Zijn heel goed

Goed3 en snelle levering

• Uw oordeel over BRIL PC A-KRAS/DAMP HELDER B808 ZWART BOLLÉ
  • Beschrijf uw ervaring met BRIL PC A-KRAS/DAMP HELDER B808 ZWART BOLLÉ Goede en heldere kijk
  • Zou u BRIL PC A-KRAS/DAMP HELDER B808 ZWART BOLLÉ aanbevelen? Ja

Tot nu prima maar heb nog niets ontvangen dus afwachten

• Uw oordeel over Stationair gereedschap-systeem MS20JA (Model MS20J N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Stationair gereedschap-systeem MS20JA (Model MS20J N.v.t.
  • Zou u Stationair gereedschap-systeem MS20JA (Model MS20J aanbevelen? N.v.t.

Goed en snel

Duidelijke communicatie en snelle levering

• Uw oordeel over INVALCIRKELZAAG 165MM 2X18V - DSP601ZJU - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met INVALCIRKELZAAG 165MM 2X18V - DSP601ZJU - MAKITA Perfecte machine
  • Zou u INVALCIRKELZAAG 165MM 2X18V - DSP601ZJU - MAKITA aanbevelen? Ja

Perfect geregeld super snel geleverd.

Bij op voorraad ook echt op voorraad. Is bij anderen wel eens anders.

• Uw oordeel over KOFFER DS300 TOUGHSYSTEM DWST83294 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met KOFFER DS300 TOUGHSYSTEM DWST83294 DEWALT N.v.t.
  • Zou u KOFFER DS300 TOUGHSYSTEM DWST83294 DEWALT aanbevelen? N.v.t.

• Uw oordeel over VLOERMONDSTUK D 36 BD 270
  • Beschrijf uw ervaring met VLOERMONDSTUK D 36 BD 270 N.v.t.
  • Zou u VLOERMONDSTUK D 36 BD 270 aanbevelen? Ja

Fijne webshop met een ruime sortering

Een webshop die veel op voorraad heeft en als het niet op voorraad is duidelijk communiceert over de te verwachte levertijd. Hier kunnen heel veel webshops nog wat van leren. Ook de prijzen zijn zeer concurrerend en je kunt goed zien of het artikel op voorraad is. De levertijd is zeer goed dus al met al een prima webshop!

• Uw oordeel over FIJNGETAND ZAAGBLAD 260X2,5X30 W80
  • Beschrijf uw ervaring met FIJNGETAND ZAAGBLAD 260X2,5X30 W80 N.v.t.
  • Zou u FIJNGETAND ZAAGBLAD 260X2,5X30 W80 aanbevelen? Ja

zeer snelle levering had verkeerde maat besteld andere dag retour en nieuwe besteld heel tevreden prettig geholpen ook met retour was mijn fout maar opgelost

• Uw oordeel over SCHUURPAPIER STF DELTA/7 P40 GR/50 GRANAT
  • Beschrijf uw ervaring met SCHUURPAPIER STF DELTA/7 P40 GR/50 GRANAT verkeerde maat maar nu goed
  • Zou u SCHUURPAPIER STF DELTA/7 P40 GR/50 GRANAT aanbevelen? Ja

3 Havep werkbroeken besteld in maat 50

Van de 3 past er maar 1 de andere 2 waren te strak, erg vreemd want ik heb nog 5 van deze broeken thuis die goed passen. Contact opgenomen met klium, ik mocht ze terugsturen maar de verzendkosten van 7 euro moest ik zelf betalen. Dit vind ik wel slecht omdat de fout in het product zit. Ik heb het geld inmiddels wel netjes terug ontvangen.

• Uw oordeel over WERKBROEK KAT/POL 8597 ZWART 50 HAVEP
  • Beschrijf uw ervaring met WERKBROEK KAT/POL 8597 ZWART 50 HAVEP Maten kloppen niet erg veel verschil per broek
  • Zou u WERKBROEK KAT/POL 8597 ZWART 50 HAVEP aanbevelen? Nee

Goed niets mis mee

• Uw oordeel over Stanley FatMax Koevoet 1000mm
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax Koevoet 1000mm Goed
  • Zou u Stanley FatMax Koevoet 1000mm aanbevelen? Ja

goedkoop en snel

goedkoop en snel

• Uw oordeel over FACOM Multifunctionele garagekrik 3 t voor persone
  • Beschrijf uw ervaring met FACOM Multifunctionele garagekrik 3 t voor persone perfect
  • Zou u FACOM Multifunctionele garagekrik 3 t voor persone aanbevelen? Ja

super

geweldige goederen, snelle levering, de lamp is geweldig, geweldige service

• Uw oordeel over BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA super
  • Zou u BOUWLAMP LED DML805 AC/DC LXT - DEADML805 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goed geregeld

goed en snel geregeld allemaal.

• Uw oordeel over Ringsleutel UD-Profiel 16x17 mm
  • Beschrijf uw ervaring met Ringsleutel UD-Profiel 16x17 mm N.v.t.
  • Zou u Ringsleutel UD-Profiel 16x17 mm aanbevelen? N.v.t.

Uitmuntend

Met spoed moest ik de 3M Lijmspray hebben. Wat was ik blij dat de volgende dag de lijm thuis had. Perfecte service.

