Goede prijs-kwaliteit verhouding en correcte levering

Vragen via de chat worden snel beantwoord. Geleverd zoal op de site is aangegeven. Correct dus. De mogelijkheid tot betalen achteraf geeft vertrouwen.

• Uw oordeel over KRUIWAGEN 18V - DCU180Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KRUIWAGEN 18V - DCU180Z - MAKITA Alles was prima alleen de wieltjes zitten los als je ze volgens voorschrift monteert. Ik heb een gat groter gemaakt zodat ik ze met een borstbout steviger vast kon maken.
  • Zou u KRUIWAGEN 18V - DCU180Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Snel en goedkoop

Snelle levering, grote voorraad en goede aftersales

• Uw oordeel over 18V XR LI-ION 5.0AH ACCU - DCB184-XJ - DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR LI-ION 5.0AH ACCU - DCB184-XJ - DEWALT N.v.t.
  • Zou u 18V XR LI-ION 5.0AH ACCU - DCB184-XJ - DEWALT aanbevelen? Ja

niet heel erg fantastisch

steekzakken zijn matig. dikte valt ook tegen verder oke. geen aanrader

• Uw oordeel over BODYWARMER POL/KAT. MOKA MARINE L OPSIAL
  • Beschrijf uw ervaring met BODYWARMER POL/KAT. MOKA MARINE L OPSIAL matig
  • Zou u BODYWARMER POL/KAT. MOKA MARINE L OPSIAL aanbevelen? Nee

Geweldige service.

De snelheid waarmee geleverd wordt is verbazingwekkend, vooral als je bedenkt dat het hele drukke dagen zijn rond Kerst en Nieuwjaar. Ook de dame van de klantenservice ( na een verkeerde bestelling van mijn kant) was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mijn spullen bestel ik alleen nog maar bij Klium.

• Uw oordeel over ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/2X3, DTSC 400 3,1 I-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/2X3, DTSC 400 3,1 I-PLUS N.v.t.
  • Zou u ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/2X3, DTSC 400 3,1 I-PLUS aanbevelen? Ja

snelle levering, prima ondersteuning

's avonds besteld, de volgende dag al geleverd. Kwaliteit zoals ik van Milwaukee gewend ben, een absolute aanrader

• Uw oordeel over ACCU-KANTENFREES 18V/BODY M18FTR8-0X MILWAUKEE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-KANTENFREES 18V/BODY M18FTR8-0X MILWAUKEE top, zeer tevreden over product en levering
  • Zou u ACCU-KANTENFREES 18V/BODY M18FTR8-0X MILWAUKEE aanbevelen? Ja

top pre- & aftersales

Dankzij samenwerking tussen Klium en Festool werd zelfs tijdens de feestdagen een oplossing gevonden voor een probleem dat zich in een levering voordeed. Zeer gewaardeerd!

• Uw oordeel over DOMINO VERBINDERASSORTIMENT KV-SYS D8
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO VERBINDERASSORTIMENT KV-SYS D8 Werkt super. Scheelt veel tijd en is meteen visitekaartje voor je werk.
  • Zou u DOMINO VERBINDERASSORTIMENT KV-SYS D8 aanbevelen? Ja

Goede levering en prijzen zoals het hoort

Zeer fijn en goed werken met deze machine

• Uw oordeel over ACCUBOORHAMER 18V/2X4AH BHC 18 HPC4,0 I-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUBOORHAMER 18V/2X4AH BHC 18 HPC4,0 I-PLUS Werkt naar behoren
  • Zou u ACCUBOORHAMER 18V/2X4AH BHC 18 HPC4,0 I-PLUS aanbevelen? Ja

Goede prijs snel geleverd

Ik heb geen klachten. Besteld, snel geleverd. Netjes verpakt.

