Filter

De Dewalt 7492 set elders besteld maar moest nog 3 weken wachten tot levering. Klium had hem op voorraad en stond de volgende dag al hier op de stoep. Voordeel als ZZP dat je de btw niet hoeft te betalen. Super Klium.

• Uw oordeel over 250MM TAFELZAAG RIJDEND ONDERSTEL DWE74911 - DWE
  • Beschrijf uw ervaring met 250MM TAFELZAAG RIJDEND ONDERSTEL DWE74911 - DWE Degelijk materiaal

Snel en correct

Zoals het haor

• Uw oordeel over SET VAN 8 SCHROEVENDRAAIERS - AT.J8PB - FACOM
  • Beschrijf uw ervaring met SET VAN 8 SCHROEVENDRAAIERS - AT.J8PB - FACOM Best
  • Zou u SET VAN 8 SCHROEVENDRAAIERS - AT.J8PB - FACOM aanbevelen? Ja

Denk eens mee met de klant Klium..

Een week geleden zakelijk een FESTOOL CS 70 EBG besteld. De factuur dient dan door onze financiën te worden betaald, dit kan enkele dagen duren. Vrijdag betaald en maandag en dinsdag contact gezocht of het bedrag op de rekening stond. Nu is de verwerking van de betaling van Klium wat traag, zelfs zo traag dat waar de zaag maandag nog op voorraad stond, deze nu pas weer begin maart leverbaar is. Al begrijp ik niet dat als een (goede) klant iets heeft besteld, deze niet gereserveerd wordt.. Exact dezelfde zaag is nog wel in een samengestelde set te kopen. Maar Klium wil deze CS70 EBG niet los leveren en laat de klant wachten. Op een Festool radio heb ik ook maanden moeten wachten. Deze was toen niet op voorraad, maar in deze zaaggate is een oplossing mogelijk. Meedenken met de klant is er helaas niet bij. Als ik alle slechte reviews lees dan is er zo goed als geen klantgericht opgelost. Dit schept weinig vertrouwen. Het geld innen gaat goed, maar denk eens klantgericht mee Klium! De reactie van Klium was: Beste Richard We proberen altijd zoveel mogelijk mee te denken met klanten maar dozen open doen waar festool zegels op staan, doen we niet. We kunnen dus geen set open doen. Want iemand die dan de andere zaken uit de set zou kopen, krijgt geen originele verpakking meer. Dat zou jij ook niet aanvaarden. Mooi verhaal maar het klopt van geen kant: De tafel wordt zo geleverd: https://ibb.co/dJJ2J2b De zaag is dus duidelijk wel los te leveren.. klant wordt onnodig aan het lijntje gehouden dus.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 Nog niet ontvangen
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA N.v.t.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 305MM 1800W - LS1219L - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede prijzen en geen btw

Ik vind Klium een fijne webshop. De shop is goed ingericht en je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt. Zeer prettig dat je geen BTW hoeft voor te schieten als Nederlandse ondernemer.

• Uw oordeel over 250MM TAFELZAAG RIJDEND ONDERSTEL DWE74911 - DWE
  • Beschrijf uw ervaring met 250MM TAFELZAAG RIJDEND ONDERSTEL DWE74911 - DWE Mooi stevig product

Duidelijke site

Producten goed vindbaar. Uitgebreide specifikaties.

• Uw oordeel over MASKER 3000 AIR Z.VENT.M/L 3200 FFP3-NR-D MOLDEX
  • Beschrijf uw ervaring met MASKER 3000 AIR Z.VENT.M/L 3200 FFP3-NR-D MOLDEX prijzig, maar goed. nauwelijk ademweerstand
  • Zou u MASKER 3000 AIR Z.VENT.M/L 3200 FFP3-NR-D MOLDEX aanbevelen? Ja

Bestelling en levering zoals beschreven op site.

Prijs lager dan andere verkopers. Besteld en de volgende dag geleverd.

• Uw oordeel over LAKFREES 710W/0-0,3MM LF 724 S (KOFFER)METAB
  • Beschrijf uw ervaring met LAKFREES 710W/0-0,3MM LF 724 S (KOFFER)METAB N.v.t.
  • Zou u LAKFREES 710W/0-0,3MM LF 724 S (KOFFER)METAB aanbevelen? N.v.t.

Top!!

Snelle en duidelijke afhandeling. Volgende dag in huis! Keurig!!

• Uw oordeel over DOMINO DF 500 Q-SET DOMINO
  • Beschrijf uw ervaring met DOMINO DF 500 Q-SET DOMINO N.v.t.
  • Zou u DOMINO DF 500 Q-SET DOMINO aanbevelen? Ja

Prima, goede after sales

Het kan overal gebeuren dat er zich een fabrieksfout bij een product voordoet. Dan gaat het er om hoe jou leverancier dat weet op te lossen. Bij Klium gaat dat heel goed.

• Uw oordeel over 895/4/1 Universele Bithouder, 1/4 duim x 52 mm x 1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met 895/4/1 Universele Bithouder, 1/4 duim x 52 mm x 1 N.v.t.
  • Zou u 895/4/1 Universele Bithouder, 1/4 duim x 52 mm x 1 aanbevelen? N.v.t.

Snel besteld en nog sneller geleverd , klasse hoor.

Ik had hem eerst bij een ander besteld ,maar die konden hem niet leveren ,toon via internet terecht gekomen bij Klium en deze kon hem zeer snel leveren.klasse hoor.

• Uw oordeel over 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO
  • Beschrijf uw ervaring met 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO Heerlijke machine!
  • Zou u 18V XR BRUSHLESS DECOUPEERZAAG IN TSTAK KOFFER (ZO aanbevelen? Ja

Super snelle verzending

Na telefonisch een bevestiging te hebben gekregen dat het product op voorraad was en dat het de zelfde dag nog verstuurd zou worden, de bestelling geplaatst. Binnen een uur al mail dat het verzendklaar was. De volgende dag stond de bezorger al voor de deur. Super snel dus. Goed ingepakt en telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan.

• Uw oordeel over SLIM BOX WATERPASSEN - SLIM BOX LEVEL 60 CM - 4932
  • Beschrijf uw ervaring met SLIM BOX WATERPASSEN - SLIM BOX LEVEL 60 CM - 4932 N.v.t.
  • Zou u SLIM BOX WATERPASSEN - SLIM BOX LEVEL 60 CM - 4932 aanbevelen? Ja

Zoals altijd top.

Altijd snelle leveringen, nette prijzen en uitgebreid assortiment.

• Uw oordeel over ACCU-MULTITOOL 18V/4,0AH OSC 18 HPC 4,0 EI-SET
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU-MULTITOOL 18V/4,0AH OSC 18 HPC 4,0 EI-SET Prjjzig stukje gereedschap, maar doet zijn werk op en top
  • Zou u ACCU-MULTITOOL 18V/4,0AH OSC 18 HPC 4,0 EI-SET aanbevelen? Ja

Prima aftercare

Bestelde zaagtafelonderstel miste bij uitpakken 2 stelpootjes. Ctc opgenomen met klantenservice. Wat info uitgewisseld, Klium in actie en binnen paar dagen ontbrekende onderdelen ontvangen. Dat was perfect geregeld. Daarnaast vond het contact op een doelgerichte en uiterst vriendelijke wijze plaats. Meer dan tevreden!

• Uw oordeel over GTA 60 W
  • Beschrijf uw ervaring met GTA 60 W Nog niet afgemonteerd, pootjes net binnen. Maar product oogt en voelt uiterst solide
  • Zou u GTA 60 W aanbevelen? Ja

Top en sneller levering

Altijd kopen bij dit bedrijf

• Uw oordeel over M18 FUEL GIPSPLAATSCHROEVENDRAAIER - M18 FSGC-202X
  • Beschrijf uw ervaring met M18 FUEL GIPSPLAATSCHROEVENDRAAIER - M18 FSGC-202X Top
  • Zou u M18 FUEL GIPSPLAATSCHROEVENDRAAIER - M18 FSGC-202X aanbevelen? Ja

Prima bedrijf,goede prijs en keurige levering

ok

• Uw oordeel over SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u SDS COMBIHAMER 800W - HR2650 - MAKITA aanbevelen? Ja

Goede prijs voor deze machine en snel geleverd. Uit ervaring weet ik dat de service ook goed is.

• Uw oordeel over 250MM TAFELZAAG RIJDEND ONDERSTEL DWE74911 - DWE
  • Beschrijf uw ervaring met 250MM TAFELZAAG RIJDEND ONDERSTEL DWE74911 - DWE Ik heb de bosch, festool en makita vergeleken en de Dewalt komt abosoluut als beste uit de bus. Zeker na een paar verbeteringen aan de machine te hebben verricht. Vergeleken met de Dewalt is deze machine compact, maar kan in een handomdraai bijna 2 keer zo breed worden. Festool heb je allerlei losse tafelbladen. Zeker niet handig als je op karwei bent. Daarnaast is het spouwmes in een handomdraai verwisseld met 1 hendel en kun je gemakkelijk verdekt zagen. Het tandrad systeem werkt subliem. Via youtube op een paar slimme trucs gestuit om e.e.a. fijn af te stellen. Daarnaast de afkortgeleider waar veel speling op zit vervangen voor 1 van amazon die je kunt afstellen zonder speling. Er zit geen softstart op. Daarvoor heb ik een klein electro kastje gekocht die ik er tussen heb gezet. Het rijdens onderstel is ook erg solide. Daarnaast heb ik nog een afzuigmof gekocht met slang waardoor alles goed wordt afgezogen. zowel van de zaagkap als van onder de zaag. Afzuiging is

Perfecte levering

S middags besteld rond 15.00 en de volgende dag 12.00 geleverd. Perfect op de hoogte gehouden van de levering en op de doorgegeven tijd werd het geleverd. Echt een 10+ P.

