Goede kwaliteit en vlot bezorgd

Netjes verpakt,snel bezorgd zodat ik het gereedschap snel in kan zetten voor mijn bedrijf.

• Uw oordeel over BOOR- SCHROEFMACHINE 18 V - DDF481ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOOR- SCHROEFMACHINE 18 V - DDF481ZJ - MAKITA Voldoet aan de verwachting.
  • Zou u BOOR- SCHROEFMACHINE 18 V - DDF481ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Enorm assortiment, scherpe prijzen

Een enorm assortiment aan producten. Producten die op voorraad zijn heb je snel in huis. Als je contact opneemt met de klantenservice word je uitermate vriendelijk geholpen. Aanrader.

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 18V - DHR171RTJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 18V - DHR171RTJ - MAKITA In één woord : SUPER !!
  • Zou u SDS BOORHAMER 18V - DHR171RTJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Altijd op tijd geleverd en goed verzorgd

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA Goede machine voldoet aan mijn verwachtingen
  • Zou u SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima en snel geregeld.

Geweldig apparaat. Jammer dat deze uit het assortiment is maar erg blij dat ik hem hier nog kon kopen.

• Uw oordeel over ART 26-18 LI
  • Beschrijf uw ervaring met ART 26-18 LI N.v.t.
  • Zou u ART 26-18 LI aanbevelen? Nee

Alles na tevredenheid

zoals het hoort te zijn

• Uw oordeel over HUIDREINIGER 2L/PATROON KRESTO CLASSIC DEB STO
  • Beschrijf uw ervaring met HUIDREINIGER 2L/PATROON KRESTO CLASSIC DEB STO Werkt zoals het moet
  • Zou u HUIDREINIGER 2L/PATROON KRESTO CLASSIC DEB STO aanbevelen? Ja

Top service en leveringen

Ik heb al een paar Makita apparaten besteld op klium.nl. Goede en snelle leveringen en bij vragen werd ik ook netjes en oplossingsgericht geholpen.

• Uw oordeel over STOFZUIGER L-KLASSE 1050W - VC2510LX1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met STOFZUIGER L-KLASSE 1050W - VC2510LX1 - MAKITA Goede stofzuiger en compleet met adapters voor mijn Makita apparaten (dtm51, dsp600, djv182, dbo180). slangen zijn anti-statisch.
  • Zou u STOFZUIGER L-KLASSE 1050W - VC2510LX1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima telefonisch advies gehad en snelle levering!

Prima telefonisch advies gehad en snelle levering! Super grasmaaimachine aangeschaft.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 43CM 2X18V - DLM431PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 43CM 2X18V - DLM431PT2 - MAKITA Mijn vader van 88 scheurt over zijn gazon met de maaier.
  • Zou u GRASMAAIER 43CM 2X18V - DLM431PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

alles was uitstekend

Goed bedrijf, snelle levering en een goede prijs

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 goed produkt
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 aanbevelen? Ja

Super bedrijf

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA Geruisloos stofvrij
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA aanbevelen? Ja

Klium: goede service snelle verzending

Product besteld en direct gekregen. Vragen die ik had werden snel en netjes behandeld.

• Uw oordeel over ROTERENDE EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RO 90 DX FEQ-
  • Beschrijf uw ervaring met ROTERENDE EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RO 90 DX FEQ- Automatische rem loopt aan waardoor excenterbeweging niet goed werkt. Zelf remschijf moeten afschuren om machine aan de praat te krijgen. Festool service zou minimaal twee weken duren.
  • Zou u ROTERENDE EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RO 90 DX FEQ- aanbevelen? Nee

Hele goede service

Snel geregeld snel opgestuurd snel ontvangen. Kortom top service van klium

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG KS 60 E-SET KAPEX
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG KS 60 E-SET KAPEX Heerlijke zaag
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG KS 60 E-SET KAPEX aanbevelen? Ja

Goede prijs snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Gewoon goed

• Uw oordeel over GMS 120 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met GMS 120 N.v.t.
  • Zou u GMS 120 aanbevelen? N.v.t.

scherp geprijst, snelle correcte levering

Snelle en complete levering van Festool set. Na matige ervaring met het electrische gereedschap, de 15 dagen niet goed retour garantie opgestart. In korte tijd mijn betaling terug gestort gekregen. Betrouwbare en aan te bevelen leverancier.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) Geen splintervrije inrits bij melamine plaat. Onhandige -1 hoekinstelling. Valt uit de geleidingrail bij onder een hoek zagen.
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 1200W/160MM TS 55 CAMP-SET (SYST) aanbevelen? Nee

Goede prijs & snelle levering, wat wil je nog meer

Besteld voor een scherpe prijs. De volgende dag al in huis, terwijl andere sites 2 a 3 weken levertijd hebben.

• Uw oordeel over MULTITOOL 18V - DTM51ZJX2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met MULTITOOL 18V - DTM51ZJX2 - MAKITA Echt een superding
  • Zou u MULTITOOL 18V - DTM51ZJX2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Erbarmelijk slecht

Ik heb erg slechte ervaringen met deze zaak. Ik wacht nu al meer dan 2 maanden op een afkortzaag die binnen een halfjaar kapot ging. Ik heb meerdere keren gebeld en minimaal 10 mails gestuurd maar de zaag is nog steeds niet gerepareerd en Klium weigert onder elke omstandigheid het geld terug te geven. Ik heb een maand geleden al een andere zaag moeten kopen om mijn werk te kunnen uitvoeren en moet nu nog steeds wachten op een zaag die ik inmiddels niet meer nodig heb. Bij Klium is goedkoop, duurkoop.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Binnen een half jaar kapot
  • Zou u Product1 aanbevelen? Nee

Prima betrouwbare Thuiswinkel

Goede duidelijke webpage, snelle, correcte bezorging van de bestelling en bij behorende factuur. Zeer tevreden diverse keren gebruikgemaakt van deze site.

• Uw oordeel over Dewalt TSTAK set box II IV
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt TSTAK set box II IV N.v.t.
  • Zou u Dewalt TSTAK set box II IV aanbevelen? N.v.t.

Vlotte levering

Snel en correct afgeleverd.

• Uw oordeel over ACCU LI-ION 18V/12AH M18 HB12 MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU LI-ION 18V/12AH M18 HB12 MILWAUKEE Wat hij echt waard is kan je bij een accu eigenlijk pas zeggen na enkele jaren gebruik. Op t eerste gezicht prima accu, wat groter als een 5 of 6 Amp/uur. Gewicht is ook wat meer, dat viel wel wat tegen. En Schreeuwend duur -oh nee, da's fout- erg veel geld bedoel ik. Maar dat is wel wat je ook voor vergelijkbare accu van andere A merken betaald.
  • Zou u ACCU LI-ION 18V/12AH M18 HB12 MILWAUKEE aanbevelen? Ja

Alles normaal en dat is het bijzondere

Op voorraad = op voorraad Geen beschadigingen Snelle levering

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/boormachine met 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/boormachine met 2 Goed gereedschap
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/boormachine met 2 aanbevelen? Ja

Beter dan vewachting

Mijn bestelling was unverwachte volgende dag thuis. Super service en prima product dus. Ik ben daar heel blij mee.

• Uw oordeel over MOBIELE STOFZUIGER CTM MIDI I CLEANTEC
  • Beschrijf uw ervaring met MOBIELE STOFZUIGER CTM MIDI I CLEANTEC N.v.t.
  • Zou u MOBIELE STOFZUIGER CTM MIDI I CLEANTEC aanbevelen? Ja

kan beter

Bestelling duurt altijd lang hier

• Uw oordeel over Dewalt ToughSystem 4 in 1 - complete set met troll
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt ToughSystem 4 in 1 - complete set met troll prima
  • Zou u Dewalt ToughSystem 4 in 1 - complete set met troll aanbevelen? Ja

erg teleurstellende service na bestelling!

Heb een Metabo kpa 18 ltx kitpistool besteld. Kreeg hem netjes binnen wel wat later als aangegeven maarja, toen ik hem uit de doos haalde werkte hij niet. Contact gehad met de klanten service mocht hem terug sturen en ze zouden het oplossen. Wacht nu al 23 dagen op een werkend kitpistool erg jammer allemaal!

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 zeer slecht
  • Zou u Product1 aanbevelen? Nee

Goede snelle levering

Heb al meer besteld bij klium en ben zeer tevreden

• Uw oordeel over Dewalt 1675W Afkort-/verstekzaag 305mm met XPS-ind
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1675W Afkort-/verstekzaag 305mm met XPS-ind Fijn apparaat
  • Zou u Dewalt 1675W Afkort-/verstekzaag 305mm met XPS-ind aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over SCHROEFMACHINE 18V - DFS452ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SCHROEFMACHINE 18V - DFS452ZJ - MAKITA Goede machine
  • Zou u SCHROEFMACHINE 18V - DFS452ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede service en snelle bezorging.

Heb al veel gekocht hier. Zeer betrouwbaar.

• Uw oordeel over Dewalt 18V - 300W L-klasse nat droog stofzuiger zo N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V - 300W L-klasse nat droog stofzuiger zo N.v.t.
  • Zou u Dewalt 18V - 300W L-klasse nat droog stofzuiger zo aanbevelen? N.v.t.

Prima communicatie. Prijs is scherp

1e ervaring bij Klium is positief. Groot aanbod tegen een nette prijs. Als zakelijke klant betaal je geen BTW

• Uw oordeel over COMPACTE REINIGINGSSET D 27/D 36 K-RS-PLUS N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met COMPACTE REINIGINGSSET D 27/D 36 K-RS-PLUS Nog te kort in bezit om een goed ervaring te geven
  • Zou u COMPACTE REINIGINGSSET D 27/D 36 K-RS-PLUS aanbevelen? N.v.t.

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500