• Uw oordeel over KOFFER THOUGH CASE JUMBO 117.19/P ZWART B W
  • Beschrijf uw ervaring met KOFFER THOUGH CASE JUMBO 117.19/P ZWART B W Nette ruime stevige koffer
  • Zou u KOFFER THOUGH CASE JUMBO 117.19/P ZWART B W aanbevelen? Ja

Ruime keuze goede service

Ruim assortiment en binnen de tijdsnorm van het moment geleverd. Klantenservice reageerd snel bij vragen en is beleefd. De verekende Btw mogelijkheid als zakelijke klant.

• Uw oordeel over PACKOUT BOX - PACKOUT 3PCS SET - 1PC - 4932464244
  • Beschrijf uw ervaring met PACKOUT BOX - PACKOUT 3PCS SET - 1PC - 4932464244 Kan niet meer zonder.
  • Zou u PACKOUT BOX - PACKOUT 3PCS SET - 1PC - 4932464244 aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

X

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO Zeer mooije machine en geweldig zaag resultaat
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO aanbevelen? Ja

Zeer slechte levering....

Helaas verliep de verzending van de order geheel mis via PostNL. Dat kan gebeuren, maar voordat de klantenservice daadwerkelijk dit ging oplossen, duurde ruim 1 week. Niet erg service gericht dus!

• Uw oordeel over TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL Top
  • Zou u TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL aanbevelen? Ja

Vlot geleverd!

Ik heb bij Klium een freesmachine van makita besteld. Dit was de meest voordelige optie uit het aanbod. En ook snel geleverd. Precies op tijd voor de klus waarbij ik de frees moest gebruiken.

• Uw oordeel over BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA Super handige freesmachine! Freest goed. Sterk genoeg. Met de verschillende hulpstukken kun je in alle hoeken komen en in schuinte frezen. Ook is de machine om te bouwen totvolwaardige bovenfrees met precisie diepte instelling. De inbussleutel waar in de handleiding over gesproken wordt zat er echter niet bij.
  • Zou u BOVEN- EN KANTENFREES 18V - DRT50ZJX3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Helemaal TOP!

Super snelle levering, ondanks kerstdrukte!

• Uw oordeel over SNELSPANNER FS-RAPID/R
  • Beschrijf uw ervaring met SNELSPANNER FS-RAPID/R Super!
  • Zou u SNELSPANNER FS-RAPID/R aanbevelen? Ja

Prima tevreden!

Voor het eerst iets bij Klium besteld en zeer tevreden over de afhandeling. Heldere website, groot assortiment, goede communicatie en snelle verzending. Kortom: tot de volgende keer!

• Uw oordeel over HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER 6200, MEDIUM - 3M -
  • Beschrijf uw ervaring met HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER 6200, MEDIUM - 3M - N.v.t.
  • Zou u HERBRUIKBAAR HALFGELAATSMASKER 6200, MEDIUM - 3M - aanbevelen? Ja

Correcte levering, top product en goede prijs

Goed en snelle levering

• Uw oordeel over ACCU BOOR-SCHROEFMACHINE - 18 V / 92 NM - EXCLUSIE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU BOOR-SCHROEFMACHINE - 18 V / 92 NM - EXCLUSIE Prima machine
  • Zou u ACCU BOOR-SCHROEFMACHINE - 18 V / 92 NM - EXCLUSIE aanbevelen? Ja

Prima, compleet, duidelijk

Goed aanbod, duidelijkheid over voorraad en levertijden. Nooit verrassingen.

• Uw oordeel over KNIPEX 86 03 300 Sleuteltang Tang en schroefsleute
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 03 300 Sleuteltang Tang en schroefsleute N.v.t.
  • Zou u KNIPEX 86 03 300 Sleuteltang Tang en schroefsleute aanbevelen? Ja

Vriendelijke service wel erg lang moeten wachten

Helaas heb ik een Makita zaagtafel ontvangen die echt helemaal kapot was. Scheuren in de tafel, een beschadigde verpakking en afgebroken onderdelen. Het leek er zelfs op dat de tafel al eens uitgepakt en geïnstalleerd was. Hoewel de service zeer vriendelijk was staat er nu al wel ruim een week een doos van 120 bij 70 bij 70cm in onze gang waar we telkens overheen moeten klimmen en heb ik de nieuwe zaag nog niet ontvangen. Hier zaten wel eens waar de feestdagen tussen maar toch vindt ik dit wel erg vervelend en heb ik er een paar keer achteraan moeten bellen. De kwaliteit van de zaagtafel zelf kan ik dus nog niet beoordelen.

