prima overzicht om te bestellen en snel geleverd

ik ben niet zo van het internet bestellen maar vind klium een top zaak heel betrouwbaar en goed geregeld

• Uw oordeel over LANGNEKSCHUURMACHINE LHS 225 EQ-PLUS/IP PLANEX
  • Beschrijf uw ervaring met LANGNEKSCHUURMACHINE LHS 225 EQ-PLUS/IP PLANEX fantastisch
  • Zou u LANGNEKSCHUURMACHINE LHS 225 EQ-PLUS/IP PLANEX aanbevelen? Ja

Doen wat er op de site staat

Zeer prettig om je bestelling bij te plaatsen. Geen leugens over voorraad.

• Uw oordeel over ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET
  • Beschrijf uw ervaring met ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET Geweldig
  • Zou u ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET aanbevelen? Ja

We zijn al weer enige jaren klant

Uitstekende en volledige online-shop welke evenwel voorzien van een goede klant en bezorgservice.

• Uw oordeel over 30 MM SDS PLUS 3 STANDEN COMBIHAMER - PH 30 POWER
  • Beschrijf uw ervaring met 30 MM SDS PLUS 3 STANDEN COMBIHAMER - PH 30 POWER Voor diegen die dergelijke machine zoekt als deze weet waar hij/zij naar kijkt dus geen review daarover. Verder voor mij de perfecte machine en voor diegene, neem de PH 30 i.p.v. de 26. De PH30 is voor die paar euro meer toch weer net ff de betere. De techniek werd ook al gebruikt in de voorloper van Milweaukee namelijk Atlas Copco. Inmiddels verder doorontwikkeld dus zeker aan te bevelen!
  • Zou u 30 MM SDS PLUS 3 STANDEN COMBIHAMER - PH 30 POWER aanbevelen? Ja

super snele levering

Ik ben erg tevreden zoals er geleverd is hopelijk tot een volgende bestelling.

• Uw oordeel over BOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DDF483RTJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DDF483RTJ - MAKITA goede keuze
  • Zou u BOOR- EN SCHROEFMACHINE 18 V - DDF483RTJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Super snel geleverd

Was heel snel geleverd en alles netjes verpakt

• Uw oordeel over COMBOPACK 18V - DLX5023TJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK 18V - DLX5023TJ - MAKITA Top spul
  • Zou u COMBOPACK 18V - DLX5023TJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede service en pakket snel in huis.

• Uw oordeel over M18 COMPACT HETELUCHTPISTOOL - M18 BHG-502C
  • Beschrijf uw ervaring met M18 COMPACT HETELUCHTPISTOOL - M18 BHG-502C Geweldig apparaat. Geen snoer meer nodig.
  • Zou u M18 COMPACT HETELUCHTPISTOOL - M18 BHG-502C aanbevelen? Ja

Prima service en snelle levering!

Snelle levering, goede voorraad en snelle verzending

• Uw oordeel over SORTAINER SYS 3-SORT/12 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SORTAINER SYS 3-SORT/12 N.v.t.
  • Zou u SORTAINER SYS 3-SORT/12 aanbevelen? N.v.t.

Allemaal prima geregeld.

• Uw oordeel over ACCU-SCHROEFBOORMACHINE TXS LI 2,6-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-SCHROEFBOORMACHINE TXS LI 2,6-PLUS Zeer goed
  • Zou u ACCU-SCHROEFBOORMACHINE TXS LI 2,6-PLUS aanbevelen? Ja

Positieve ervaring.

Bestelling netjes en snel verzonden.

• Uw oordeel over DRIEHOEKSCHUURMACH.250W DTS 400 REQ-PLUS(SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met DRIEHOEKSCHUURMACH.250W DTS 400 REQ-PLUS(SYST) Degelijk en goede afname.
  • Zou u DRIEHOEKSCHUURMACH.250W DTS 400 REQ-PLUS(SYST) aanbevelen? Ja

perfect en een geweldige service

goed machine makkelijk in de hand heel goed

• Uw oordeel over DECOUPEERZAAG 720W - 4350FCTJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met DECOUPEERZAAG 720W - 4350FCTJ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u DECOUPEERZAAG 720W - 4350FCTJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Positief

Goed te bestellen en vlotte afwikkeling met juiste documenten. Keurig! En bedankt. met vriendelijke groet.

• Uw oordeel over FSN 800
  • Beschrijf uw ervaring met FSN 800 prima
  • Zou u FSN 800 aanbevelen? Ja

Snelle levering en nette prijzen

Nette prijzen en snelle levering, helemaal top!

• Uw oordeel over Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind Zeer goede geluidsarme afkortzaag

Top!!

scherpe prijs en snel geleverd. Bedankt.

• Uw oordeel over Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind N.v.t.
  • Zou u Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind aanbevelen? Ja

Snelle levering, accessoire cadeau!

Snelle levering van het apparaat. Vragen worden vlot afgehandeld (whatssapp-antwoord via mail) Accessoire cadeau werd ook geleverd!

• Uw oordeel over Dewalt 1600W Cirkelzaag 65mm met zaagzool voor gel
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1600W Cirkelzaag 65mm met zaagzool voor gel Zieter goed uit, volgende week 1e gebruik.
  • Zou u Dewalt 1600W Cirkelzaag 65mm met zaagzool voor gel aanbevelen? N.v.t.

Altijd perfect in orde

Besteld met enige regelmaat iets bij Klium. Altijd perfect geleverd. Als niet op voorraad is krijg je bericht en wordt het zodra het er is nagezonden. Helder communicatie. Zeer te vrede.

• Uw oordeel over UNIVERSEEL ZAAGBLAD 216X2,3X30 W36
  • Beschrijf uw ervaring met UNIVERSEEL ZAAGBLAD 216X2,3X30 W36 N.v.t.
  • Zou u UNIVERSEEL ZAAGBLAD 216X2,3X30 W36 aanbevelen? Ja

Goede website met unieke vergelijking mogelijkheden

Wat mijn grote probleem was bij het uitzoeken van professioneel elektrisch gereedschap was dat ik de optie niet duidelijk op een rij kon krijgen. Dat gelde voor alle gereedschap sites, inclusief de "gespecialiseerde" vergelijking sites. Enkele sites hadden wel een zogenaamde "vergelijking optie" waar je in de praktijk niets aan hebt doordat wel verschillende modellen in verticale kolommen naast elkaar staan, maar waar vervolgens de opties die te vergelijken zijn niet op één horizontale lijn staan. Dit vond ik echt alleen bij de website van Klium. Ook heel handig is dat je uit een categorie direct een grove schifting kan maken door aan te kruizen welke opties je in ieder geval belangrijk vind. Jammer alleen is dat je niet meerdere opties uit een categorie kunt selecteren (bijvoorbeeld, je zoekt een machine van meer als 800w vermogen, de opties zijn 650w 800w 1000w en 1150w, Vink je aan 1000w dan wordt deze categorie gesloten en kan je niet ook een vinkje zetten bij 1150w) Verder was de levering vlot en correct, niets op aan te merken. Dat is wel belangrijk natuurlijk, maar dat maakt Klium niet uniek, de Website is echter op gereedschap gebied wel uniek!

• Uw oordeel over M18 FUEL HEAVY DUTY SDS-PLUS BOORHAMER MET BIJBEHO
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL HEAVY DUTY SDS-PLUS BOORHAMER MET BIJBEHO Super machine, voordelen sterke machine met alle denkbare opties op een draadloze boorhamer, nadeel is dat ie wel erg gewichtig is.
  • Zou u M18 FUEL HEAVY DUTY SDS-PLUS BOORHAMER MET BIJBEHO aanbevelen? Ja

Top bedrijf

Super snelle levering als de spullen op voorraad zijn .

