Voordelig en snel geleverd

Prijs/kwaliteit is prima. Belofte van snelle levering Werd keurig nagekomen!

• Uw oordeel over TKHS 315 C - 2,0 WNB SET TAFELCIRKELZAAG - 0193152
  • Beschrijf uw ervaring met TKHS 315 C - 2,0 WNB SET TAFELCIRKELZAAG - 0193152 Prima apparaat
  • Zou u TKHS 315 C - 2,0 WNB SET TAFELCIRKELZAAG - 0193152 aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over GMS 120
  • Beschrijf uw ervaring met GMS 120 N.v.t.
  • Zou u GMS 120 aanbevelen? Ja

snelle levering, helemaal top

Snelle levering, makkelijk te bestellen

• Uw oordeel over GRASMAAIER 43CM 2X18V - DLM431PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 43CM 2X18V - DLM431PT2 - MAKITA Beste in zijn klasse
  • Zou u GRASMAAIER 43CM 2X18V - DLM431PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede en snelle service

Ik heb de afgelopen maand meerdere keren Makita bestellingen geplaatst. Alle bestellingen zijn juist geleverd. De producten die niet direct op voorraad waren zijn achteraf ook netjes op dezelfde manier bezorgd met de post. Ik vind de prijs en de service top!

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA Deze boorhamer heeft veel power en de stofzuigfunctie vind ik heel handig. Geen stof meer als je even snel iets wil boren en ophangen in het huis.
  • Zou u SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede website

Veel keus zowel uit merken als artikelen. Zoekfunctie op artikelnummer van fabrikant mogelijk en werkt snel. Snelle en zorgvuldige orderafhandeling en aflevering.

• Uw oordeel over KNIPEX 86 03 250 Sleuteltang verchroomd 250 mm
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 03 250 Sleuteltang verchroomd 250 mm Snel en makkelijk instelbaar, veelzijdig
  • Zou u KNIPEX 86 03 250 Sleuteltang verchroomd 250 mm aanbevelen? Ja

Snel geleverd en klantvriendelijk!!!

Ontzettend mooi apparaat, hij kan alleen niet wat ik ermee had willen doen. Verder kwalitatief erg goed.

• Uw oordeel over Stanley TRE650 Elektrisch Nagelpistool
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley TRE650 Elektrisch Nagelpistool Mooi apparaat maar zou wel fijn zijn als er duidelijk vermeld wordt dat het enkel een spijkerpistool is.
  • Zou u Stanley TRE650 Elektrisch Nagelpistool aanbevelen? Ja

Goeie prijzen en snelle levering

Meestal erg concurrerend in prijs en erg snelle levering, precies wat je wil.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA voelt kwalitatief goed aan
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

Top product, maar ontevreden over bezorging

Top product gekocht van festool. Alleen de dag dat het bezorgd werd was ik niet thuis. Ik kreeg een bericht dat het bezorgd was en ging ervan uit bij de buren. Laat in de avond thuis gekomen geen kaartje in de brievenbus. Ik naar boven en op de galerij bij mijn voordeur lag het pakje. Ongelooflijk dat het er nog lag aangezien ik in een flat woon waar vele mensen over de galerij lopen. Gemeld bij klium en postnl maar geen reactie beetje teleurstellend

• Uw oordeel over DOOSLIJPSYSTEEM UIT DE VRIJE HAND DSC-AG 125 FH-PL
  • Beschrijf uw ervaring met DOOSLIJPSYSTEEM UIT DE VRIJE HAND DSC-AG 125 FH-PL N.v.t.
  • Zou u DOOSLIJPSYSTEEM UIT DE VRIJE HAND DSC-AG 125 FH-PL aanbevelen? Ja

1 dag later in Nederland bezorgd. Netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden per mail.

• Uw oordeel over FSN KZW N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met FSN KZW N.v.t.
  • Zou u FSN KZW aanbevelen? N.v.t.