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA N.v.t.
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Ik bestelde de Makita dlm382pt2. Klium had een prima aanbieding en de grasmaaier was op voorraad. Via mail keurig de bevestiging ontvangen met track en tracé link. Er werd snel bezorgd. Ik kwam er later wel achter dat de puntenactie van Makita voor een gratis product niet van toepassing is omdat de bestelling/factuur vanuit België werd aangeleverd. Dat was wel jammer. ik heb nog op de Belgische site van Makita gekeken maar daar was geen vergelijkbare actie. Verder ben ik tevreden over hoe het proces is verlopen.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 38CM 2X18V - DLM382PT2 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 38CM 2X18V - DLM382PT2 - MAKITA Nog niet geprobeerd. Maar de testen op You tube zijn veel belovend.
  • Zou u GRASMAAIER 38CM 2X18V - DLM382PT2 - MAKITA aanbevelen? Ja

Mooie producten, let op geen gratis retour

Ze leveren snel en hebben een mooie lijst aan producten, maar nu ik iets verkeerd heb besteld merk ik pas dat ze ten opzichte van concurrentie geen gratis retour optie hebben. Wat een teleurstelling. Dit prijst ze uit de markt voor mij

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Slecht

• Uw oordeel over BRADPISTOOL 64MM 18V - DBN600ZJ - MAKITA N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met BRADPISTOOL 64MM 18V - DBN600ZJ - MAKITA Na een aantal schoten geen brads weigerde meermaals met originele brads
  • Zou u BRADPISTOOL 64MM 18V - DBN600ZJ - MAKITA aanbevelen? Nee

• Uw oordeel over M12 RADIO/LADER DAB - M12 RCDAB -0 - 4933472114 -
  • Beschrijf uw ervaring met M12 RADIO/LADER DAB - M12 RCDAB -0 - 4933472114 - N.v.t.
  • Zou u M12 RADIO/LADER DAB - M12 RCDAB -0 - 4933472114 - aanbevelen? Ja

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO Prima machine
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO aanbevelen? Ja

Kan beter

Heb een mail gestuurd krijg nog steeds geen reactie terug.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305 MM 2X18V - DLS211ZU - MAKIT aanbevelen? N.v.t.

Belofte waargemaakt.

Ik heb een Festool Ratel-set 1/4"-CE RA-SET 36 bij Klium besteld a) vanwege de beschikbaarheid en b) het was daar goedkoper dan bij andere leveranciers. Het is altijd spannend als je bij een nieuwe bedrijf iets besteld maar Klium heeft alles heel netjes afgehandeld. Het enige was niet precies uitkwam was de leverings datum maar dat neem ik ze echt niet kwalijk - was besteld net voor kerst en was een dag later geleverd. Al in al een prima ervaring en ik zou geen probleem hebben om weer iets via Klium te bestellen.

• Uw oordeel over RATEL-SET 1/4"-CE RA-SET 36
  • Beschrijf uw ervaring met RATEL-SET 1/4"-CE RA-SET 36 N.v.t.
  • Zou u RATEL-SET 1/4"-CE RA-SET 36 aanbevelen? Ja

Boven verwachting goed

De aankoop werd eerder bezorgd dan verwacht, en dat gedurende de drukke bezorgingen rond kerst. Bij het assembleren van mijn zaagmachine klopte de handleiding niet 100 %. Kathleen heeft dit onmiddelijk aangepakt en gemonitord tot een zeer tevreden resultaat. Dit is een voorbeeld voor veel bedrijven hoe service zou moeten worden ingevuld.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA Perfecte machine met veel afstelmogelijkheden en groot zaagbereik en fijn stevig onderstel
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden