Prima assortiment. Snel thuis bezorgd. En scherp geprijsd!
De ervaring is in principe goed , een hele snelle een duidelijke levering. Alleen toen ik het apparaat wilde aanzetten deed hij het helemaal niet dus ik heb hem weer op moeten sturen naar Festool Nederland
Top geregeld en goedkoper dan bij de groothandel. Super snelle levering.
Mooie overzichtelijke website. Heel breed assortiment.. Goedkoop en snelle levering.
doordat allescsnel geleverd wordt heb ik een zeer goede ervaring met klium
Bestel en als een raket verzonden en dus snel in huis ben zeer tevreden
Eerste kennismaking met Kilium. Op advies van mijn zoon hiervoor gekozen. Ze hadden een garantieprobleem prima opgelost en dat schept vertrouwen. Ook de prijs was gunstig.
Snel
Prima site Prijs is goed Goede communicatie
Er was een open product geleverd door de bezorger na dat dit gemeld was werd direct nieuw product kosteloos opgestuurd. Goed opgelost
Snelle levering en klantenservice is goed bereikbaar. Levering van producten is goed verlopen. Mocht een besteld product vertraging oplopen houden ze je op de hoogte. Complimenten hiervoor!
Goed duidelijke foto's van produckt en uitleg
Alles perfect geregeld en top product
De betere boren blijven langer scherp
Goede service en snelle levering. Kortom een voorbeeld zoals het moet.
Uitstekend afgehandeld
Goede service snelle levering en het werkt uitstekend. Zeer tevreden.
Makita geleidenrail besteld 3.00 meter. Het geheel was verpakt in houten kist erg goed verpakt en snel geleverd.
Duidelijke website waar je goed een keuze kan maken op basis van jouw wensen. BTW 0 is ook erg interessant als je als eigenaar privé wil inkopen.
Het product werd bijten de schuld van Klium veel te laat geleverd, POST.NL had het te laat opgehaald, en nadien was het nog zoek ook. Kon het product volgens Klium terugsturen. Maar achteraf moet ik zelf voor de verzendkosten opdraaien,
Beste Kees Door de coronamaatregelen was het inderdaad niet de vlotste levering van PostNl. Maar het zijn ook uitzonderlijke tijden. ivm je retour zie ik volgende mail in ons systeem: "Goedemiddag Kees, Graag willen we melden dat het geretourneerd artikel in goede orde is ontvangen. Het werd nagekeken en acceptabel gevonden. Er werd ook reeds een terugbetaling van het aankoopbedrag ingezet. De som zal spoedig op je rekening worden overgemaakt. Nog een prettige dag verder Met vriendelijke groeten / Kind regards," Dus ik zie dat alles in orde is gekomen. Mvg Davy
Festool freesje gekocht. Keurig op tijd geleverd tegen een behoorlijk scherpe prijs. Blij mee
Snel verzonden en ruime keuze goede webshop
Goed gesorteerd gereedschap. Snelle afhandeling.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500