Mijn vorige keer bestelde Festool MFT en nu de opspanvoorziening MFT-SP werden voor een goede prijs aangeboden. Daarnaast is alles de volgende dag al geleverd. Echt geweldig!
Zij van Klium doen wat anderen beloven: -nieuw en ongeopende producten en artikelen toezenden. -echte voorraad aanduiding. -snelle verzendingen van o.a. Festool en Makita bestellingen. -klantgerichte achteraf-betalingsservice. Heel blij met Klium!!
S avonds besteld , volgende ochtend in huis
Bestelling zat niet in de originele doos en was op diverse plaatsen licht beschadigd..
Beste Monique Dat is niet normaal. Alles komt nl rechtstreeks van de leverancier en zit in originele dozen. Kan het zijn dat het bij de transportfirma fout is gegaan? Zou je ons aub meer info kunnen geven op [email protected] ? Want ik vind ook nergens een klacht of zo van jou terug. Mvg en excuses voor de overlast. Davy
Goed, maar lange levertijd.
Op de website kon ik snel vinden wat ik zocht tegen een mooie aanbieding inclusief een gratis accu van de leverancier. Het bestelproces en de bezorging gingen verder goed, maar vooral de uitstekende klantenservice heeft mij fantastisch geholpen toen ik nog wat meer informatie wenste voordat ik tot de aankoop overging.
Ik ben tevreden
voor het eerst wat besteld dat ging helemaal goed ook via de telefoon ben ik keurig en vriendelijk geholpen
Ik kwam met bestellen er niet uit heb een berichtje gestuurd en ze regelde het allemaal voor mij bedankt dat noem ik goede service
Alles wordt snel snel geleverd met de juiste informatie
De bij de bestelling beloofde afleverdatum is wat al te optimistisch gebleken. Dat moet beter en realistischer klium.
Mijn kapotte bouwlamp, Vroeg om informatie via een help chat. Waarbij ik heel duidelijk was en de informatie versterkte waarbij hun zijden stuur maar terug. Blijkbaar moet je voor die verzend kosten dan ook betalen. Waarna ik daarna mailtjes krijg over een garantie?? Die was verlopen vandaar dat ik het vroeg aan de help chat. Als er geen garantie is kunnen ze je blijkbaar niet helpen! Waardoor ze het product terug sturen en ze je daarna ook nog een factuur nasturen voor het nazien. Totaal geen service als iets kapot gaat al heb je hem nooit zoveel gebruikt
Goedemorgen Kees, De lamp werd hersteld bij Metabo in Duitsland en zoals eerder verteld werd dit onder de Klium 5 jaar waarborg genomen en is het een administratieve factuur dat je hebt ontvangen. Er is dus géén kost voor jouw rekening. De verzendkosten krijg je uiteraard ook terug aangezien het onder onze waarborg viel. (Maar dat weten we op voorhand niet) Maar dit was voor jou blijkbaar niet heel duidelijk. We gaan kijken hoe we dit beter kunnen communiceren. Met vriendelijke groeten Davy
Vriendelijke en goede klantenservice
Eerste bestelling bij Klium is goed verlopen. Makita TM3010CX3J multitool hier voor de laagste prijs gevonden. Besteld en volgende dag in huis. Inmiddels nog een bestelling geplaatst. Voor de professional en mij als thuisklusser heeft de website een enorm aanbod aan gereedschappen, toebehoren, accessoires en nog veel meer. Blijf je nog langer kijken;-) Enig puntje van kritiek is de hoge verzendkosten (€ 11.95) als je bestelling niet boven € 125 komt. Zijn geen reguliere bedragen voor verzending door DPD of post.nl.
Leveren kwalitatieve tools, goede service, vriendelijk personeel! Helemaal top.
Als ik "Vóór 20.00 uur besteld, vanaf morgen XX/XX bezorgd" lees ga ik er ook van uit dat als ik voor 20.00u bestel het morgen binnen heb. Als ik dan de PostNL T&T volg en zie dat het pakket de gehele volgende dag niet aangeboden is, is mij iets anders voorgehouden dan ik krijg, dat is jammer. Verder is de winkel en het betaalproces en de verpakking van het pakket prima in orde.
Grasmaaier Makita ontvangen. Prima apparaat voor de laagste prijs en binnen 24 uur bezorgd. Chapeau
Goede service snelle levering Bedankt voor de goede service stefanie
Het product wat ik besteld had moest ik retouneren omdat de persoon voor wie het was deze al had. De retourkosten moet je dan zelf betalen. Ik heb hen gevraagd of dit te ondervangen is door andere producten daar voor in de plaats te bestellen maar dit ging niet. In vervolg blijf ik kopen bij bedrijven die de retourkosten voor eigen rekening nemen. Het komt zelden voor dat ik iets retouneer dus als er niet wordt meegedacht zijn ze mij als klant kwijt.
Het pakket werd meteen de volgende dag geleverd.
Snel bezorgd, en de geredschappen zijn van de hoogste kwaliteit.
Kleine kettingzaag besteld. Was op voorraad en is vervolgens snel bezorgd. Erg leuk dat er in dit geval een gratis gereedschapkoffer met inhoud bij geleverd werd!
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire