Filter

klantontvriedelijk

als je het verkeerde product hebt gekregen ben je vele berichten aan de klanten service verder en word het probleem niet goed opgelost koop nooit meer bij dit bedrijf

• Uw oordeel over STEUNSCHIJF 125 MM, GEPERFOREERD, ZACHTE UITVOERIN
  • Beschrijf uw ervaring met STEUNSCHIJF 125 MM, GEPERFOREERD, ZACHTE UITVOERIN heb steunschijf 122 gekregen niet wat ik heb besteld
  • Zou u STEUNSCHIJF 125 MM, GEPERFOREERD, ZACHTE UITVOERIN aanbevelen? Nee

Correcte afhandeling van een bestelling

Materiaal is goed verpakt. Ter voorkoming van transportschade

• Uw oordeel over KOFFERS TOUGHSYSTEM TROLLEY DWST83401 DEWALT
  • Beschrijf uw ervaring met KOFFERS TOUGHSYSTEM TROLLEY DWST83401 DEWALT Geheel naar verwachting
  • Zou u KOFFERS TOUGHSYSTEM TROLLEY DWST83401 DEWALT aanbevelen? Ja

Snel binnen

• Uw oordeel over WANDHASPEL 13MM L=15M 186 GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDHASPEL 13MM L=15M 186 GARDENA N.v.t.
  • Zou u WANDHASPEL 13MM L=15M 186 GARDENA aanbevelen? Ja

Ze houden zich aan de afspraken

Telefonisch contact gehad me ze. Dat was al erg prettig.

• Uw oordeel over GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA De beschrijving klopt. Klein maar zeer goed en handig
  • Zou u GRASMAAIER 33CM 1200W - ELM3320 - MAKITA aanbevelen? Ja

Nette en snelle levering!

Vanuit België naar nederland verstuurd en binnen 48 uur ontvangen ! Top!

• Uw oordeel over GATENRIJ-BOORSET LR 32-SYS
  • Beschrijf uw ervaring met GATENRIJ-BOORSET LR 32-SYS Zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren!
  • Zou u GATENRIJ-BOORSET LR 32-SYS aanbevelen? Ja

Zoals gewoonlijk snel en goed geleverd

• Uw oordeel over ACCU SLAGMOERAANZETTER - 18 V / 305 NM - EXCLUSIEF
  • Beschrijf uw ervaring met ACCU SLAGMOERAANZETTER - 18 V / 305 NM - EXCLUSIEF N.v.t.
  • Zou u ACCU SLAGMOERAANZETTER - 18 V / 305 NM - EXCLUSIEF aanbevelen? N.v.t.

Goede shop, duidelijk en vlot geleverd tegen goede prijs!

• Uw oordeel over WANDHASPEL 13MM L=15M 186 GARDENA
  • Beschrijf uw ervaring met WANDHASPEL 13MM L=15M 186 GARDENA Top
  • Zou u WANDHASPEL 13MM L=15M 186 GARDENA aanbevelen? Ja

Ik heb me bestelling nooit gekregen

Ik heb mij bestelling nooit gekregen en contact gezocht en kreeg geen mens aan de lijn. Waardeloos!!

• Uw oordeel over BRETELS MET CLIPS - 4750-BWC-1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met BRETELS MET CLIPS - 4750-BWC-1 Slecht
  • Zou u BRETELS MET CLIPS - 4750-BWC-1 aanbevelen? Nee

levertijden op de site misleidend

Ik was op zoek naar een bovenfrees die snel geleverd zou worden op de site stond dat ik hem binnen 7 dagen zou kunnen verwachten. Echter na het bestellen bleek dit drie weken te zijn. Heb vervolgens gechat met de klantenservice die de leverancier hebben gebeld en toen bleek de levertijd zelfs 2 maanden zou worden. Ze hebben daarna netjes mijn order geannuleerd, ik wacht alleen nog op mijn geld.

• Uw oordeel over Product1 N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Groot assortiment ,scherpe prijzen,snelle verzending

Gladjes, prettig Shopping

• Uw oordeel over SDS BOORHAMER CXT - HR140DWYE1 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met SDS BOORHAMER CXT - HR140DWYE1 - MAKITA Lekker licht in de hand, niet te zwaar
  • Zou u SDS BOORHAMER CXT - HR140DWYE1 - MAKITA aanbevelen? Ja

slecht

heb online een verticuteermachine gekocht. na een klein stukje gras verticuteren brak er een wiel af (plastic) meteen formulieren ingevult op de website met de mededeling dat ik het apparaat wil retourneren. vervolgens krijg ik een mail met de vraag of ik foto's van het defect kan sturen. dit heb ik onmiddelijk gedaan. toen werd het lang stil. vervolgens heb ik weer een mail gestuurd of ze mij een retour bon kunnen sturen zodat ik de machine kan retourneren. We zijn nu weer een week verder maar ik hoor niets meer

• Uw oordeel over VERTICUTEERMACHINE 32CM 1300W - UV3200 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met VERTICUTEERMACHINE 32CM 1300W - UV3200 - MAKITA N.v.t.
  • Zou u VERTICUTEERMACHINE 32CM 1300W - UV3200 - MAKITA aanbevelen? Nee

Alles perfect verlopen.

• Uw oordeel over ACCUVLOERREINIGER 25,55V FC 7 CORDLESS YELLOW
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUVLOERREINIGER 25,55V FC 7 CORDLESS YELLOW Werkt perfect, vuilwater opvang is wat klein
  • Zou u ACCUVLOERREINIGER 25,55V FC 7 CORDLESS YELLOW aanbevelen? Ja

Snelle levering - goed prijs

• Uw oordeel over MULTITOOL MULTIMASTER 350W MM 500 PLUS (KOFFER)FE
  • Beschrijf uw ervaring met MULTITOOL MULTIMASTER 350W MM 500 PLUS (KOFFER)FE Bekend gereedschap - goed
  • Zou u MULTITOOL MULTIMASTER 350W MM 500 PLUS (KOFFER)FE aanbevelen? Ja

Goede snelle service top

Was goed en snel geregeld

• Uw oordeel over TAFELZAAG 260MM 1650W MET ONDERSTEL - 2704NX1 - MA
  • Beschrijf uw ervaring met TAFELZAAG 260MM 1650W MET ONDERSTEL - 2704NX1 - MA Goed
  • Zou u TAFELZAAG 260MM 1650W MET ONDERSTEL - 2704NX1 - MA aanbevelen? Ja

Goede prijs

Netjes optijd geleverd.

• Uw oordeel over Joker Steek- en ringratelsleutel-set, 4 -delig
  • Beschrijf uw ervaring met Joker Steek- en ringratelsleutel-set, 4 -delig N.v.t.
  • Zou u Joker Steek- en ringratelsleutel-set, 4 -delig aanbevelen? Ja

Geweldig bedrijf, goede service

Waterpas besteld elders. 2 weken gewacht en uiteindelijk hier maar besteld omdat het andere bedrijf traag was. Volgende dag twee waterpassen ontvangen en die van kluim retour gestuurd. Service en snelheid is optimaal. ze regelen het voor je.uiteindelijk had ik beter de andere waterpas retour kunnen sturen. Klium is een bedrijf waar ik in de toekomst vaker ga bestelen!

