Product zoals verwacht.
diverse gereedschappen gekocht. alles wordt perfect afgehandeld en de prijzen zijn goed!
Top site/bedrijf Mooie duidelijke site. Bestellen en levering soms andere dag maar in iedergeval de 2 dag binnen. veel keuze elke merk.
Eerste keer bestelling.
Met enige regelmaat komt ik wat bij Klium. Helaas is niet alles op voorraad en moet je wachten. Het komt altijd wel in orde. Hooguit kan het soms wat efficiënter. Laatst kreeg twee dagen achter elkaar een pakketje vanuit de backorder. Telefonisch soms ook wat moeilijk te bereiken. De service en de hulp is gewoon perfect. Altijd komt alles op zijn pootjes terecht. Heb dit bedrijf al bij veel vrienden en kennissen aanbevolen. Een echte aanrader.
Ruime sortering en snelle levering van je bestelde spullen...trouwe klant ben ik bij klium!!!
Ik ben eerst gaan zoeken op de website. Hier kwam ik erachter dat er een foutje zat in de beschrijving geplaatst bij de Fluke meters. Te maken met het Ampere meten. Ik ben toen op de site van Fluke de juiste beschrijving gaan zoeken en zo ook de juiste meter bij Klium kunnen bestellen. Handige site, goed betaling systeem en nette levering. Garantie en contact kan ik verder niet over meepraten. Een 10 hadden ze gekregen als er geen fout in de beschrijving van de meter zat ;-) Was ook een hele nette prijs. Nog niet met de meter gewerkt, alleen even getest of dat hij het deed.
Nvt
Recent een aantal artikelen bij Klium besteld en betaald, bij dat betalen ging er iets mis bedrag wel afgeschreven maar geen bevestiging van Klium, eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zelf bij het betalen zat te knoeien. Via klantenservice middels een chat gesprek e.e.a. uitgelegd en gevraagd kunt u mij helpen. Welnu ik ben door ene meneer Dave keurig te woord gestaan, heeft het even nagekeken en in no time opgelost. De volgende dag zijn de artikelen bezorgd, prima service en uitermate tevreden.
Alhoewel mijn bestelling per ongeluk niet goed verwerkt werd, werd er toch alles aan gedaan om alsnog te versturen.
De eerste keer had ik twijfel. Ivm de levering duurde langer dan ik wilde. Maar ik kreeg gewoon mijn geld retour zonder problemen. Daar heb ik andere ervaringen mee. Daarna diversen spullen gekocht. Zeer snelle levering en track en tracé. Een aanrader.
Domino 500 en de assortiment besteld Alleen de assortiment zat niet bij paket Ik heb er heen gebeld en ze hebben het snel opgelost
product zo als omschreven,en voor een nette prijs. al vaker wat besteld en zeker niet de laatste keer.
Niks mis mee alles ging goed, ook product goed.
Goede prijs en snelle levering
mijn meeste aankopen doe ik via klium goede service en levering
Artikel besteld op makkelijk toegankelijke site Volgende dag al binnen en goedkoper dan bedrijf waar het eerder besteld was maar die het niet konden leveren
Gewoon goed
Snel en vaak de beste prijzen. Makkelijk en overzichtelijk.
Goedkoper dan elders. Snelle levering Ruime keuze aan gereedschappen en machines
Snelle goede service. Mooi product!
goede prijs, goed product, snel geleverd
Ik bestel regelmatig bij klium en de afhandeling is heel goed. Snel geleverd.. duidelijke site Kortom top bedrijf!!
Dag na de bestelling is de zaag al geleverd. Super tevreden!
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500