• Uw oordeel over STANDAARD WERKBANK 2M HOUTEN WERKBLAD - WB.2000W
  • Beschrijf uw ervaring met STANDAARD WERKBANK 2M HOUTEN WERKBLAD - WB.2000W N.v.t.
  • Zou u STANDAARD WERKBANK 2M HOUTEN WERKBLAD - WB.2000W aanbevelen? Ja

Prima zaak

Ik heb na al een aantal bestellingen gedaan maar nog nooit problemen gehad of dat men me niet begreep vandaar prima zaak

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA Goed
  • Zou u SDS BOORHAMER 18V - DHR243ZJW - MAKITA aanbevelen? Ja

Top !!

Goed berijdbaar, duidelijk, goede site.. Kan niet anders zeggen tot nu toe. Kunnen andere nog wat van leren bij mij in de buurt. Mvg Jeroen Js schilders & onderhoudswerken.

• Uw oordeel over SNELSPANNER FS-RAPID/R N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met SNELSPANNER FS-RAPID/R N.v.t.
  • Zou u SNELSPANNER FS-RAPID/R aanbevelen? N.v.t.

Word niet gereageerd op klachten.

Word niet geleverd conform beschrijving gereedschap met toebehoren.

• Uw oordeel over AFKORT-VERSTEKZAAG 165MM 18V - DLS600Z - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met AFKORT-VERSTEKZAAG 165MM 18V - DLS600Z - MAKITA Word niet conform met de juiste toebehoren geleverd.
  • Zou u AFKORT-VERSTEKZAAG 165MM 18V - DLS600Z - MAKITA aanbevelen? Nee

Zoals altijd super snel geleverd.

Alle leveringen zijn snel en de klantenservice altijd bereid om snel problemen op te lossen

• Uw oordeel over INVALZAAGBLAD 50MM USB 50/35/BI/OSC/5 FES
  • Beschrijf uw ervaring met INVALZAAGBLAD 50MM USB 50/35/BI/OSC/5 FES super
  • Zou u INVALZAAGBLAD 50MM USB 50/35/BI/OSC/5 FES aanbevelen? Ja

Prima webshop scherpe prijs.

Betrouwbare webshop.Snel verzonden.

• Uw oordeel over PNEUMATISCH CONSTRUCTIENAGELPISTOOL 90MM - AN943K
  • Beschrijf uw ervaring met PNEUMATISCH CONSTRUCTIENAGELPISTOOL 90MM - AN943K Plastic label liet los bij de eerste nagel. Verder werkt deze goed
  • Zou u PNEUMATISCH CONSTRUCTIENAGELPISTOOL 90MM - AN943K aanbevelen? Ja

Perfect.

Zeer goede ervaringen. Snelle levering voor een schappelijke prijs.

• Uw oordeel over KANTENFREES 6MM 530W - M3700 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met KANTENFREES 6MM 530W - M3700 - MAKITA Handig, licht en handzaam.
  • Zou u KANTENFREES 6MM 530W - M3700 - MAKITA aanbevelen? Ja

Tja als je zolang moet wachten zonder duidelijkheid

Dit werkt niet wel betaald en nu al weken wachten op een simpel zaagblad

• Uw oordeel over EXTREME RUNTIME CZB 190MM X 30MM 24T - DT99562-QZ N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met EXTREME RUNTIME CZB 190MM X 30MM 24T - DT99562-QZ N.v.t.
  • Zou u EXTREME RUNTIME CZB 190MM X 30MM 24T - DT99562-QZ aanbevelen? N.v.t.

Prima levering, alleen geen nl Makita winkel

Klium blijkt achteraf geen Nederlandse Makita dealer te zijn, terwijl ik wel die indruk had door het .nl domein. De cadeaupunten kon ik dus naar fluiten. Jammer van Makita dat ze niet gewoon 1 lijn kunnen trekken binnen Europa, en jammer van Klium dat het niet beter wordt gecommuniceerd dat ze een Belgische winkel zijn.

• Uw oordeel over Product1
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 40v Makita invalzaag is een droom van een zaag.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden