Het gekochte product was snel geleverd
Mijn artikel werd geleverd zoals aangegeven op de site, het artikel zelf voldoet ook aan de verwachtingen.
Klium zelf,, mooie duidelijke site met de benodigde info, eerlijke prijzen, en snelle leveringen. De Service heb ik nog niet echt mee te maken gehad, op een kleinigheid na, dat zeer snel was opgelost ( transportschade ) Als de service bij een echt defect ook zo netjes is !! hoop het uiteraard nooit nodig te hebben. De kwaliteit van machines en gereedschappen, ben je deels zelf verantwoordelijk voor, en deels de fabrikant,, Goedkoop blijft duurkoop. Bij voldoende klachten over bepaalde producten zou ik wel hopen dat Klium in deze de rommel uit de collectie verwijderd.
Goede communicatie. Snelle levering.
Ook het contakt is heel goed mail en telefonisch
Het ontvangen pakket was niet volledig en was beschadigd. Direct een mail verzonden en nog voor ik het huidige pakket terug hebt gezonden heb ik een nieuwe ontvangen. Natuurlijk wil je direct een goed pakket, maar deze oplossing is veel waard.
Duidelijke informatie over de voorraad, snelle verzending, postNL had tijdens de verzending wat verprutst maar dat heeft de klantenservice van Klium snel opgelost. Top!
Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering!
Ik heb meerdere malen gereedschap en iedere keer had Klium alles is tot in de puntjes verzorgd. Onlangs een gereedschap geretourneerd en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening. De klant staat bij deze onderneming op de eerste plaats en het gereedschap is van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. . Ik ben dan ook dik en dik tevreden met Klium.
Makkelijk te bestellen, vlotte levering
Grote ergenis bij online shoppen is als blijkt dat iets niet op voorraad is. Bij Klium tot nu toe altijd alles op voorraad. En echt snel geleverd. Klium maakt waar wat ze belooft!
Prima service. Nette en vlotte afhandeling. Product snel in goede orde ontvangen. Factuur via de mail dus helemaal zoals het hoort. Super!
Nadat ik mijn bestelling ontvangen had bleek dat een van de tangen van knipex een zwaar punt had ;hij opende niet soepel. Na vermelding hiervan ontving ik zonder probleem een nieuwe set. Toen bleek dat ook in de nieuwe tang een zwaar punt zat werd alles ineens een stuk moeilijker: door mijn gebrek aan ervaring met knipex zou het aan mij liggen (25 jaar ervaring;) ) Na wat gezeur over en weer bij uitzondering toch nog een retourlabel gekregen. Maar echt vriendelijk was het niet meer. Tang is weer teruggestuurd en ik kreeg wel spoedig mijn geld teruggestort.
Ik heb nu een paar keer besteld bij Klium. Het lijkt mij een prima bedrijf. De bestelling worden netjes de volgende dag geleverd, de communicatie gedurende het bestellen is uitstekend en vaak is Klium ook flink goedkoper dan de concurrenten. Ik ga vaker bestellen!
Good stuff to buying of a Klium very useful and quality is very good.If you need some tools you have a good specialist
Duidelijke site, simpel bestellen en snelle levering.
Er werd snel geleverd en product was goed verpakt. Volgende keer weer!
om 16:00 uur besteld en de volgende dag om 8:15 uur in huis
Gewenste info werd snel opgevraagd bij merkhouder. Goed verpakt en snel geleverd!
Snel service,erg tevreden…
Goede betrouwbare partner in levering van onze materialen in de werkplaats
Je besteld een makita kitspuit en vervolgens komt er een lege koffer aan na diverse x gebeld en gemaild zonder succes. Ze houden je aan het lijntje en zeggen steeds wij zijner mee bezig .wat waardeloos bedrijf mijn inkomsten kan nu niet uitvoeren. Koop nooit bij dii bedrijf .komen de afspraken niet na
Beste Sander We verzenden altijd alles origineel en ongeopend van de leverancier. Maar desondanks zat inderdaad niets in de doos. Bij de opvolging is het inderdaad misgelopen. Je mail was verkeerd in het ticketsysteem gezet door een van onze medewerkers. Daarom heeft het een week langer geduurd dan normaal. Nogmaals onze excuses. Daarna is wel alles netjes afgehandeld. Mvg Davy
Ben zeer zeker niet tevreden met mijn aan koop, van de Bosch GKS 65 GCE, het product is niet compleet, nu moet ik wachten op wat Bosch, gaat beslissen over mijn aankoop, ik heb het niet bij Bosch gekocht maar bij u, ik kan het ook terug sturen werd mijn verteld , dan krijg ik mijn geld terug. Dat ga ik nu ook doen naar 10 dagen wachten, slechte zaak voor wat kleine onder delen die ik mis, dat hadden ze in eens moeten toe sturen, en niet Bosch de schuld geven, waardeloze zaak ......
Beste Jan-Willem Alles wordt origineel en ongeopend verstuurd van de leverancier. We hadden dit product zelf niet meer op voorraad en konden je dus geen snelle oplossing bieden. Het heeft inderdaad 14 dagen geduurd, maar nu is alles wel weer ok las ik. Nogmaals excuses voor de overlast. Davy
Alles goed
26 Ekkelgaarden