Vragen via de chat worden snel beantwoord. Geleverd zoal op de site is aangegeven. Correct dus. De mogelijkheid tot betalen achteraf geeft vertrouwen.
Snelle levering, grote voorraad en goede aftersales
steekzakken zijn matig. dikte valt ook tegen verder oke. geen aanrader
De snelheid waarmee geleverd wordt is verbazingwekkend, vooral als je bedenkt dat het hele drukke dagen zijn rond Kerst en Nieuwjaar. Ook de dame van de klantenservice ( na een verkeerde bestelling van mijn kant) was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mijn spullen bestel ik alleen nog maar bij Klium.
's avonds besteld, de volgende dag al geleverd. Kwaliteit zoals ik van Milwaukee gewend ben, een absolute aanrader
Dankzij samenwerking tussen Klium en Festool werd zelfs tijdens de feestdagen een oplossing gevonden voor een probleem dat zich in een levering voordeed. Zeer gewaardeerd!
Zeer fijn en goed werken met deze machine
Ik heb geen klachten. Besteld, snel geleverd. Netjes verpakt.
Ruim assortiment en binnen de tijdsnorm van het moment geleverd. Klantenservice reageerd snel bij vragen en is beleefd. De verekende Btw mogelijkheid als zakelijke klant.
X
Helaas verliep de verzending van de order geheel mis via PostNL. Dat kan gebeuren, maar voordat de klantenservice daadwerkelijk dit ging oplossen, duurde ruim 1 week. Niet erg service gericht dus!
Beste JP We zijn onmiddellijk voor jou aan de slag gegaan. Maar door de eindejaarsperiode heeft het een week geduurd voor het opgelost was en jij het juiste product in je handen had. Excuses voor de overlast. Davy
Ik heb bij Klium een freesmachine van makita besteld. Dit was de meest voordelige optie uit het aanbod. En ook snel geleverd. Precies op tijd voor de klus waarbij ik de frees moest gebruiken.
Super snelle levering, ondanks kerstdrukte!
Voor het eerst iets bij Klium besteld en zeer tevreden over de afhandeling. Heldere website, groot assortiment, goede communicatie en snelle verzending. Kortom: tot de volgende keer!
Goed en snelle levering
Goed aanbod, duidelijkheid over voorraad en levertijden. Nooit verrassingen.
Helaas heb ik een Makita zaagtafel ontvangen die echt helemaal kapot was. Scheuren in de tafel, een beschadigde verpakking en afgebroken onderdelen. Het leek er zelfs op dat de tafel al eens uitgepakt en geïnstalleerd was. Hoewel de service zeer vriendelijk was staat er nu al wel ruim een week een doos van 120 bij 70 bij 70cm in onze gang waar we telkens overheen moeten klimmen en heb ik de nieuwe zaag nog niet ontvangen. Hier zaten wel eens waar de feestdagen tussen maar toch vindt ik dit wel erg vervelend en heb ik er een paar keer achteraan moeten bellen. De kwaliteit van de zaagtafel zelf kan ik dus nog niet beoordelen.
Beste Jan Dit is zeer vreemd. Wij sturen enkel volledig nieuwe apparaten op. Dus de doos is altijd ongeopend. We gaan na wat er bij de transporteur gebeurd is zodat dit niet meer kan voorvallen en sturen je zo snel mogelijk een nieuwe op. Excuses voor de overlast. Davy
Ik bestelde de Makita dlm382pt2. Klium had een prima aanbieding en de grasmaaier was op voorraad. Via mail keurig de bevestiging ontvangen met track en tracé link. Er werd snel bezorgd. Ik kwam er later wel achter dat de puntenactie van Makita voor een gratis product niet van toepassing is omdat de bestelling/factuur vanuit België werd aangeleverd. Dat was wel jammer. ik heb nog op de Belgische site van Makita gekeken maar daar was geen vergelijkbare actie. Verder ben ik tevreden over hoe het proces is verlopen.
Ze leveren snel en hebben een mooie lijst aan producten, maar nu ik iets verkeerd heb besteld merk ik pas dat ze ten opzichte van concurrentie geen gratis retour optie hebben. Wat een teleurstelling. Dit prijst ze uit de markt voor mij
Beste Stijn Gratis retourneren bieden wij inderdaad niet aan. Dit is ecologosch en economisch niet verantwoord voor ons. Mvg Davy
Slecht
Goede prijs en snelle levering.
Heb een mail gestuurd krijg nog steeds geen reactie terug.
Beste Geert Op nieuwjaar konden we inderdaad niet antwoorden. Ondertussen is alles in orde zie ik. Mvg Davy
Ik heb een Festool Ratel-set 1/4"-CE RA-SET 36 bij Klium besteld a) vanwege de beschikbaarheid en b) het was daar goedkoper dan bij andere leveranciers. Het is altijd spannend als je bij een nieuwe bedrijf iets besteld maar Klium heeft alles heel netjes afgehandeld. Het enige was niet precies uitkwam was de leverings datum maar dat neem ik ze echt niet kwalijk - was besteld net voor kerst en was een dag later geleverd. Al in al een prima ervaring en ik zou geen probleem hebben om weer iets via Klium te bestellen.
De aankoop werd eerder bezorgd dan verwacht, en dat gedurende de drukke bezorgingen rond kerst. Bij het assembleren van mijn zaagmachine klopte de handleiding niet 100 %. Kathleen heeft dit onmiddelijk aangepakt en gemonitord tot een zeer tevreden resultaat. Dit is een voorbeeld voor veel bedrijven hoe service zou moeten worden ingevuld.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500