Aanrader om deze site in je vergelijking van producten mee te nemen!

Goede keus en mooie prijzen.

• Uw oordeel over FATMAX PRO-STACK COMBO II IV - FMST1-71981 - STA
  • Beschrijf uw ervaring met FATMAX PRO-STACK COMBO II IV - FMST1-71981 - STA Goede prijs door combo aanbieding
  • Zou u FATMAX PRO-STACK COMBO II IV - FMST1-71981 - STA aanbevelen? Ja

Snelle adequate bezorging !!

Ik was zeer verbaasd over de snelheid waarmeehet, in de coronaperiode, bezorgd werd

• Uw oordeel over SYSTAINER T-LOC SYS 4 TL
  • Beschrijf uw ervaring met SYSTAINER T-LOC SYS 4 TL N.v.t.
  • Zou u SYSTAINER T-LOC SYS 4 TL aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over KNIPEX 00 20 09 V02 Gereedschapset
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 00 20 09 V02 Gereedschapset Zeer goed
  • Zou u KNIPEX 00 20 09 V02 Gereedschapset aanbevelen? Ja

Goede service, snelle levering bij producten op voorraad.

Correct bedrijf, alles goed voor elkaar

• Uw oordeel over SYS-ROLL SYS-ROLL 100
  • Beschrijf uw ervaring met SYS-ROLL SYS-ROLL 100 N.v.t.
  • Zou u SYS-ROLL SYS-ROLL 100 aanbevelen? Ja

Levert altijd perfect. Al heel veel gekocht bij Klium

De producten die je besteld zijn oké. Als er iets niet voorradig komt het wat later. Service is prima in orde. Telefonisch goed bereikbaar en altijd bereidt dingen voor je na te kijken. Alleen de zoekfunctie op de site laat te wensen over.

• Uw oordeel over KANTENFREES HW S8 D19/NL25
  • Beschrijf uw ervaring met KANTENFREES HW S8 D19/NL25 prima
  • Zou u KANTENFREES HW S8 D19/NL25 aanbevelen? Ja

Prima en keurig snel geregeld!

Fijn om snel je bestelling te ontvangen. Om 11.30 uur mijn bestelling gedaan en de volgende ochtend bij mij thuis om 09.20 uur geleverd. Super!

• Uw oordeel over MAGNETISCHE ROLMAAT GEN III - MAGNETIC TAPE MEASUR
  • Beschrijf uw ervaring met MAGNETISCHE ROLMAAT GEN III - MAGNETIC TAPE MEASUR Top
  • Zou u MAGNETISCHE ROLMAAT GEN III - MAGNETIC TAPE MEASUR aanbevelen? Ja

1 order, 5 losse facturen die niet voldoende zijn voor investeringsaftrek, alles retour:(

Hoi, 1 order vooraf betaald, 5 losse facturen waarvan de meeste niet voldoende zijn voor investeringsaftrek. Netjes gevraagd of alles op 1 factuur mag, totaal geen motivatie om mij "tegemoet" te komen, deze mensen hebben het te goed en zijn alleen maar uit op massa, mijn order van toch €1500,- aan gereedschap mag ik nu terug sturen naar België... Geef ik mijn geld wel ergens anders uit. David.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering, prima multitool

Snelle levering en bij meerdere items worden de op voorraad items steeds los opgestuurd, dankjewel klium

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE Makkelijk te vervangen schuur en zaagbladen
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS MULTITOOL IN TSTAK KOFFER - ZONDE aanbevelen? Ja

Klium een top winkel

Koop graag bij klium alles goed en snel geregeld, Het is jammer dat postnl er een zooitje van maakt. Bestelde kwam na 3 dagen

• Uw oordeel over MULTIFUNCTIONELE TAFEL MFT/3
  • Beschrijf uw ervaring met MULTIFUNCTIONELE TAFEL MFT/3 Goed stuk gereedschap maar mega zwaar
  • Zou u MULTIFUNCTIONELE TAFEL MFT/3 aanbevelen? Ja