• Uw oordeel over MINI-SYSTAINER T-LOC SYS-MINI 1 TL TRA UNI N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met MINI-SYSTAINER T-LOC SYS-MINI 1 TL TRA UNI N.v.t.
  • Zou u MINI-SYSTAINER T-LOC SYS-MINI 1 TL TRA UNI aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke site, snel handelend bedrijf.

Het product dat ik wilde was bij hun het best geprijsd. Ook de garantie dat ze binnen een dag leveren. En dat hebben ze ook gedaan. Goed verpakt en prima opvolg systeem wanneer er geleverd zou worden. Prima opgelost!

• Uw oordeel over SNELSPANKLEM FS-HZ 160
  • Beschrijf uw ervaring met SNELSPANKLEM FS-HZ 160 Origineel Festool. Moet ik daar meer over zeggen? Nee dus!
  • Zou u SNELSPANKLEM FS-HZ 160 aanbevelen? Ja

Prima ervaring

Ik heb mijn producten besteld en werden snel en goed geleverd. Gewoon zoals het hoort.

• Uw oordeel over Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind Geweldige machine, heb er al veel mee gezaagd.
  • Zou u Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind aanbevelen? Ja

Als ik iets vraag krijg ik op korte termijn antwoord, Alles gewoon goed.

• Uw oordeel over SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD153ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD153ZJ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SLAGSCHROEVENDRAAIER 18V - DTD153ZJ - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

prima service

Waar andere gereedschap webshops in deze tijd veel vertraging hebben met levering levert Klium gewoon snel. Mijn Makita 18v was snel binnen en bovendien nog met een gratis 18v accu ook al loopt dit via Makita België. Frezen met een accu ook heeft fijn, apparaat is handzaam en met alle accessoires een heel volwaardig pakket. Denk dat dit mijn 1e keus frees wordt.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA Top apparaat. Fijn om een kantenfrees naast mijn OF1010 te hebben.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Slechte service en weinig responds.

Artikel op 26-03-2020 besteld en nog steeds niks geleverd. Helaas moest ik hier zelf naar vragen. Dan krijg je een kort bericht terug na een aantal dagen dat ze toevallig net iets gehoord hebben. Je moet zelf dus goed in de gaten houden of je je bestelling krijgt en zo niet zelf actie ondernemen. Heel erg jammer. Nu toch maar mijn geld terug gevraagd.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Niet ontvangen
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering en goede nazorg

Ik ben inmiddels vaste klant

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA Zeer fijne rustige afkortzaag die scherpe zaagsnedes maakt.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1510W - LS1019L - MAKITA aanbevelen? Ja

Ik heb perfect binnengekregen wat ik bestelde op tijd en na een vraag kwam een duidelijk antwoord

• Uw oordeel over BRADPISTOOL 64MM 18V - DBN600ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BRADPISTOOL 64MM 18V - DBN600ZJ - MAKITA Zeer goed
  • Zou u BRADPISTOOL 64MM 18V - DBN600ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

D prijs van mijn Makita heggenschaar was zeer laag in vergelijking met vele andere aanbieders. Daarnaast is er ook nog extra Klium-garantie, totaal 5 jaar. Twee puntjes voor verbetering: Het afleverbericht blijft het over 'morgen' hebben, dat is heel verwarrend. Uiteindelijk werd wél een datum genoemd maar werd de schaar een dag éérder afgeleverd. Daarnaast moet je goed opletten met de registratie: er is sprake van een Belgische en een Nederlandse Makita-site. Je moet de Belgische hebben, maar dat is niet onmiddellijk duidelijk, alhoewel de instructies (achteraf bezien) wel goed beschreven zijn.

• Uw oordeel over ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI Doet zijn werk prima; je voelt dat je power voldoende hebt. Wellicht wat aan de zware kant
  • Zou u ELEKTRISCHE HEGGENSCHAAR 65CM 670W - UH6580 - MAKI aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden