Goed service snel verzenden
Klium is een betrouwbare webshop die kwaliteit diensten levert. Groot assortiment en voorraad.
heel de bestelling perfect verlopen.
Producten voldoen aan verwachting en de service was goed en snel ivm beschadigd artikel.
perfect
Uit de enorme hoeveelheid artikelen kun je overzichtelijk een keuze maken. Goede kwaliteit van de producten en rap geleverd. Bovendien zijn de prijzen zeer concurrerend. Fijn bedrijf
5lijns zelf nivellerende waterpas Goede prijs Binnen een dag geleverd, prima verpakt
Fijne zaak met goede prijzen.
Nvt
Ze hebben bijna alles voor een redelijke prijs en gewoon goed gereedschap en een prima verzend service.
Voor ik een redelijk grote bestelling deed bij Klium wilde ik eerst weten met wat voor bedrijf ik te maken heb. Als ondernemer in de KOR krijg ik geen btw terug, dus een bedrijf wat reclame maakt over dat je geen btw betaald over gereedschap, wat ook nog eens goedkoper is in de meeste gevallen in vergelijking met excl btw prijzen in Nederland. Leek het te mooi waar te zijn. Veel negatieve recensies op internet, maar er werd wel op elke negatieve recensie gereageerd. Dus besloot ik klein te bestellen, alles netjes geleverd. Daarna heb ik een grotere bestelling geplaatst en werd deze ook netjes geleverd! Toen nog een bestelling, ook geleverd alleen viel het product enorm tegen! Ze doen echt niet moeilijk, netjes het product retour gestuurd en kreeg snel mijn geld terug! Al met al, zijn ze niet altijd het goedkoopste, maar zeker met heel veel dingen! Ik raad klium zeker aan!
Na 2 meldingen, foto's opgestuurd, daarna Nix meer vernomen.
Goedemiddag Koos Normaal antwoorden we snel, maar door coronagevallen ging het de laatste dagen wat moeilijker en heeft het inderdaad 3 dagen geduurd voor je antwoord had. Ik zie wel dat alles ondertussen geregeld is. Excuses voor de overlast. Davy
Prima webshop. Ben er vaste klant.
Het product is prima, de levering op zich ook, maar € 10 verzendkosten voor een product van 30 gram in een bubble envelop is natuurlijk oplichting
Mijn bestelling was er de volgende dag al super tevreden.
Anderhalf jaar geleden een de Walt luchtpomp gekocht bij Klium. Heb de pomp opgestuurd naar Klium. Bijna 2 maanden later kreeg ik te horen dat de reparatie duurder is als het produkt en niet meer gerepareerd wordt. Tevens werd vermeld dat de garantie zakelijk 1 jaar is ipv 2 jaar???? Als ik het produkt terug wil kost het me let op€45,- vanwege verzendkosten en offerte??? Oordeel zelf!!!!
Goed, prettig en geduldig advies gekregen. Tevens kloppen de levertijden en voorraden op de website en dat is prettig. Op andere websites heb je vaak "lokkertjes" dat alles leverbaar is maar in de praktijk krijg je dan pas een levering als alles er is of onverwachte deellevering(en).
Keurig bedrijf vandaag besteld morgen in huis en veel goedkoper dan in Nederland.
Prima dus
Vlotte afhandeling
Zeer goede website veel keus en snelle levering
mijn ervaring goed,snel en duidelijk.
product vol doet aan omschrijving
Voorraad indicatie klopt altijd, bestellen gaat snel en duidelijk. Verzending en levering ook altijd snel.
Prima product zoals facom voor bekend staat
Ekkelgaarden 26
3500 Hasselt
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!