Maar de communicatie van naar leveringen kan weel veel beter

• Uw oordeel over KNIPEX 00 21 41 LE Gereedschapskoffer "BIG Twin-Mo
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 00 21 41 LE Gereedschapskoffer "BIG Twin-Mo Goed
  • Zou u KNIPEX 00 21 41 LE Gereedschapskoffer "BIG Twin-Mo aanbevelen? Ja

Juiste en correcte levering

Correcte levering

• Uw oordeel over KNIPEX 00 21 41 LE Gereedschapskoffer "BIG Twin-Mo
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 00 21 41 LE Gereedschapskoffer "BIG Twin-Mo Mooie grote stevige gereedschapskoffer
  • Zou u KNIPEX 00 21 41 LE Gereedschapskoffer "BIG Twin-Mo aanbevelen? Ja

Gisteren besteld, vandaag geleverd.

• Uw oordeel over BE 850-2 BOORMACHINE - 600573810 - METABO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met BE 850-2 BOORMACHINE - 600573810 - METABO N.v.t.
  • Zou u BE 850-2 BOORMACHINE - 600573810 - METABO aanbevelen? N.v.t.

gewoon goed

Ik had drie delen besteld waarbij stond dat een deel 4 tot 5 werkdagen zou duren. Ik heb de andere twee delen twee dagen na bestelling ontvangen de deel drie na 4 dagen dit alles aangekondigd via de mail en geen extra kosten.

• Uw oordeel over UITTREKLADE SYS-AZ-SET
  • Beschrijf uw ervaring met UITTREKLADE SYS-AZ-SET prima
  • Zou u UITTREKLADE SYS-AZ-SET aanbevelen? Ja

Snel en goedkoop

Werd de volgende dag al geleverd. Terug gestuurd omdat ik de verkeerde had besteld. Geen probleem en keurig mijn geld retour ontvangen. Vervolgens het juiste besteld wat er ook de volgende werkdag weer was. Ik ben tevreden.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS HAAKSE POLIJSTMACHINE 125-180MMR
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS HAAKSE POLIJSTMACHINE 125-180MMR Super machine
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS HAAKSE POLIJSTMACHINE 125-180MMR aanbevelen? Ja

goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

• Uw oordeel over 2 ZAAGBOKKEN ALU PLAST FATMAX - 1-92-980 - STANL
  • Beschrijf uw ervaring met 2 ZAAGBOKKEN ALU PLAST FATMAX - 1-92-980 - STANL N.v.t.
  • Zou u 2 ZAAGBOKKEN ALU PLAST FATMAX - 1-92-980 - STANL aanbevelen? Ja

Ik ben tevreden ik raad aan

Geweldig product, concurrerende prijs en snelle levering

• Uw oordeel over DEWALT TSTAK BOX III DIEPE LADE - DWST1-70705 - D
  • Beschrijf uw ervaring met DEWALT TSTAK BOX III DIEPE LADE - DWST1-70705 - D Goede productkwaliteit zoals beschreven
  • Zou u DEWALT TSTAK BOX III DIEPE LADE - DWST1-70705 - D aanbevelen? Ja

Ik deed een zakelijke aankoop, 4 artikelen, in één online bestelling, direct leverbaar, één betaling. Krijg ik vervolgens 4 aparte leveringen (op dezelfde dag), 4 aparte leverbonnen én 4 aparte facturen. Beetje vreemd en nogal veel extra werk voor de boekhouding. Maar verder erg tevreden over de super snelle levering. Alle 4 de producten waren wel keurig verpakt. Al bij al tevreden.

• Uw oordeel over 18V XR HETELUCHTPISTOOL - ZONDER BATTERIJ EN OPLAD
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR HETELUCHTPISTOOL - ZONDER BATTERIJ EN OPLAD Ik ben signmaker. Ik had deze föhn aangekocht om het verwijderen van oude folies te vergemakkelijken en geen stroom nodig te hebben op locatie. Hier volstaat ie prima voor. Hoogste stand. Niet geschikt voor (car)wrapping, wat ik ook niet verwacht had. Accu trekt ie wel snel leeg. Meerdere accu's bij de hand hebben is handig.
  • Zou u 18V XR HETELUCHTPISTOOL - ZONDER BATTERIJ EN OPLAD aanbevelen? Ja

niet goed

Verzending ontvangen binnen redelijke termijn. Ik kreeg het verkeerde product toegestuurd.