Ik was op zoek naar een goede Makita afkortzaag. Na wat vergelijken kwam ik al heel gauw bij Klium uit. Ze waren de goedkoopste én ik kreeg er gratis een onderstel van Makita bij. Geweldig toch? Zo bij mee. Het bestelproces is heel eenvoudig en er werd heel rap geleverd. Top product en bedrijf. Absoluut aan te raden.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA Sterke motor. Goed af te stellen en uiterst makkelijke bediening en de stofafzuiging is ook heel erg goed.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA aanbevelen? Ja

Trage bezorging en late reactie klantenservice

Bestellen ging vlot en zonder problemen. Bezorgdag niemand gezien echter zouden ze wel langs geweest zijn en een niet thuis berichtje hebben achtergelaten. Vervolgens moesten we contact opnemen met de klantenservice. Eerst gebeld, niemand bereikbaar terwijl ze volgens bandje wel bereikbaar zouden moeten zijn. Vervolgens de app geprobeerd hier werd wel gereageerd maar elke keer pas na 24 uur of meer. Uiteindelijk een nieuw levermoment kunnen kiezen en werd het netjes geleverd.

• Uw oordeel over 2-TAKT BOSMAAIER 25,7CC - EM2600U - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met 2-TAKT BOSMAAIER 25,7CC - EM2600U - MAKITA Doet wat hij moet doen, draadkop werkt niet heel handig maar licht misschien aan de gebruiker.
  • Zou u 2-TAKT BOSMAAIER 25,7CC - EM2600U - MAKITA aanbevelen? Ja

mooie prijs

goede afspraken en de prijs was best aardig tegenover andere nog even wachten hoe het werkt ik heb hem pas ,maar ik heb het volste vertrouwen een nadeel ik heb langer moeten wachten op bezorging dan was afgesproken ,laten we het maar houden op drukte ,maar tevreden.

• Uw oordeel over VERLENGSTUK VOOR TUIN COMBITOOL - 196032-4 - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met VERLENGSTUK VOOR TUIN COMBITOOL - 196032-4 - MAKIT pas een keer gebruikt
  • Zou u VERLENGSTUK VOOR TUIN COMBITOOL - 196032-4 - MAKIT aanbevelen? Ja

gewoon goed

volgens afspraak geleverd

• Uw oordeel over DIGITALE RADIO BR 10 DAB SYSROCK N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met DIGITALE RADIO BR 10 DAB SYSROCK ik heb hem net, dus nog een jaartje wachten
  • Zou u DIGITALE RADIO BR 10 DAB SYSROCK aanbevelen? N.v.t.

Slechte service

bestelling tijdig ontvangen, alleen ontbrak er één onderdeel. lang moeten wachten op reactie. Diverse keren herinnering gemaild. Uiteindelijk kreeg ik antwoord: 'U bent te laat'. Hoe zoo, ik te laat? Het ontbrekende onderdeel moest ik maar apart bij kopen. Tja, zo raak je klanten kwijt...

• Uw oordeel over HANDBUIS D 36 HR-K AS N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met HANDBUIS D 36 HR-K AS N.v.t.
  • Zou u HANDBUIS D 36 HR-K AS aanbevelen? N.v.t.

Goede prijs, snelle verzending en veel op voorraad.

Goede prijs, snelle verzending en als ze iets op voorraad hebben op De website dan hebben ze dat ook in tegenstelling tot veel andere tool shops.

• Uw oordeel over BOVENFREES OF 1400 EBQ-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met BOVENFREES OF 1400 EBQ-PLUS Festool heeft geen review nodig, altijd waar voor je geld.
  • Zou u BOVENFREES OF 1400 EBQ-PLUS aanbevelen? Ja

zeg wat je doet en doe wat je zegt

nette levering zoals afgesproken. volgende keer bestel ik er weer

• Uw oordeel over Dewalt TSTAK set box II IV
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt TSTAK set box II IV zeer handig en stapelbaar
  • Zou u Dewalt TSTAK set box II IV aanbevelen? Ja

Duidelijk en snel

• Uw oordeel over DELTASCHUURMACHINE DTS 400 REQ
  • Beschrijf uw ervaring met DELTASCHUURMACHINE DTS 400 REQ Werkt fijn
  • Zou u DELTASCHUURMACHINE DTS 400 REQ aanbevelen? Ja

Snel en conform afspraken. Prima en scherp geprijsd.

Goed en prettig. Voldoet aan afspraken.

• Uw oordeel over GBG 35-15 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met GBG 35-15 N.v.t.
  • Zou u GBG 35-15 aanbevelen? Ja

Zeer tevreden, over zowel snelle levering als afhandeling klacht mbt schade aan de machine!

