Scherp geprijsd en snelle levering.

Klium was voor wat ik nodig was het scherpst geprijsd en vandaag besteld was morgen in huis, kortom niks op aan te merken, prima.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima krimptang.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede webshop en snelle levering.

Na telefonisch contact werd ik snel geholpen.

Snel en goed afgehandeld

Duidelijke site kon het makkelijk vinden en bestellen

Supersnelle verzending en levering, zeer antrekelijke prijzen.

netjes en snel

Scherpe aanbieding, snelle levering

Perfect!

Snel geleverd en precies wat ik besteld had.

goed maar met betere productomschrijving zou het nog beter zijn geweest

Had een infra rood thermometer willen bestellen met twee pointers zodat duidelijk is over welk gebied je meet. In de beschrijving tussen model 62 max en 62 max+ zag ik alleen een groter temperatuurbereik voor de 62 max+ niet dat deze de meter met twee pointers was. Jammer

Snelle levertijd waargemaakt. Top!

Wie kent het niet: vrijdag na 17.00 dat ene ding nodig hebben. Als je het niet hebt blijft je karwei het hele weekend tot volgende week liggen. Niet bij Klium! s'avonds besteld, op zaterdag geleverd. TOP!

Snelle levering goeie kwaliteit werkbroek.

Snel geleverd, even kleine twijfel door verpakking

De levering was keurig op tijd zoals stond aangegeven, opgehaald bij een pick-up point van PostNL. Enige kanttekening. Normaal wordt er om de doos van een product wat je koopt nog een extra doos heen gedaan van de winkel zelf. Nog meer bescherming tegen beschadigingen. Deze ontbrak. De doos van het apparaat was gewikkeld in doorzichtige tape... alsof deze al eens open was geweest. Ik dacht even dat ik wellicht een doos met een grote steen erin zou krijgen. Gelukkig zat het apparaat er gewoon in, zonder gebruikssporen. Tip dus klium, bespaar niet op een extra kartonnen doos waar jullie logo op staat, dan was deze beoordeling gewoon 5 sterren.

Niet waar wat er beschrefen word

Besteld MLYKOTE D-321R harde laklaag. Deze toegepast maat is alles behalve een harde laklaag zonde van me geld, als je het gebruikt kan je het niet meer retour zenden en je geld terug vragen.

1e keer hier besteld en bevalt me prima!

Makita lamp besteld en in goeie orde ontvangen. Ding bevalt me prima, geeft licht genoeg en verbruikt in 8uur ff meer dan een halve accu op 18v/5A

snel met goede prijs

Als product is op voorrad volgende dag thuis. Bij Toolnation op "voorrad" =minimal week wachttijd.

Matig

Ik heb anderhalve week geleden een machine gekocht, een doorslijpmachine van Festool en deze was heel snel geleverd, de volgende dag. Hier was ik erg blij mee maar vervolgens klopte iets niet met de levering waardoor ik nota bene via een link op de site zelf ik mijn klacht kon aangeven, we zijn nu anderhalve week verder maar heb nog steeds niets gehoord, dit vind ik dan ook van weinig goede service getuigen. Ben dan ook genoodzaakt om er maar een telefoontje aan te wagen, Met vriendelijke groet, Martijn

Goedkoop en snel

Beste prijs en super snel geleverd.

Goede prijs en snelle levering

Prima winkel

Al een aantal keer wat besteld. Scherpe prijzen van het Festool assortiment. Probleemloos en snelle levering.

Goede ervaring bij mij eerste aankoop bij Klium

Prima prijs en snelle levering. Tevens keurig dat de aktie van Makita ook geldig is Nederland.

Snelle levering, matige verpakking

Grote waterpomptang Knipex besteld, volgende dag correct geleverd

Snelle levering goede prijs

19.40 besteld volgende morgen in huis toppie

Super snelle service en aankoop tegen goede prijs

Snelle levering en machine voor heel redelijke prijs

superbedrijf heeft me nooit teleur gesteld,

afleveringen altijd netjes verpakt, en keurig een dag later geleverd,

Goede website en snelle levering.

Gewoon zoals het hoort

Het juiste product en binnen 1 dag geleverd. Top.

26 Ekkelgaarden

Hasselt 3500