Besteld,volgende dag gekregen..
veel sneller dat beschreven
Na een lange zoektocht naar welk merk we wilde gaan gebruiken. Hebben we het hier gevonden het gaf voor ons de doorslag. En inderdaad zoals beloofd de volgende dag netjes verpakt ontvangen! Zeker voor herhaling vatbaar!
Zoals altijd , prima prijzen snelle levering
Goedkoop en een snelle levering ik raad iedereen aan om hier je gereedschap te kopen
Ondanks de matige reviews toch hier een haakse slijper besteld vanwege het goede prijsaanbod. Die bestelling verliep vlekkeloos, en mijn pakket werd nog voor de aangekondigde levertijd bezorgd bij de parcelshop. Eigenaardig was wel dat de naam van de parcelshop was ingevuld als ontvanger i.p.v. de mijne.
Heel vriendelijk geholpen en snelle aflevering
1 goede raad KOOP ER NIET Slechtste webshop ooit !!!! Klant gericht 0,0 ! Bestelling op 13/04/2021 geplaatst voor een totaal bedrag van 1830,83 1ste probleem was bij levering van batterijenset op 16/04. Dit was niet compleet dit de dag zelf nog gemaild dat enkel de lader in de levering zat. Na 4 dagen later nog geen enkel antwoord terug. Dan maar telefonies contact opgenomen. Antwoord fout bij HIKOKI we kijken voor een oplossing. Zelf gebeld naar HIKOKI daar wisten ze niet van een probleem. Na vele telefoons pas na 14 dagen een oplossing. 2 de probleem nog altijd niet opgelost! Boorhamer HiKOKI DH36DPAW2DZ nog altijd niet geleverd! Geschatte leveringsdatum 20/04/2021. Nooit mail gekregen met er is vertraging of een nieuwe datum. Dus opvolging van klanten gebeurd niet ah nee he ze hebben hun geld op hun rekening staan he. Ik begrijp dat er vertraging kan zijn maar het is dan ook als een webshop voor een zo snelmogelijk oplossing te zoeken naar de klant toe. Op 14/06 gemaild niet onmiddellijk antwoord dus dan maar terug gebeld. Ah probleem bij hikoki. Terug zelf gebeld naar hikoki. Bij HIKOKI inderdaad probleem daar werd gemeld dat er een verzending ging gebeuren van uit een Europees magazijn en dat het normaal op 18/06 bij klium ging geleverd zijn. Vorige week nog enkele keren gebeld met klium ze gingen me tracker doorsturen van HIKOKi. Maar wat raad je niets ontvangen. Het erge is ze hebben de zelfde liggen met batterijen in stock (HIKOKI DH36DPAWRDZ ACCU BOORHAMER - 36 V / 2.5 AH MET STOFAFZUIGUNIT). Commercieel gezien zouden ze dit dus makkelijk kunnen oplossen. Maar deze firma is totaal niet klant gericht. Allemaal verschillend uitvluchten zoeken. Enkel kunnen ze zeggen aja wij storten jou geld terug maar dit heeft me geen oplossing. En zeker niet na 3 maanden wachten. Zeker niet aan te raden om daar iets te kopen
Beste Lander We hebben al heel vaak gesproken over deze bestelling. Je hebt gelijk dat deze zeer lang op zich laat wachten. Van zodra wij wisten dat het langer ging duren dan voorzien hebben we je steeds op de hoogte gebracht. We hebben daarna veel contact gehad met jou en Hikoki en probeerden het allemaal zo snel mogelijk op te lossen. We hebben je natuurlijk ook steeds de mogelijkheid gegeven om te annuleren. (Die heb je altijd). Jammer genoeg staan wij ook met onze rug tegen de muur. Je verhaal van dat we de machine in stock hadden liggen klopt niet helemaal. Het is nl niet hetzelfde product. In deze moeilijke tijden met nog steeds corona-vertragingen en schaarste aan grondstoffen proberen we steeds zo snel en accuraat mogelijk te reageren. Maar we beseffen zeker dat geduld daarbij op de proef gesteld wordt. Nogmaals excuses voor de overlast. Ik kan je gelukkig wel melden dat je pakket eindelijk vandaag vertrekt. Davy
Het zou fijn zijn als je kan aanvinken dat je alles in één keer kunt ontvangen ipv meerdere pakketen over meerdere dagen.
Bijzonder attend en vlug
Niet ontvangen wat ik heb besteld. Klantenservice reageert erg traag
Beste Ron Het waren heel drukke tijden en het heeft inderdaad 3 dagen geduurd voor we het opgelost hadden. Dat is niet wat je normaal van ons gewend bent. Excuses voor de overlast. Davy
Koop al mijn gereedschappen bij Klium. Bij hun is het écht waar, vandaag besteld, morgen geleverd. Ik had van een product iets te weinig ontvangen, even gebeld, keurig de dag erna geleverd met ook nog een excuus erbij. De mensen van Klium weten nog hoe je met klanten om moet gaan. Als je een klusbedrijf bent die de eigen klanten héél belangrijk vind, is het heel prettig dat jou leveranciers dat ook over jou denken. Zo lang deze service zo blijft blijf ik er altijd klant ! Ga zo door Klium , echt top !
Fijn om nogeens te kijken als je iets nodig hebt.
Klium is een betrouwbare online gereedschappen webshop. Tot nu toe de enige webshop die nieuwe producten levert en geen gebruikte of retourproducten. Meer betaalmogelijkheden zoals Klarna zou in de toekomst prettig zijn.
Handige decoupeerzaag. Zaagjes eenvoudig te wisselen. Toerental vind ik wat aan lage kant.
De afgelopen tijd een aantal machines besteld bij Klium die allemaal snel werden geleverd in goede conditie tegen schappelijke bedragen. Een freesje was niet meteen leverbaar en daar is correcte correspondentie over geweest. Kortom ik ben uitermate tevreden over Klium
Klium komt tenminste hun bezorgafspraken na!
Product voldoet aan de verwachtingen en was zeer snel geleverd.
Alles volgens afspraak verlopen. Top
Correcte zending, netjes aangekomen, prima service.
Haakse slijper had een scherpe prijs en was direct leverbaar. Website was duidelijke n eenvoudig net als het bestelproces Helaas bleek de levertijd niet de volgende dag te zijn maar twee dagen later: dat viel vies tegen. De klantenservice was vriendelijk.
5 brillen besteld, maar 1 ontvangen. Moest er zelf werk van maken om de rest van de brillen te ontvangen. (Bellen, mailen) Gelukkig kom ik aantonen dat het eerste pakje maar 180 gram woog. (Screenshot PostNL) Uiteindelijk wel alle brillen ontvangen.
Beste Wim Jammer genoeg heb je gelijk. Dit duurde te lang langs onze kant. Excuses voor het ongemak. Davy
Via webshop besteld rekeninghoudend met de voorraad indicatie. Klopt goed. Correct afgehandeld en snel geleverd. Extra garantie tot en met 5 jaar is mooi meegenomen.
Sinds 2016 koop ik mijn gereedschap bij Klium. Nog nooit problemen met bestelling en leveringen gehad. Ook niet als een deel van de bestelling in backorder stonden, correcte informatie over de voortgang van de leveringen. Soms kijk ik op ander website, maar kom dan toch steeds terug bij de website Klium. Voor mij is Klium de webwinkel van het internet
De levering was snel vandaar één ster. Helaas vallen er na de slechte service geen extra punten meer te verdienen. Ik heb het apparaat ter reparatie terug gestuurd, omdat het het niet naar behoren liep. Weken later krijg ik een factuur van het herstel, want het zou gaan om een gebruikersfout wat ik ten zeerste heb betwist en onmogelijk is. Vooraf is niet gemeld dat er kosten aan de reparatie waren verbonden wat wel zo netjes zou zijn geweest, omdat ik er vanuit ging dat het garantie was. Verder stond Klium niet open voor mijn argumenten dat het geen gebruikersfout kan zijn geweest. Klium stelde zich er stug en klantonvriendelijk op. Mijn apparaat werd gegijzeld zolang ik niet betaalde en verder werd er gedreigd dat als ik niet zou betalen het apparaat vernietigd zou worden. NOOIT MEER KLIUM!!
Beste Barry (volgens ingevulde naam) of Arjan (volgens e-mail adres) Kan het zijn dat er een vergissing in het spel is. Dit verhaal komt ons niet bekend voor en er is ook geen order met dit e-mail adres of op deze naam geplaatst. Kan je ons je echte naam geven? Of waarom deze vreemde review? Alvast bedankt. Davy
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500