Ik ben zeer tevreden over zowel de prijs/kwaliteit als de levering. Bij het vervoer was er blijkbaar een kleine schade ontstaan aan de cilinder cover. Direct een mailtje gestuurd en dezelfde dag nog bericht gekregen dat met een nieuwe cilinder cover bij Makita had aangevraagd. Een week later het onderdeel thuis via Post NL ontvangen. Dus tevreden over de prijs, de machine, de snelle levering door Post NL (mag ook wel eens een keer genoemd worden!) en de afhandeling van mijn klacht. Vandaar 5 sterren!

• Uw oordeel over MM4 BOSMAAIER 33,5CC - EBH341UX2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met MM4 BOSMAAIER 33,5CC - EBH341UX2 - MAKITA Schitterende 4 takt machine van goede kwaliteit!
  • Zou u MM4 BOSMAAIER 33,5CC - EBH341UX2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Super K!

Een bestelling welk geplaatst was op vrijdag, werd pas maandag gepakt en verstuurd. Dat is niet meer van deze tijd. Dinsdag speciaal thuisgebleven, komt t aan: was er door een “slaper” reinigingsmiddel opgestuurd ipv parket lijm. De vriendelijke Jordi heeft direct een nieuwe levering eruit gedaan, naar t adres waar we de volgende dag wel zouden zijn. Maar helaas, ook dit lukte klium niet en is t toch naar ons huis adres gestuurd waar we dus niet aanwezig waren. Tot overmaat van ramp versturen ze dan ook nog met transmission ipv post nl (zoals beloofd) waar t niet mogelijk is de zending op locatie af te halen. Dus dit wordt pas vrijdag. Jammer van de gemaakte kosten, klium moet wel met een goede compensatie komen wil ik daar ooit nog bestellen Ow.... en een helpdesk die tot 16:00 uur bereikbaar is.... is niet echt klant gericht

• Uw oordeel over PARKETLIJM DISPERSIE 243 15KG RECTAVIT N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met PARKETLIJM DISPERSIE 243 15KG RECTAVIT N.v.t.
  • Zou u PARKETLIJM DISPERSIE 243 15KG RECTAVIT aanbevelen? N.v.t.

Gemakkelijk, snel en prima

Na eerdere prima ervaringen nu besloten om een prachtige Makita boven- en kantenfrees RT0700CX3J bij Klium aan te schaffen. Gemakkelijke bestelling, snelle levering. Al met al uitstekende ervaring. Kleine verrassing: Garantieregistratie dien je bij Makita België te doen.... Klium is wel Makita relatie maar kennelijk niet in Nederland..... Dus mocht er overhoopt iets mis gaan dan moet je dit aanmelden in België.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA helemaal geweldig
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 710W - RT0700CX3J - MAKITA aanbevelen? Ja

PicoBello

Alleen maar positieve ervaringen heb ik met Klium Overzichtelijke website , goede prijs-qualiteit verhouding en bestelling snel verwerkt en ontvangen in goede verpakking

• Uw oordeel over Stanley FatMax Professionele Organizer (diep)
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Professionele Organizer (diep) Geweldig opruim-systeem voor gereedschap. Niet heel goedkoop maar wel super goed
  • Zou u Stanley FatMax Professionele Organizer (diep) aanbevelen? Ja

Onderstel besteld voor afkortzaag Donderdagavond besteld zaterdag binnen en prima verpakt.

• Uw oordeel over ONDERSTEL AFKORTZAGEN KSU 251 - 629005000 - METABO
  • Beschrijf uw ervaring met ONDERSTEL AFKORTZAGEN KSU 251 - 629005000 - METABO N.v.t.
  • Zou u ONDERSTEL AFKORTZAGEN KSU 251 - 629005000 - METABO aanbevelen? Ja

Zeer snelle levering van perfecte producten. Top !!

• Uw oordeel over ACCU-PACK BP 18 LI 5,2 ASI
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-PACK BP 18 LI 5,2 ASI Accu gaat zeer lang mee tijdens gebruik festool dab+ radio
  • Zou u ACCU-PACK BP 18 LI 5,2 ASI aanbevelen? Ja

Goede prijs en snelle levering.

Prima zaak.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 550W - UH6570 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 550W - UH6570 - MAKI N.v.t.
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 550W - UH6570 - MAKI aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden