Een paar jaar geleden bestelde ik wat gereedschap bij Klium. Andere leveranciers hadden het niet op voorraad of konden niet snel leveren. Klium kende ik niet maar besloot de bestelling toch te plaatsen. Toen ik de volgende dag thuis kwam van mijn werk lag er een briefje dat de bestelling bij de buren was afgegeven. Alles was top moet ik zeggen en was eigenlijk verbaast dat het zo snel was gegaan. Factuur zat al in mijn email box, en een koppeling over het product met installatie en praktijk voorbeeld was bijgesloten. Ze zeggen wel eens de eerste indruk is vaak de beste maar dat is ook zo. Ik geef ruiterlijk toe dat ik ook wel producten heb besteld die elders een paar euro goedkoper besteld konden worden maar als je weet dat alles goed en snel wordt geregeld, de service top is en je altijd met je vragen en wensen terecht kan dan is het elke euro dubbel en dwars waard.
Besteld en bezorgen prima Mooie prijs en ruim assortiment
Prijs was goed en ook snel verstuurd en vakkundig verpakt. Ik koop hier vaker.
Besteld op vrijdag volgende dag (zaterdag geleverd) andere winkels voor ondernemers leveren dan pas de week erop. Bij klium niet. Perfecte service. 10 punten.
Klium was voor mij een nieuwe aanbieder. Ik was zeer te spreken over de prijs van deze accugrasmaaier bij Klium. Echt onderscheidend. En helemaal top dat ook de bestelling via de site en de voortgangsinformatie en aflevering helemaal loopt zoals je graag wilt.
Mijn ervaring met Klium wil ik in een korte vermelding omschrijven Als tevreden ...word netles te woord gestaan als ik bel...ivm nazending ..houden zich netjes aan levering afspraak ..bestelling word goed verpakt verzonden...groot aanbod ..kortom Goede service
Door de vervoerder was een product beschadigd aangeleverd. Klium reageert snel en stuurt direct een nieuw product.
Mooie machine.
Fijne zaak doen wat ze zeggen ! Bedankt
Perfect! Snelle levering en scherp geprijsd. Leuke bijkomstigheid geen btw als bedrijf. En alle bekende merken/ producten op voorraad. Ik had om 15.30 uur besteld en andere dag om 10.00 stond de koerier voor de deur. De zelfde dag kon ik nog aan de slag met mijn nieuwe Festool.
Al mijn bestellingen bij Klium verlopen voorspoedig, geen problemen. Een retour? Geen probleem en snel weer terug betaald. Bij een backorder wordt je netjes op de hoogte gehouden van het verloop, dus hier GEEN klagen.
Ik had gebeld of mijn product in voorraad was en de vriendelijke man bij klium kon dit bevestigen tot mijn verrassing was de transactie ook nog btw vrij. Binnen een dag was het bestelde product bij mij in huis ( in Nederland). Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt
top
Alles naar tevredenheid, bestelling, mails, en levering!
Snelle afhandeling van bestelling: voor 20.00u besteld, volgende dag in huis. Het was er al voor 11.00u. Duidelijke site.
Mijn ervaring met de Knipex tang is overweldigend!
Snel geleverd tegen een scherpe prijs. Prima dus!
Geheel volgens afspraak en snelle levering
Snelle verzending en producten zoals je mag verwachten.
Pakketje was kwijt , stuurde direct een nieuwe, gewoon weg super geregeld daar. Mvgr karel
Snelle levering Netjes verpakt Alles zoals beschreven gekregen en werkt naar behoren
Uw instructie is dat ze deze dan bij de buren zouden afgeven en een bericht zouden achterlaten Bij mij staat op de deur aangegeven "bij afwezigheid pakketje in het houthok zetten a.u.b." Ondanks dit is het pakket is, tijdens mijn afwezigheid, voor de voordeur gezet. Voor de voorbijganger zo mee te nemen. Iedereen kan zien dat er niemand thuis is en als het weg is wie betaalt dat dan? M. vr. Groet Fred Arians
Beste Freddie Dat mag PostNL inderdaad niet zomaar doen. Er is nu niets mis gegaan, maar we hebben met hen contact opgenomen om dit in de toekomst te voorkomen. Excuses voor de overlast. Davy
Snelle service netjes alles via de mail over je bestelling en de levering daarvan. En heel netjes verpakt. Dit was voor mij de tweede keer dat ik er iets bestelde. Kan het iedereen aanraden......
Klium is duidelijk in voorraad en levertijden, en maakt zijn beloftes waar. En dat ook voor een scherpe prijs, ga zo door!
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500