Volgens de pakketdienst is het drukker met bezorgen dan met de kerstdagen, en toch mooi op tijd bezort.
Snelle levering, goede informatie.
Altijd een genot om bij te bestellen
goede verpakking en snelle levering
Keurig en spoedig geleverd- zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen
Makkelijk bestellen, snel geleverd. Wel lastig dat ik naast het account bij Makita.nl dat ik al had nu voor de garantie nog een account moest aanmaken bij makita.be. Zou handig zijn als klium.nl ook als dealer zou worden aangemeld bij makita.nl
het betreft een bedrijf uit belgie. Dit maakt dat je als nederlander allerlei problemen en hindernissen zal ondervinden, als jij je product wil registreren of in aanmerking komt volgens de nederlandse regels voor de gratis accu. deze spelregels zijn in belgie anders dan nederland en hier ben ik allemaal pas achter gekomen toen alles al besteld was. verder had mijn machine een levertijd rond de 7 dagen en heb 3 weken mogen wachten tot ik eindelijk de machine binnenkreeg en tevens een verouderd model. kortom een mooie sit maar kijk heel goed uit veel van hun informatie is misleidend en ik wil u allen waarschuwen voor deze firma. ze zijn niet de goedkoopste en teven ook kwa service om te huilen. helaas dat Klium Makita mag verkopen als onbetrouwbare speler met misleidende informatie. een gewaarschuwd mens telt voor TWEE WEES GEWAARSCHUWD.
Beste Robin Je hebt je toestel al gebruikt en daardoor kunnen wij de retour helaas niet aannemen. Wij zijn inderdaad een Belgisch bedrijf en doen mee met alle Belgische Makita acties. We zetten deze ook steeds duidelijk op de site. Soms zijn die dezelfde als in Nederland, soms anders. Maar je ziet dit steeds duidelijk weergegeven op de site. Als Nederlander kan je via ons profiteren van de Belgische acties. De registraties verlopen wel via makita.be. Je bewering over het verouderd model klopt niet. We zijn een officiele dealer van Makita en worden gecontroleerd door hen. We hebben een nauwe en goede samenwerking. We bestellen dagelijks en worden dagelijks door hen beleverd. Mvg Davy
Is positief ,ik heb me spullen op tijd geleverd gekregen en bestel voortaan me benodigheden hier.
Ga zo door werkt perfect
goede snelle levering. 5 jaar garantie op de makita spullen. certificaten meteen klaar. in 1 zin perfect geregeld
Al diverse keren als nederlandse klant bij klium makita gereedschap besteld (goedkoper dan in nederland) Gratis accu's ook ontvangen gaat id via makita.be. 1 keer was mijn bestelling niet compleet dat die wel compleet moest zijn, gebeld werd de volgende dag nagestuurd. Snelle service.
Alles prima en snel geleverd.
Goed verpakt en snel geleverd.
Prima prijs en snel geleverd.
Een 55 cm grote heggenschaar voor de prijs van een 45 cm.
Algehele indruk is top
IK had een cirkelzaag gekocht en wist niet of hij i.v.m. de coronacrisis op tijd zou komen. Hij werd zeer snel geleverd en tegen een zeer 'vriendelijke' prijs. Perfect!!
Wacht op de levering van de boutjes en moertjes.
Zeer snel geleverd. Communicatie is goed en betrouwbaar
Ik zou een boormachine bij mijn aankoop krijgen maar de ean code was niet goed,1 e-mail en ze hebben het voor mij geregeld
Goede ervaring'
Na vier uur besteld en toch de volgende dag binnen. Duidelijke uitleg op de site over de extra accu. Machine is prima. Gewoon helemaal goed.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500