scherp geprijsde artikelen en snelle bezorging

Per toeval hier belandt voor een artikel, dacht laat ik het hier eens proberen, ik kende de winkel nog niet, maar ben er dik tevreden over. Overzichtelijke site Goed verpakt Snelle levering

• Uw oordeel over Dewalt Zelfnivellerend kruislijnlaser Groen
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt Zelfnivellerend kruislijnlaser Groen De laser doet zijn werk, echter bij teveel zonlicht zie je de straal nauwelijks, dus wel iets om rekening mee te houden
  • Zou u Dewalt Zelfnivellerend kruislijnlaser Groen aanbevelen? Nee

Er was een probleem met de levering en werd super opgelost

de verkeerde producten gestuurd. Maar binnen 2 dagen had ik de juiste spullen.

• Uw oordeel over Dewalt ToughSystem Werkplaatsinrichting
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt ToughSystem Werkplaatsinrichting prima
  • Zou u Dewalt ToughSystem Werkplaatsinrichting aanbevelen? Ja

Goede apparatuur en scherpe prijzen

Het is altijd een feest om bij Klium te kopen. De prijzen zijn scherp en de spullen uitstekend. Daarnaast is ook de verzending nog eens prima geregeld. Een absolute aanrader.

• Uw oordeel over W 18 LTX 125 QUICK ACCU-SLIJPER - 602174650 - META
  • Beschrijf uw ervaring met W 18 LTX 125 QUICK ACCU-SLIJPER - 602174650 - META zeer prettig apparaat om mee te werken.
  • Zou u W 18 LTX 125 QUICK ACCU-SLIJPER - 602174650 - META aanbevelen? Ja

Ondanks prijsfout wordt product niet geleverd!

Ik schrijf bijna nooit reviews. Maar nu dan toch. Eerst met de klantenservice aan de lijn geweest. Echter geen positief resultaat. Wat is het geval? Ik heb afgelopen week een DeWalt cirkelzaag besteld bij Klium.nl. Deze is op internet te vinden voor het laagst vanaf 199 euro. Ik zag de zelfde cirkelzaag bij Klium voor 179,61 staan. Cirkelzaag dan ook besteld bij Klium. Krijg ik vandaag een email van Klium waarin staat dat ze de cirkelzaag niet meer kunnen leveren en dat ik mijn geld terug krijg. Ik heb vervolgens de website van Klium gecontroleerd. Wat denk je? Cirkelzaag gewoon te bestellen en leverbaar. Echter is hij nu in prijs omhoog gegaan. Kost nu 192,96 euro. Ik ga er dan in eerste instantie van uit dat dit een foutje van Klium is en dat ik de cirkelzaag gewoon voor het oorspronkelijke aankoopbedrag ga ontvangen. Ik bel de klantenservice op en krijg een vriendelijke dame aan de lijn. Na mijn verhaal te hebben verteld deelt zij mij mede dat de annulering komt omdat zij een prijsfout hebben gemaakt en daardoor de cirkelzaag met verlies aan mij verkopen. Verder weet zij mij te vertellen dat zij geen producten/DeWalt met verlies mogen verkopen. Ik kan dan ook netjes mijn geld terug ontvangen. Ik heb de dame uitgelegd dat ik volgens het Nederlandse consumentenrecht recht heb op de cirkelzaag tegen de bestelprijs. De prijsfout die Klium heeft gemaakt is niet dusdanig groot dat ik als consument had kunnen weten dat het een prijsfout is. Het verweer van de dame is dat hun hoofdkantoor in België ligt. Ik vertel haar dat dit niet uitmaakt omdat ik bij een Nederlandse website (klium.nl) heb besteld. Dat het hoofdkantoor dan in België ligt maakt voor de wetgeving niet uit. Toch kon ze na dit alles te hebben aangehoord niks voor mij doen. Ik heb haar aangegeven dat het mij niet om het geld gaat maar om mijn recht. Ik heb ook aangegeven dat ik nu de zaag liever ergens anders koop. Zelfs als deze duurder is. Ik heb ook aangegeven dat ik een recensie ga schrijven.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Top prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering...

Zou zo weer kopen bij Klium. Goed aanbod, duidelijke omschrijving en extra trolly voor een goede prijs maakte de keuze makkelijk... Dag na bestelling werd al geleverd. TOP!

• Uw oordeel over COMBOPACK 18V - DLX1012TJ1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK 18V - DLX1012TJ1 - MAKITA Precies zoals verwacht, fijne toolkit. Alles bij de hand met 18V accu's!
  • Zou u COMBOPACK 18V - DLX1012TJ1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goed apparaat en snelle levering duidelijke communicatie.

• Uw oordeel over M18 FUEL GIPSPLAATSCHROEVENDRAAIER - M18 FSGC-202X
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL GIPSPLAATSCHROEVENDRAAIER - M18 FSGC-202X Lekker snel apparaat. Milwaukee is super.
  • Zou u M18 FUEL GIPSPLAATSCHROEVENDRAAIER - M18 FSGC-202X aanbevelen? Ja

Een mooi en degelijk apparaat.

Ik was al een tik op zoek om mijn in oude Kärcher te vervangen en de aanbieding van de K5 was super voordelig. Dit apparaat is veel handiger en uitgebreider.

• Uw oordeel over HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1
  • Beschrijf uw ervaring met HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 N.v.t.
  • Zou u HOGEDRUKREINIGER K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS - 1 aanbevelen? Ja

Snelle levering tegen de beste prijs!

Na uitgebreid onderzoek naar de beste prijs op A-kwaliteit gereedschap ook nog eens een uiterst snellen levering (Binnen 1 dag)

• Uw oordeel over WERFRADIO 7.2V-18V - DMR112 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met WERFRADIO 7.2V-18V - DMR112 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u WERFRADIO 7.2V-18V - DMR112 - MAKITA aanbevelen? Ja

Na twee weken nog geen antwoord.

Ik bestel en betaal een, volgens de site op voorraad zijnde, Dewalt 60volt accuhandcirkelzaag zonder accu's Na betaling schiet het product in backorder. Klotestreek. Na twee weken nog niets. Op berichten wordt niet gereageerd. Bij het derde bericht een vaag antwoord " Schuld ligt bij DeWalt" Hetzelfde product ligt op voorraad maar dan met accu's. Niemand die op het idee komt om zo'n doos open te maken en de kale machine op te sturen. Klium, slechte bedrijfsvoering Slecht voor mijn zaak.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke site, goede prijzen en keurige levering.

Ik heb een Bosch hakselaar besteld en kreeg deze enkele dagen later bezorgd. Deze werd voor me naar binnen gebracht. Erg netjes.

• Uw oordeel over AXT 25 TC
  • Beschrijf uw ervaring met AXT 25 TC Mooie compacte hakselaar en hakselt ook dikkere takken prima. De mooie snippers gaan de borders in. Het lijkt ook nog mooi en je hebt veel minder afval voor de container. Ook handig is dat er een zeer ruime opvangbak onder zit.
  • Zou u AXT 25 TC aanbevelen? Ja

vlotte levering

Eerste keer dat we wat bij jullie bestelden maar zeer goed te vreden

• Uw oordeel over SNELSPANBOORKOP KC 13-1/2-K-FFP
  • Beschrijf uw ervaring met SNELSPANBOORKOP KC 13-1/2-K-FFP werk prima
  • Zou u SNELSPANBOORKOP KC 13-1/2-K-FFP aanbevelen? Ja

super ervaring met dit bedrijf

snel en correct geleverde spulen graag tot een volgend keer

• Uw oordeel over MULTITOOL 18V - DTM51ZJX2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met MULTITOOL 18V - DTM51ZJX2 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u MULTITOOL 18V - DTM51ZJX2 - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Top winkel alles supersnel af gehandeld

Fijne winkel die veel heeft ik kom er graag weer terug

• Uw oordeel over SPANVIJS SET - 194385-5 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SPANVIJS SET - 194385-5 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SPANVIJS SET - 194385-5 - MAKITA aanbevelen? Ja

Snel en betrouwbaar

makelijke website, snelle levering.

• Uw oordeel over ADAPTER 1/4" MET AUTOMATISCHE BOORKOP - P-04379 -
  • Beschrijf uw ervaring met ADAPTER 1/4" MET AUTOMATISCHE BOORKOP - P-04379 - N.v.t.
  • Zou u ADAPTER 1/4" MET AUTOMATISCHE BOORKOP - P-04379 - aanbevelen? Ja

Top bedrijf, juiste prijs en snelle levering

Aan te raden, veel voorraad, juiste prijzen, snelle levering

• Uw oordeel over M18 NAT DROOG ZUIGER - M18 VC2
  • Beschrijf uw ervaring met M18 NAT DROOG ZUIGER - M18 VC2 Werkt perfect
  • Zou u M18 NAT DROOG ZUIGER - M18 VC2 aanbevelen? Ja

Artikel was voorradig en werd de volgende dag volgens afspraak verstuurd.

• Uw oordeel over GTA 2500 W
  • Beschrijf uw ervaring met GTA 2500 W N.v.t.
  • Zou u GTA 2500 W aanbevelen? Ja

Snel en goed

Fijne bestelprocedure en up to date mailbevestigingen. Goede en zeer snelle en correcte levering. Aanrader.

• Uw oordeel over GARDENA 08023-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 25M
  • Beschrijf uw ervaring met GARDENA 08023-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 25M Zeer goed
  • Zou u GARDENA 08023-20 WAND-SLANGENBOX ROLL-UP AUTO 25M aanbevelen? Ja

Mooie compacte lichtgewicht boormachine

Geweldig lichte boormachine

• Uw oordeel over BOOR- EN SCHROEFMACHINE CXT - DF331DSAX1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOOR- EN SCHROEFMACHINE CXT - DF331DSAX1 - MAKITA Fijn licht in gebruik
  • Zou u BOOR- EN SCHROEFMACHINE CXT - DF331DSAX1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima product en snel

Spijkertrekker van Bahco gekocht. Had hem snel nodig. Klium leverde uit voorraad.

• Uw oordeel over SPIJKERTREKKER - 38
  • Beschrijf uw ervaring met SPIJKERTREKKER - 38 Al eerder gebruikt, mooi om mijn potsdeksels los te krijgen
  • Zou u SPIJKERTREKKER - 38 aanbevelen? Ja

Kwaliteit voor betaalbaar bedrag

Na uitzoeken bleek klium de goedkoopste te zijn voor aanschaf gereedschap.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA Werkt uitstekend
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

Prijstechnisch voordelig en een zeer snelle levering!

Vandaag besteld, morgen al geleverd! Stevig verpakt.

• Uw oordeel over Dewalt 280W Excenterschuurmachine 125mm
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 280W Excenterschuurmachine 125mm Schuurt beheerst, maar snel en grondig!
  • Zou u Dewalt 280W Excenterschuurmachine 125mm aanbevelen? Ja

Snelle levering zoals op de site ook wordt gemeld

• Uw oordeel over GRAS- EN HEGGENSCHAAR 18 V - DUM604ZX - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRAS- EN HEGGENSCHAAR 18 V - DUM604ZX - MAKITA N.v.t.
  • Zou u GRAS- EN HEGGENSCHAAR 18 V - DUM604ZX - MAKITA aanbevelen? Ja

Eerste indruk net niet

Klium gevonden omdat ze net wat goedkoper zijn en ook sneller konden leveren, leek ‘t. Maar eerste bestelling kreeg ik een heel ander gereedschap dan besteld, dus helaas weer terug moeten sturen en juiste bestelling kwam dan dus drie dagen later. Tweede bestelling (die dus sneller dan de concurrent werd voorgespiegeld) is er nog niet. Duurt nog zeker twee weken..... ‘vanwege de producent’. Da’s prima, maar beloof dan niet sneller te kunnen leveren dan een ander. Da’s flauw. Wel fijn contact en betrouwbaar imago qua klantcontact.

• Uw oordeel over INVAL-EN KANTENFR.18V/BODY DCW604NT (TSTAK)DEWALT N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met INVAL-EN KANTENFR.18V/BODY DCW604NT (TSTAK)DEWALT N.v.t.
  • Zou u INVAL-EN KANTENFR.18V/BODY DCW604NT (TSTAK)DEWALT aanbevelen? N.v.t.

snelle en nette levering

netjes afgeleverd en top machine

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA makita is een topmerk
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA aanbevelen? Ja

Ik ben heel tevreden.

Áltijd goed producten.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA Super
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden