Snelle levering en goede service

Had per ongeluk 2 dezelfde producten besteld belde met de klantenservice en alles werd netjes geregeld echt fijn als dat zo kan.

• Uw oordeel over KRUISLIJNLASER GROEN CXT - SK700GDZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KRUISLIJNLASER GROEN CXT - SK700GDZ - MAKITA Is een lazer waar je makkelijk mee kan werken en de groene lijnen zijn beter zichtbaar dan de rode. Wat wel jammer is dat er geen ontvanger bij de set zit. Deze is los leverbaar.
  • Zou u KRUISLIJNLASER GROEN CXT - SK700GDZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede prijs,overzichtelijk website

Ik ben over het algemeen zeer blij Klium, goede prijs, ik vind dat levertijd moet verbeteren sommige gereedschap duurt naar mijn mening best lang. Ik zou zeker aanraden Klium

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS COMBIHAMER IN TSTAK KOFFER (ZONDE
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS COMBIHAMER IN TSTAK KOFFER (ZONDE Lichte en genoeg sterk
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS COMBIHAMER IN TSTAK KOFFER (ZONDE aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL - 18630-20 - GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL - 18630-20 - GARDENA N.v.t.
  • Zou u WANDSLANGENBOX 35 ROLLUP XL - 18630-20 - GARDENA aanbevelen? N.v.t.

alles goed maar een nederlandse registratie zou mooi zijn

Heb een Makita LS1219 afkortzaag gekocht voor een mooie prijs met 5 jaar garantie, Alles snel geleverd en vragen via de chat lopen perfect, bedankt. 1 minpunt, Klium zou ook een Nederlandse registratie moeten hebben. Nu moet ik mijn Makita in Belgie registreren, opzich geen probleem maar heb nu al mijn Makitas in 3 verschillende landen staan. 1 overzicht zou natuurlijk mooier geweest zijn.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA werkt als een makita, goed dus
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

Snelle levering, mooie acties echter wel opletten bij actie extra producten

Ik heb bij Klium gekocht vanwege de goede basis prijs en de actie voor een gratis statief bij de Makita roterende laser. Bij levering de volgende dag was het statief niet meegestuurd, een misser in het zakelijk segment waar mogelijk verschillende mensen betrokken zijn bij inkoop en afhalen. Klium is gelukkig telefonisch goed bereikbaar en op het afhaalpunt heb ik direct gebeld met mijn klacht over het statief. Volgende dag was alles precies op tijd opgelost.

• Uw oordeel over ROTERENDE LASER - SKR200Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met ROTERENDE LASER - SKR200Z - MAKITA Iets sterkere laser lichtbundel is wenselijk. Wel zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
  • Zou u ROTERENDE LASER - SKR200Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Heb het product nog nooit ontvangen. Is verkeerd geadresseerd. Wordt retour gezonden naar Klium. Telefonische contact gehad met Klium, men zo nog een mail sturen. Tot nu toe niets van Klium meer gehoord. Bij het handmatig invullen op bestelformulier gaat het fout met postcode en stad. Moet Klium iets aan doen

• Uw oordeel over SCHUURZOOL ST-STF D90/7 FX W-HT N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURZOOL ST-STF D90/7 FX W-HT N.v.t.
  • Zou u SCHUURZOOL ST-STF D90/7 FX W-HT aanbevelen? N.v.t.

Netjes gekregen, wat ik besteld had

• Uw oordeel over Compacte RMS multimeter tot 600V AC/DC - 10A AC/DC
  • Beschrijf uw ervaring met Compacte RMS multimeter tot 600V AC/DC - 10A AC/DC N.v.t.
  • Zou u Compacte RMS multimeter tot 600V AC/DC - 10A AC/DC aanbevelen? Ja

1 dag

Snel en nekjes oplevering. Alles was in de wens Redelijke prijzen. Bedankt!

• Uw oordeel over AFSTANDSBEDIENING CT-F I/M-SET - 2297 - FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met AFSTANDSBEDIENING CT-F I/M-SET - 2297 - FESTOOL iedereen heeft ervaring met afstandsbediening en weet de doel van
  • Zou u AFSTANDSBEDIENING CT-F I/M-SET - 2297 - FESTOOL aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over ACCU-DECOUPEERZAAG PSBC 42 EB-BASIC CARVEX - 57653
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-DECOUPEERZAAG PSBC 42 EB-BASIC CARVEX - 57653 N.v.t.
  • Zou u ACCU-DECOUPEERZAAG PSBC 42 EB-BASIC CARVEX - 57653 aanbevelen? Ja

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering en telefonische goed bereikbaar. Duidelijke antwoorden.

• Uw oordeel over SCHUURPAPIER STF D9/6 P22 GR/1 GRANAT - 49737 - FE N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURPAPIER STF D9/6 P22 GR/1 GRANAT - 49737 - FE N.v.t.
  • Zou u SCHUURPAPIER STF D9/6 P22 GR/1 GRANAT - 49737 - FE aanbevelen? N.v.t.

Top bedrijf

Zoeken aanklikken betalen en keurig optijd binnen

• Uw oordeel over ACCU-BANDSCHROEFMACHINE DWC 18-45 BASIC DURADRIVE
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-BANDSCHROEFMACHINE DWC 18-45 BASIC DURADRIVE Werkt perfect
  • Zou u ACCU-BANDSCHROEFMACHINE DWC 18-45 BASIC DURADRIVE aanbevelen? Ja

Alles klopt!

Van bestellen tot aflevering of retourneren; overzichtelijk, inhoudelijk, klantgericht, etcetera etcetera. Niets meer te verbeteren.

• Uw oordeel over GLL 3-50 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met GLL 3-50 N.v.t.
  • Zou u GLL 3-50 aanbevelen? N.v.t.

Onbetaalbare Servicedesk

Met medewerkers zoals Kathleen en Els moet je heel wijs zijn. Zulke meedenkende, oplossingsgerichte en klantvriendelijke medewerkers worden steeds schaarser! Probleem gehad met zaagtafel van een ander merk. Zaak na een jaar (wel garantie van 5 jaar) prima opgelost, ook door medewerking van het andere merk, maar toch hebben beide dames ervoor gezorgd dat mijn beleving van serviceverlening door Klium onvergetelijk werd. Chapeau en dank!

• Uw oordeel over 250MM TAFELZAAG - DWE7492-QS - DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met 250MM TAFELZAAG - DWE7492-QS - DEWALT Niet besparen, dit is echt een”beest”. Alles perfect ingesteld!
  • Zou u 250MM TAFELZAAG - DWE7492-QS - DEWALT aanbevelen? Ja

Aanrader

Verschillende keren hier besteld. Super snelle levering.absolute aanrader

• Uw oordeel over EXCENTERSCHUURM.400W/150MM ETS EC 150/5 EQA-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met EXCENTERSCHUURM.400W/150MM ETS EC 150/5 EQA-PLUS Ik heb deze accu ook van Festool maar deze is een stuk krachtiger.
  • Zou u EXCENTERSCHUURM.400W/150MM ETS EC 150/5 EQA-PLUS aanbevelen? Ja

Top producten en super levering

Supersnel en uitstekende producten

• Uw oordeel over BLADBLAZER 18V - DUB184Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BLADBLAZER 18V - DUB184Z - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BLADBLAZER 18V - DUB184Z - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede service en snelle levering.

• Uw oordeel over SYS-ROLL SYS-ROLL 100
  • Beschrijf uw ervaring met SYS-ROLL SYS-ROLL 100 Fantastische aanvulling op mijn festool gereedschap. Alles in 1 keer meenemen. Ook de trap op.
  • Zou u SYS-ROLL SYS-ROLL 100 aanbevelen? Ja

Vlotte levering

Vlotte levering. Verpakking ruim voldoende met luchtzakjes.

• Uw oordeel over M12 - M18 BLUETOOTH SPEAKER - M12-18 JSSP-0 - 4933
  • Beschrijf uw ervaring met M12 - M18 BLUETOOTH SPEAKER - M12-18 JSSP-0 - 4933 Super goed geluid en best lang op accu. Incl. Laadadapter met redelijk lang snoer. Deksel met softclose.
  • Zou u M12 - M18 BLUETOOTH SPEAKER - M12-18 JSSP-0 - 4933 aanbevelen? Ja

Goed assortiment, goede prijs

En vlot verstuurd

• Uw oordeel over SET 18 RINGSTEEKSLEUTELS STANDAARD - 440.JE18 - FA
  • Beschrijf uw ervaring met SET 18 RINGSTEEKSLEUTELS STANDAARD - 440.JE18 - FA Niet de allermooiste Facom sleutels maar wel heel goed
  • Zou u SET 18 RINGSTEEKSLEUTELS STANDAARD - 440.JE18 - FA aanbevelen? Ja

Top webshop met kwaliteit

Erg tevreden over het aanbod van kwalitatief perfect gereedschap en accessoires. Indien voorradig erg vlot verzonden en bezorgd.

• Uw oordeel over IMPACT TITANIUM METAALBOOR 10-DELIGE SET - DT50050
  • Beschrijf uw ervaring met IMPACT TITANIUM METAALBOOR 10-DELIGE SET - DT50050 Bewuste keuze geweest en kwalitatief prima set bij veelvuldig gebruik.
  • Zou u IMPACT TITANIUM METAALBOOR 10-DELIGE SET - DT50050 aanbevelen? Ja

Prima, snelle levering.

Snelle levering. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon, bij vraag over gratis accu. Was ook zo binnen.

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA Prima, wel even oefenen.
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Misleidend en slechte service

Trimmer voor de tuin gekocht op 2 mei 2022 met beloofde levertermijn van 7 dagen. Na 7 dagen contacteer ik de klantendienst, die me doodleuk kort vermeld dat er een vertraging is tot eind augustus 2022, jawel u leest het goed. Tot na de zomer dus, 4 maanden later... Alsof het medewerker Stefanie haar 100ste zelfde standaard mailtje was van de dag. Een oplossing voor deze extreme vertraging bied ze ook absoluut niet, ze willen je bestelling annuleren en terugbetalen, dat wel (heerlijk toch). Het is allemaal de fout van hun leverancier, maar zelf nemen ze geen verantwoordelijkheid voor hun misleidende beloftes op hun eigen website. Tenslotte willen ze wellicht graag dat u op de 'koop knop' blijft induwen uiteraard. Een reële levertijd zou minder kopers aantrekken uiteraard. Na een ontevreden mail hebben ze de levertermijn snel veranderd naar begin september op de website. Dit ging trouwens wel heel snel, veel sneller dan hun zeer korte standaard antwoorden op mijn 2 mails. Wat mij betreft een stereotype doorverkoper die alle fouten op zijn leveranciers steekt, en geen verantwoordelijkheid neemt op de (uiteraard) veel kortere levertermijn die ze beloven op hun eigen website. Ik kan deze winkel dus zeker niet aanraden en wat mij betreft bestel ik hier ook nooit meer. Ik had zeer graag toch een positief punt vermeld over mijn ervaring bij Klium, maar die is er jammer genoeg niet, integendeel. Werk aan de winkel voor deze Klium shop, zowel op een correcte ge-update website als hun service na verkoop die eigenlijk zeker even goed door een robot kan gebeuren, daar je aan een standaard antwoord ook niet echt een boodschap hebt. Voor dergelijke extreme vertragingen zou je toch als shop een tegemoetkoming moeten kunnen bieden aan je klanten, zoals een beter model tegen een gunstigere prijs, een korting voor een volgende aankoop, of andere originele ideëen. Nee, absoluut niets. Nu hebben ze gewoon minimum 1 klant minder, en dat is het dan. Geen pr

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Prima ervaring

Klium heeft groot asssortiment, goede prijzen, communicatie over je bestelling is zeer goed en snel geleverd.

• Uw oordeel over EXCENTERSCHUURM.500W/125MM RO 125 FEQ-PLUS(SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met EXCENTERSCHUURM.500W/125MM RO 125 FEQ-PLUS(SYST) N.v.t.
  • Zou u EXCENTERSCHUURM.500W/125MM RO 125 FEQ-PLUS(SYST) aanbevelen? Ja

Snelle levering. Was mijn eerste aankoop bij Klium. Smaakt naar meer!

Zaag nu 1x gebruikt naar alle tevredenheid. Kan weinig zeggen over gebruik op lange termijn. Heb er een goed gevoel bij.

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA Tot nu toe prima
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 165MM 1300W - SP6000J1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Helemaal goed

Goede website en duidelijke informatie over levering. Product is eigenlijk nergens anders meer te bestellen.

• Uw oordeel over 3M E-A-R Classic Soft Oordoppen in Pillowpack
  • Beschrijf uw ervaring met 3M E-A-R Classic Soft Oordoppen in Pillowpack Voor mij de beste. Geven de meeste demping.
  • Zou u 3M E-A-R Classic Soft Oordoppen in Pillowpack aanbevelen? Ja

Slecht !!

Terrible, the item never arrived and they are not helping at all. Still no item and no money back 3 weeks later.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!