• Uw oordeel over 3M Scotch-Weld Lijmspray Universeel 77, 500 ml
  • Beschrijf uw ervaring met 3M Scotch-Weld Lijmspray Universeel 77, 500 ml Het is gewoon een 3M product. Geen twijfel
  • Zou u 3M Scotch-Weld Lijmspray Universeel 77, 500 ml aanbevelen? Ja

Waardeloze service

ik heb 6-12-20 een breekhamer besteld met aankondiging binnen 3 werkdagen geleverd na 5 dagen contact gezocht waarom deze nog niet verzonden was kreeg toen te horen dat hem niet bij makita op voorraad hadden maar moed na het weekend maar even contact opnemen dan wisten ze wanneer hij geleverd ging worden kreeg te horen uiterlijk 7 januari week later weer een berichtje dat het 15 januari ging worden uiteindelijk 11 januari mogen ontvangen meteen uitgepakt en gecontroleerd er blijken 2 roestige haken op te zitten via de app bericht met foto’s gestuurd de zelfde dag meteen automatisch bericht terug dat ze niet aanwezig zijn en dat ze contact zouden opnemen nu 4 dagen verder maar dat contact opnemen is erg lastig volgens mij

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Mooie machine alleen jammer van de roestige haken voor die prijs
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering en na levering

Nadat ik iets had besteld en de volgende dag was geleverd. ontbrak er een onderdeel heb dit netjes aangegeven. En ze hebben het na geleverd.

• Uw oordeel over TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL fijn hoef niet meer te tillen
  • Zou u TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL aanbevelen? Ja

Lange levertijden

Lange levertijden en geen communicatie, producten prima Klium reageerd alleen bij een slechte review, klopt echt niks van

• Uw oordeel over TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL
  • Beschrijf uw ervaring met TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL Goed
  • Zou u TROLLEY ROLLERBOY SYS-RB FESTOOL aanbevelen? Ja

Goede en vlotte levering is grensverleggend!

Ik was onbekend met klium en daardoor huiverig om er iets te bestellen. Dat bleek een verkeerde aanname. Na telefonisch contact om 1500 uur en de bestelling gedaan voor 1600 uur heb ik mijn tafel zaag de volgende morgen om 1100 uur geleverd gekregen. Vanuit België naar Nederland, een bijzondere prestatie! Met dank!

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA Eenvoudig werkbare tafel met ruim voldoende instellen mogelijkheden.
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1500W - MLT100N - MAKITA aanbevelen? Ja

Snelle reactie en afhandeling

Stoomreiniger besteld maar mij toch bedacht. Snelle reactie wat betreft retourneren en terugbetaling. Voor nu even geen bestelling maar wellicht in de toekomst wel!

• Uw oordeel over STOOMREINIGER 1900W VLOER SC 3 EASY FIX YELLOW N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met STOOMREINIGER 1900W VLOER SC 3 EASY FIX YELLOW N.v.t.
  • Zou u STOOMREINIGER 1900W VLOER SC 3 EASY FIX YELLOW aanbevelen? N.v.t.

• Uw oordeel over SCHROEFMACHINE 18V - DFS452ZJ - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SCHROEFMACHINE 18V - DFS452ZJ - MAKITA Goede machine, fijn is het hogere toerental
  • Zou u SCHROEFMACHINE 18V - DFS452ZJ - MAKITA aanbevelen? Ja

SNELLE LEVERING , ALLES CORRECT

GEWOON GOED

• Uw oordeel over Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind GOED
  • Zou u Dewalt 1400W Afkort-/verstekzaag 216mm met XPS-ind aanbevelen? Ja

Altijd top service snelle bezorging

• Uw oordeel over GELEIDERAIL FS 1400/2-LR 32
  • Beschrijf uw ervaring met GELEIDERAIL FS 1400/2-LR 32 Uiteraard top produckt
  • Zou u GELEIDERAIL FS 1400/2-LR 32 aanbevelen? Ja

Bedoeling komt optijd

Is duidelijk en bestelling komt compleet en mooi optijd

• Uw oordeel over ACCUSLAGSCHROEVEND.18V/2X5 M18 FID2-502X(KOFFER)
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUSLAGSCHROEVEND.18V/2X5 M18 FID2-502X(KOFFER) Nog niet gebruikt
  • Zou u ACCUSLAGSCHROEVEND.18V/2X5 M18 FID2-502X(KOFFER) aanbevelen? Ja

Aankoop en verzending als verwacht

Snel en goed

• Uw oordeel over 5-delige Robust Line hamerborenset SDS-plus-7X
  • Beschrijf uw ervaring met 5-delige Robust Line hamerborenset SDS-plus-7X N.v.t.
  • Zou u 5-delige Robust Line hamerborenset SDS-plus-7X aanbevelen? Ja

Aanrader

Prima website. Goed aanbod. Scherpe prijzen. Prettig en makkelijk koopproces. Snelle verzending. Duidelijke communicatie. Kortom; absolute aanrader.

• Uw oordeel over Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2
  • Beschrijf uw ervaring met Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 Ongelofelijk krachtig apparaat. Alles ademt kwaliteit uit. Met recht een machine voor de veeleisende professional of klusser.
  • Zou u Dewalt 18V XR Brushless Schroef-/klopboormachine 2 aanbevelen? Ja

Top bedrijf

Van a tot z super geregeld en dat in deze bizare tijd. Nauw van mij een dikke 10

• Uw oordeel over 8100 SA 2 Zyklop Speed ratel- en doppenset, 1/4"-a
  • Beschrijf uw ervaring met 8100 SA 2 Zyklop Speed ratel- en doppenset, 1/4"-a Top kwaliteit
  • Zou u 8100 SA 2 Zyklop Speed ratel- en doppenset, 1/4"-a aanbevelen? Ja

Ekkelgaarden 26

3500 Hasselt

085 760 32 22

Over Klium

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!