Telefonisch contact gehad betreffende het product. Prima advies gekregen. Jammer dat de levering zo lang duurde. Product na 6 dagen binnen maar dat zal zeker ook veroorzaakt zijn door Corona.
22-12 afkortzaag besteld (op voorraad) 23-12 verzendbevestiging ontvangen 29-12 navraag gedaan bij klium. 04-01 Zending nog steeds niet ontvangen. Ook ontvangen/verwerkt bij PostNL.
Beste Leon Het is jammer genoeg zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg. Nogmaals onze excuses. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Een overzichtelijke website, leuke aanbiedingen, snelle service en prima dpuky
Besteld op 22 december en volgens Klium geleverd aan PostNl. Na 10 dagen niets ontvangen zelfs geen track & tracing.
Beste Martin Het is jammer genoeg zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg. Nogmaals onze excuses. Is er een vergissing in het spel? Want je track & trace heb je wel ontvangen zie ik in onze mailserver. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Ruim assortiment van professionele producten, tegen veelal de gunstigste prijs.
4 miniscule Maglite-lampjes in een enveloppe €10,00 verzendkosten--ridicuul--
Beste Albert Dit zijn onze tarieven Gratis vanaf €100 Bestellingen kleiner dan €50: €9,99 incl. BTW Bestellingen tussen €50 en €100: €4,99 incl. BTW De kosten worden ook vertoond in het overzicht voordat je je bestelling afrekent. Mvg Davy
Alles netjes en redelijk snel geleverd. Shop is zeer uitgebreid en heeft goede merken met scherpe prijzen.
Meerdere malen heb ik spullen besteld bij klium. Ze houden je goed op de hoogte over je zending. Uittstekende klantenservice en scherpe prijzen
Na 2 weken bestelling nog niet binnen. Gevraagd of ze willen uitzoeken wat de reden hiervan is en dan krijg je als antwoord dat het bij de vervoerder ligt. Daar schiet ik toch niets mee op. Ga er dan verdorie achteraan.
Beste Theo Dat doen we ook. Dagelijks is er contact tussen ons en PostNL. Maar ze zitten echt vol. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg. Nogmaals onze excuses. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Goed after sale contact. Zeker met verhogen van garantie van 1 jaar naar 3 jaar door Makita en van 3jaar naar 5Jaar door Klium zelf.
Meer als 2 weken wachten op product terwijl de status op voorraad is en nog steeds wachten op het product kan dus nog geen oordeel geven over het product
Beste Het is jammer genoeg zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg. Nogmaals onze excuses. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Ik heb bij u een bestelling gedaan maar tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Op de website staat als u voor 22:00 besteld volgende dag in huis, door de lockdown begrijp ik dat post.nl het druk heeft. Maar bij mijn track en tracé staat dat post.nl nog geen pakket heeft ontvangen of heeft verwerkt. Ik hoop dat u er snel iets aan kan doen want het duurt al 14 dagen
klantvriendelijkheid, snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs alleen jammer dat er geen winkel is
Makkelijk te bestellen en goed assortiment. Levering iets later maar dat komt door PostNL
Op zich zou de communicatie beter kunnen. Aangeven dat je op 24 ste zult leveren moet je dat of doen of aangeven dat je het niet red. Pakket is zeker 3 tot 4 dagen blijven staan. Levering werd bijna week later... Heb begrip er voor dat het iets langer kan duren echter als je bij anderen besteld die wel de volgende dag leveren dan zou je in principe mogen verwachten dat klium dat ook kan.......
Op 20 december een Bosch haakse schroefmachine besteld met de mededeling dat deze 21 december geleverd zou worden, nu is het 28 december en nog niets thuis. Contact met de klantenservice opgenomen en deze zei dat het nog wel 2 weken kan duren omdat postNL achterloopt terwijl andere webshops wel de volgende dag leveren met postNL. Annuleren kan niet meer volgens de klantenservice en bij postNL zeggen ze dat maximaal 2 dagen uitloop hebben. Voor mij geen Klium meer!!!!
Goedemiddag Perry Het is jammer genoeg echt zo dat Postnl een enorme vertraging heeft. Eindejaarsdrukte, de lockdown en andere coronamaatregelen zorgen voor vertragingen bij alle logistiek. We hebben jouw pakketje direct verzonden, maar het is inderdaad langer onderweg geweest. Nogmaals onze excuses. Annuleren kan altijd. Je kan het pakket ook gewoon niet aannemen en dan komt het automatisch terug en annuleren we. We beseffen dat dit geen normale gang van zaken is en dat je normaal onze zendingen binnen 1 dag krijgt, maar het zijn jammer genoeg even geen normale tijden. Mvg Davy
Mooi, goede prijs en snel geleverd.
top
alles was netjes ingepakt en snel geleverd
Vlak voor kerst (21/12) een Makita bovenfrees set besteld, deze is ondanks de enorme (Corona) drukte toch op 24/12 geleverd. Ook de bijbestelde geleiderail adapter is (met een aparte levering) zelfs de volgende dag geleverd. Top service!
dat het een correct bedrijf is , en de snelheid is zoals deze ook word omschreven , ik doe al een aantal jaren zaken met KLium en bestel daar toch regelmatig wat , bevalt prima ook prijs technisch is ook goed
Bij Klium altijd snelle leveringen en scherpe prijzen
Netjes en op tijd geleverd
Kocht de lange en korte railzaag van Makita,allebei binnen een week in huis.
26 Ekkelgaarden
Hasselt 3500