• Uw oordeel over 2 OMKEERBARE WEGWERPSCHAAFBEITELS, 260X18,6X1MM, H N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met 2 OMKEERBARE WEGWERPSCHAAFBEITELS, 260X18,6X1MM, H N.v.t.
  • Zou u 2 OMKEERBARE WEGWERPSCHAAFBEITELS, 260X18,6X1MM, H aanbevelen? N.v.t.

Goede artikelen en snel geleverd

Overzichtelijke site en bestellen is makkelijk. Levering was erg snel en netjesverpakt.

• Uw oordeel over 18V XR SLAGMOERSLEUTEL (PIN-AANSLUITING) 2X 5.0AH
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR SLAGMOERSLEUTEL (PIN-AANSLUITING) 2X 5.0AH Mooi compact en erg sterk. Ik gebruik hem voor het wisselen van autowielen.
  • Zou u 18V XR SLAGMOERSLEUTEL (PIN-AANSLUITING) 2X 5.0AH aanbevelen? Ja

Gewoon goed

• Uw oordeel over ROLBANDMAAT RVS 5M - MTS-5-25 - BAHCO
  • Beschrijf uw ervaring met ROLBANDMAAT RVS 5M - MTS-5-25 - BAHCO N.v.t.
  • Zou u ROLBANDMAAT RVS 5M - MTS-5-25 - BAHCO aanbevelen? N.v.t.

Snel en goed

Gereedschap voldoet aan verwachtingen.

• Uw oordeel over DKP 310 PERSLUCHT-KITPISTOOL - 601573000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met DKP 310 PERSLUCHT-KITPISTOOL - 601573000 - METABO Werkt erg fijn. Had ik jaren eerder moeten aanschaffen.
  • Zou u DKP 310 PERSLUCHT-KITPISTOOL - 601573000 - METABO aanbevelen? Ja

Snel

Snel en correct geleverd. Ook telefonisch/chat goed bereikbaar voor info.

• Uw oordeel over STOFZUIGER L-KLASSE 1100W - VC2512L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met STOFZUIGER L-KLASSE 1100W - VC2512L - MAKITA Naar verwachting. Goede lengte zuigslang
  • Zou u STOFZUIGER L-KLASSE 1100W - VC2512L - MAKITA aanbevelen? Ja

prima en snel

levering was snel gegaan, alleen mag de levering wel in 1x geleverd worden ipv 4 losse verzenden, stel de klant voor de keuze.

• Uw oordeel over Pengatsleutel 5 mm N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Pengatsleutel 5 mm N.v.t.
  • Zou u Pengatsleutel 5 mm aanbevelen? N.v.t.

Goede service en groot aanbod machines.

Snelle en correcte levering.

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 800/2
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 800/2 Nog niet uit geprobeerd.
  • Zou u GELEIDERAIL FS 800/2 aanbevelen? Ja

Hallo , de service ,mbt de verwerking van het product was minimaal

Na gebeld met Klium , kreeg ik een allervriendelijkste dame aan de lijn , die mij echter geen antwoord op mijn vraag kon geven , over de praktische verwerking van het product. Ook na gebeld te hebben met , iemand van Henkel , kreeg ik geen antwoord op mijn vraag ; waarom wordt de Loctite na het uitharden ,zo bros , dat ik er verder niks meer mee kan [Loctite A&B 3479. Is et product over de datum heen ? verder kon ik ook component A, de grijze inhoud van het potje niet roeren omdat deze veel te dik bleek. Het product bleek niet te voldoen .!

• Uw oordeel over LOCTITE EA 3479
  • Beschrijf uw ervaring met LOCTITE EA 3479 slecht, onvoldoende