Super vriendelijke mensen en hele snelle verzending!

• Uw oordeel over STOFZUIGER 1200W/15L CT 15 E FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met STOFZUIGER 1200W/15L CT 15 E FESTOOL super goed
  • Zou u STOFZUIGER 1200W/15L CT 15 E FESTOOL aanbevelen? Ja

Bestelling niet gekregen.

Heb op 3 mei 3 producten gekocht en zou bij een afhaalpunt afgeleverd worden. Volgens track en trace is de code niet bekend. Tot op heden nog niets ontvangen.

• Uw oordeel over KNIPEX 15 11 120 Laktrekpincet 120 mm N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 15 11 120 Laktrekpincet 120 mm Niet ontvangen
  • Zou u KNIPEX 15 11 120 Laktrekpincet 120 mm aanbevelen? N.v.t.

Geleverd conform wat was afgegeven bij het bestellen.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 216MM 1400W - LS0815FLN - MAKIT aanbevelen? Ja

Alles mooi op tijd binnen en dingen die nageleverd werden goed op de hoogte gehouden

• Uw oordeel over ACCU-INVALZAAG 36V/BODY TSC 55 KEB-BAS(03.17.5310)
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-INVALZAAG 36V/BODY TSC 55 KEB-BAS(03.17.5310) N.v.t.
  • Zou u ACCU-INVALZAAG 36V/BODY TSC 55 KEB-BAS(03.17.5310) aanbevelen? Ja

Super, beste prijs en snelle levering

Duidelijke website was de eerste keer dat ik daar besteld had.

• Uw oordeel over LANGNEKSCHUURMACHINE LHS-E 225 EQ PLANEX
  • Beschrijf uw ervaring met LANGNEKSCHUURMACHINE LHS-E 225 EQ PLANEX N.v.t.
  • Zou u LANGNEKSCHUURMACHINE LHS-E 225 EQ PLANEX aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering!

Het product wat ik besteld heb was van een goede kwaliteit. Voor 17:00 uur besteld was bij mij de volgende dag binnen. Top!

• Uw oordeel over KNIPEX 86 03 125 Mini-sleuteltang Tang en schroefs
  • Beschrijf uw ervaring met KNIPEX 86 03 125 Mini-sleuteltang Tang en schroefs Perfect product
  • Zou u KNIPEX 86 03 125 Mini-sleuteltang Tang en schroefs aanbevelen? Ja

Product besteld, niet geleverd en was op voorraad!

Milwaukee nietpistool besteld. Zou vandaag bezorgd worden. Via de chat vernomen dat het product op voorraad is en niet verzonden. Word nu alsnog vandaag verstuurd. Resultaat: Klus niet af morgen.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Super snel

Waanzinnig aanbod en voorraad kennelijk, want 'k had de bestelde artikelen de dag erna al binnen. Bestellen bij deze firma is dus absoluut voor herhaling vatbaar.

• Uw oordeel over BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA De lamp heeft 3 standen: veel licht, minder licht en uit. Echter vind ik het verschil tussen veel en minder niet heel groot. Desalniettemin meer dan tevreden.
  • Zou u BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA aanbevelen? N.v.t.

Zeer goed ga er zeer meer kopen

• Uw oordeel over DRIEHOEKSCHUURMACH.250W DTS 400 REQ-PLUS(SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met DRIEHOEKSCHUURMACH.250W DTS 400 REQ-PLUS(SYST) Goed
  • Zou u DRIEHOEKSCHUURMACH.250W DTS 400 REQ-PLUS(SYST) aanbevelen? Ja

Goede service, flexibele oplossing gevonden

Had wat besteld wat op voorraad leek, maar helaas toch niet beschikbaar bleek. Bestelling is snel aangepast en terugbetaling van niet leverbare produkt snel voor elkaar. Dank daarvoor.

• Uw oordeel over TAFELZAAG ONDERSTEL ZAAGBL. DWE7492SET DEWALT N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG ONDERSTEL ZAAGBL. DWE7492SET DEWALT N.v.t.
  • Zou u TAFELZAAG ONDERSTEL ZAAGBL. DWE7492SET DEWALT aanbevelen? N.v.t.

great selection of quality products and fast shipping

I have made several purchases at Klium, mostly Festool equipment. They have some of the lowest prices out there and the site is easy to use and search even for someone like me whose Dutch is not great :)

• Uw oordeel over SNELSPANKLEM FS-HZ 160
  • Beschrijf uw ervaring met SNELSPANKLEM FS-HZ 160 love them
  • Zou u SNELSPANKLEM FS-HZ 160 aanbevelen? Ja

Uitstekend assortiment en prijs

Een zeer ruime keus in eersteklas gereedschap. Snelle levering goede communicatie en scherpe prijzen.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 Perfecte machine voor licht en middelzwaar werk. Uitstekend voor alle normale tot middelzware boor en schroef klussen in en om het huis.
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 aanbevelen? Ja

Gunstig geprijsd en snelle levering

Gunstig geprijsd en snelle levering

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA Even afstellen op 0° 45° etc ( wat super makkelijk gaat) Voor de rest goed apparaat
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 260MM 1430W - LS1018LN - MAKITA aanbevelen? Ja

Altijd een snelle levering en goede prijs

Duidelijke omschrijving en altijd snel geleverd met grote voorraad

• Uw oordeel over RATEL-SET 1/4"-CE RA-SET 36
  • Beschrijf uw ervaring met RATEL-SET 1/4"-CE RA-SET 36 Super handig setje om erbij te hebben
  • Zou u RATEL-SET 1/4"-CE RA-SET 36 aanbevelen? Ja

Orgineel, METABO onderdeel. Dus goede kwaliteit.

De vorige (orgineel METABO) schuurzool ging vrij lang mee. De kwaliteit was dus ruim voldoende.

• Uw oordeel over GEPERFOREERDE DRIEHOEKSCHUURMACHINE-SCHUURZOOL MET
  • Beschrijf uw ervaring met GEPERFOREERDE DRIEHOEKSCHUURMACHINE-SCHUURZOOL MET De vorige ging lang mee, dus goede kwaliteit.
  • Zou u GEPERFOREERDE DRIEHOEKSCHUURMACHINE-SCHUURZOOL MET aanbevelen? Ja

Makkelijk bestellen, prima prijs en snelle levering.

Eenvoudig om te bestellen. Prima prijs in vergelijking met andere sites. Snelle levering.

• Uw oordeel over BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA N.v.t.
  • Zou u BOSMAAIER 2X18V - DUR368AZ - MAKITA aanbevelen? Ja

Prima assortiment en super snelle levering

Vond snel wat ik vond, omschrijving was duidelijk. Het is bij tackers vooral van belang dat het eenvoudig is de juiste nieten erbij te vinden

• Uw oordeel over HANDTACKER FATMAX 5IN1 FMHT6-75934 STANLEY
  • Beschrijf uw ervaring met HANDTACKER FATMAX 5IN1 FMHT6-75934 STANLEY N.v.t.
  • Zou u HANDTACKER FATMAX 5IN1 FMHT6-75934 STANLEY aanbevelen? Ja

Prima zaak

Soms goeie aanbiedingen en altijd snel geleverd.

• Uw oordeel over REINIGINGSSET COMPACT (SYST)D 27/36 K-RS-PLUS
  • Beschrijf uw ervaring met REINIGINGSSET COMPACT (SYST)D 27/36 K-RS-PLUS Goed setje. Past alleen niet heel makkelijk in de systener
  • Zou u REINIGINGSSET COMPACT (SYST)D 27/36 K-RS-PLUS aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO Hele fijne machine. Licht van gewicht en geen snoer meer !!! Zo fijn. Kost wat en dan heb je wel een top product
  • Zou u ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO aanbevelen? Ja

precies wat ik zoek alle A-merken bij elkaar

Ze hebben veel op voorraad, schappelijke prijs en een uitstekende verzendservice. Ik koop zakelijk en dan is betrouwbare communicatie erg belangrijk.

• Uw oordeel over Schroevendraaierset in Check-Tool-module
  • Beschrijf uw ervaring met Schroevendraaierset in Check-Tool-module wilde ik altijd al hebben, is gewoon goed
  • Zou u Schroevendraaierset in Check-Tool-module aanbevelen? Ja

Goed gereedschap voor een schappelijke prijs en super snel verzonden en ontvangen. Aanrader

• Uw oordeel over COMBOPACK 18V - DLX6078TJ1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met COMBOPACK 18V - DLX6078TJ1 - MAKITA Degelijk
  • Zou u COMBOPACK 18V - DLX6078TJ1 - MAKITA aanbevelen? Ja

Precies geleverd volgens afspraak

Precies geleverd volgens afspraak

• Uw oordeel over ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET
  • Beschrijf uw ervaring met ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET N.v.t.
  • Zou u ONDERSTEL UG-KA-KS 120-SET aanbevelen? Ja

Bestelling kwam in twee leveringen

Tacker besteld deze kwam snel maar de bestelde nietjes waren ze vergeten te leveren na telefoontje werden ze wel snel geleverd maar voor mij helaas te laat

• Uw oordeel over PINTACKER 35MM 18V - DPT353ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met PINTACKER 35MM 18V - DPT353ZJ - MAKITA Goed ding
  • Zou u PINTACKER 35MM 18V - DPT353ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

Zoals altijd weer heel tevreden.

Altijd kwalitatief goed gereedschap en indien op voorraad snel geleverd.

• Uw oordeel over VERSTELBARE GATZAAG - 49560260
  • Beschrijf uw ervaring met VERSTELBARE GATZAAG - 49560260 De verstelbare gatzaag van Milwaukee doet precies waar ik hem voor gekocht heb, mooie gaten in gipslaten zagen.
  • Zou u VERSTELBARE GATZAAG - 49560260 aanbevelen? Ja

De Festool schuurmachine is zeer snel geleverd. Jammer dat er niet een pakje schuurpapier bij zat, 1 velletje is wel schamel.

• Uw oordeel over VLAKSCHUURMACH.250W/80X130 RTS 400 REQ-PLUS(SYST)
  • Beschrijf uw ervaring met VLAKSCHUURMACH.250W/80X130 RTS 400 REQ-PLUS(SYST) Nog niets gedaan
  • Zou u VLAKSCHUURMACH.250W/80X130 RTS 400 REQ-PLUS(SYST) aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!