer-componenteng
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 70 05 180 Zijsnijtang met meer-componenteng als verwacht
  • Zou u KNIPEX 70 05 180 Zijsnijtang met meer-componenteng aanbevelen? Ja

Alles naar tevredenheid, bestelling, mails, en levering!

• Uw oordeel over ONDERSTEL MET WIELEN - JM27000300 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met ONDERSTEL MET WIELEN - JM27000300 - MAKITA Makita, altijd prima!
  • Zou u ONDERSTEL MET WIELEN - JM27000300 - MAKITA aanbevelen? Ja

Super geregeld!

Snelle afhandeling van bestelling: voor 20.00u besteld, volgende dag in huis. Het was er al voor 11.00u. Duidelijke site.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS KANTENFREES - BODY IN KARTON (ZON
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS KANTENFREES - BODY IN KARTON (ZON Super handig in gebruik.
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS KANTENFREES - BODY IN KARTON (ZON aanbevelen? Ja

Knijpt er tussen uit!

Mijn ervaring met de Knipex tang is overweldigend!

• Uw oordeel over KNIPEX 28 01 200 Montagetang met kunststof bekleed
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 28 01 200 Montagetang met kunststof bekleed Geweldig!
  • Zou u KNIPEX 28 01 200 Montagetang met kunststof bekleed aanbevelen? Ja

Snel geleverd tegen een scherpe prijs. Prima dus!

Snel geleverd tegen een scherpe prijs. Prima dus!

• Uw oordeel over DH 330 VLAK- EN VANDIKTEBANK - 0200033000 - METABO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met DH 330 VLAK- EN VANDIKTEBANK - 0200033000 - METABO N.v.t.
  • Zou u DH 330 VLAK- EN VANDIKTEBANK - 0200033000 - METABO aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering, doen wat afgesproken is

Geheel volgens afspraak en snelle levering

• Uw oordeel over EXCENTERSCHUURM.400W/150MM ETS EC 150/5 EQA-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met EXCENTERSCHUURM.400W/150MM ETS EC 150/5 EQA-PLUS N.v.t.
  • Zou u EXCENTERSCHUURM.400W/150MM ETS EC 150/5 EQA-PLUS aanbevelen? Ja

Helemaal goed.

Snelle verzending en producten zoals je mag verwachten.

• Uw oordeel over DEWALT TSTAK WAGEN MET TELESCOPISCHE HANDGREEP (TR
  • Beschrijf uw ervaring met DEWALT TSTAK WAGEN MET TELESCOPISCHE HANDGREEP (TR Mooi en stevig
  • Zou u DEWALT TSTAK WAGEN MET TELESCOPISCHE HANDGREEP (TR aanbevelen? Ja

Pakketje was kwijt , stuurde direct een nieuwe, gewoon weg super geregeld daar. Mvgr karel

• Uw oordeel over GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG - 194367-7 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG - 194367-7 - MAKI Top
  • Zou u GELEIDERAIL VOOR INVALCIRKELZAAG - 194367-7 - MAKI aanbevelen? Ja

Snelle en goede aankoop gedaan

Snelle levering Netjes verpakt Alles zoals beschreven gekregen en werkt naar behoren

• Uw oordeel over KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA Prima apparaat
  • Zou u KRUISLIJNLASER ROOD CXT - SK105DZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Niet goed

Uw instructie is dat ze deze dan bij de buren zouden afgeven en een bericht zouden achterlaten Bij mij staat op de deur aangegeven "bij afwezigheid pakketje in het houthok zetten a.u.b." Ondanks dit is het pakket is, tijdens mijn afwezigheid, voor de voordeur gezet. Voor de voorbijganger zo mee te nemen. Iedereen kan zien dat er niemand thuis is en als het weg is wie betaalt dat dan? M. vr. Groet Fred Arians

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE N.v.t.
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE aanbevelen? N.v.t.

Snelle service netjes alles via de mail over je bestelling en de levering daarvan. En heel netjes verpakt. Dit was voor mij de tweede keer dat ik er iets bestelde. Kan het iedereen aanraden......

• Uw oordeel over Pincet 150 mm
  • Beschrijf uw ervaring met Pincet 150 mm N.v.t.
  • Zou u Pincet 150 mm aanbevelen? Ja

Betrouwbare leverancier

Klium is duidelijk in voorraad en levertijden, en maakt zijn beloftes waar. En dat ook voor een scherpe prijs, ga zo door!

• Uw oordeel over M18 FUEL FIXTEC SDS-PLUS BOORHAMER - M18 CHPX-0X -
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL FIXTEC SDS-PLUS BOORHAMER - M18 CHPX-0X - krachtige machine, relatief ligt van gewicht
  • Zou u M18 FUEL FIXTEC SDS-PLUS BOORHAMER - M18 CHPX-0X - aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden