Geweldige snelle levering. Er was iets mis en binnen 2 dagen was de retour en nieuwe levering al geregeld.
Top bedrijf!
Na levering van een beschadigd onderdeel heeft het klantenservice team alles voor mij gedaan wat mogelijk was om tot een goede oplossing te komen. De aanhoudende inzet van het team tijdens dit proces heb ik enorm gewaardeerd.
Goede kwaliteit gereedschap voor een goede prijs En snel geleverd. Alles top aan klium.
Netjes alles geleverd op de datum De bestelde artikelen allemaal inorde top aanrader grt John
Verder goe
Zeer goede en betrouwbare webshop ga er zeker meer bestellen…
Bestel graag bij jullie alles is overzichtelijk en vaak hebben ze een aktie.
Klium is altijd goed toegankelijk, goede artikelen en levert in de regel snel. Mocht er iets misgaan, dan wordt het probleem goed opgelost. Én het voordeel, dat je geen BTW hoeft af te rekenen :-)
Sinds ik ze gevonden heb koop ik nergens anders meer. Ze zijn goed, goedkoop, snel en eerlijk. Nooit geen problemen
prima service en veel op voorraad
De medewerkers van de klantenservice hebben zeer vriendelijk en vlot geholpen toen de bestelling niet was bezorgd.
Goed product voor een nette prijs. En snel geleverd!
Super geholpen toen bleek dat een gedeelte van mijn bestelling op het verkeerde adres bezorgd was.
Dewalt machine gekocht voor concurrerende prijs en op voorraad dus snel geleverd. Overzichtelijke site.
Goede prijs en kwaliteit
Goed!
Kapotte beschermkap werd kosteloos vervangen door Klium.
goed product snelle levering en precies wat er beschreven was
netjes op tijd geleverd en mooi product.
Het produkt voldeed exact aan de beschrijving. Daarom goede keuze gemaakt voor mijn machine
Bestelling was zoek geraakt bij de post nl Gelijk nadat ik een mail had gestuurd is er een nieuw set opgestuurd. Super service
Prijs kwaliteit heeft mij doen besluiten bij Klium te bestellen. Geen spijt alles in goede orde ontvangen.
Ik heb 54V XR FLEXVOLT 9.0AH GRASTRIMMER / BOSMAAIER besteld en deze was snel geleverd, alleen was het het verkeerde type zonder ACCU en oplader. Na een mailtje met hun en een snelle response van Stefanie, was het probleem ook snel opgelost. Door hun goede prijs, snelle levering en top service kan ik alleen maar deze website aanbevelen.
de bosmaaier doet wat ik er van verwachte,snel vestuurd,en ook de actie met de batterij snel geregeld.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500