• Uw oordeel over Stanley FatMax I-Beam Waterpas 180cm
  • Beschrijf uw ervaring met Stanley FatMax I-Beam Waterpas 180cm N.v.t.
  • Zou u Stanley FatMax I-Beam Waterpas 180cm aanbevelen? Ja

Fijn

Snel

• Uw oordeel over PACKOUT KOFFER ORGANISER - 4932464082
  • Beschrijf uw ervaring met PACKOUT KOFFER ORGANISER - 4932464082 Goed
  • Zou u PACKOUT KOFFER ORGANISER - 4932464082 aanbevelen? Ja

Goed in de hand, trillingvrij, licht ondanks accu

Fijne machine met een mooie kleine accu, machine trilt weinig bij gebruik. Wat groter voetbad dan mijn vorige delta machine(metabo) maar kom prima in de hoekjes en randen. Nadeel door afwijkende maat is de keuze in papier wat beperkter en zijn die dus wat duurder

• Uw oordeel over ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO
  • Beschrijf uw ervaring met ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO Top ding
  • Zou u ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO aanbevelen? Ja

Goed in de hand, trillingvrij, licht ondanks accu

• Uw oordeel over ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO
  • Zou u ACCUVLAKSCHUURMACH.18V/BODY DTSC 400-BASIC-ERGO aanbevelen? Ja

Super snel

• Uw oordeel over Stiftsleutelset 8-dlg
  • Beschrijf uw ervaring met Stiftsleutelset 8-dlg N.v.t.
  • Zou u Stiftsleutelset 8-dlg aanbevelen? N.v.t.

Goede site makkelijk te bestellen.

Makkelijk zoeken op de site en bestellen ook prima. Geleverde artikel fabrikant altijd goed dus bestellen inpakken en versturen.

• Uw oordeel over BESCHERMKAP MET STOFAFZUIGING - 196845-3 - MAKITA
  • Beschrijf uw ervaring met BESCHERMKAP MET STOFAFZUIGING - 196845-3 - MAKITA Ik kende het product al dus nu maar zelf aangeschaft .
  • Zou u BESCHERMKAP MET STOFAFZUIGING - 196845-3 - MAKITA aanbevelen? Ja

Klantenservice is ruk

Het verhaal. Ik heb een broek van blaklader aangeschaft bij klium. Aangezien ik de verkeerde maat had besteld (3 maten kleiner) heb ik em geretourneerd de volgende werkdag. Krijg ik na een week een mail dat de broek terugkomt naar mij omdat ie gedragen zou zijn heb de foto’s die jullie hebben gemaakt en ik heb foto’s die ik heb gemaakt toen ik em net weer opende. Als ik ze kon uploaden had ik t gedaan. Punt is broek is nieuw zit wat stof op wat waarschijnlijk bij jullie in t magazijn is gebeurd. Bel met de klantenservice met stefanie die zegt doodleuk dat er niks aan te doen is ook al zien de dat ik direct een mail heb gestuurd of ik em kon ruilen dat kon niet moest deze retour doen en een andere bestellen wat ik ook heb gedaan 3maten groter. Stefanie beloofd een reactie te doen of ene engin maar nooit gebeurd Dus nu zit ik met een nieuwe broek die te klein is en een die goed zit

• Uw oordeel over WERKBROEK KAT/POL MARINE/ZW 1999 BAGGY 50 BLAKLADE
  • Beschrijf uw ervaring met WERKBROEK KAT/POL MARINE/ZW 1999 BAGGY 50 BLAKLADE N.v.t.
  • Zou u WERKBROEK KAT/POL MARINE/ZW 1999 BAGGY 50 BLAKLADE aanbevelen? N.v.t.

Vlot en helder, behalve de 2 extra garantie

De levering verliep perfect maar de extra 2 jaar garantie door Klium is mij te vaag. Desgevraagd kreeg ik het volgende toegemaild: "Hier hoef je na de registratie bij Festool niets extra meer voor te doen, enkel de garantieregistratie van Festool goed bijhouden. In geval van defect vragen we je deze als bewijs voor te leggen, de twee jaar van ons worden hierbij automatisch verrekend. " Ik vind dit een slechte vastlegging van de bovendien vage garantie-uitbreiding.

• Uw oordeel over DELTASCHUURMACHINE DTS 400 REQ
  • Beschrijf uw ervaring met DELTASCHUURMACHINE DTS 400 REQ N.v.t.
  • Zou u DELTASCHUURMACHINE DTS 400 REQ aanbevelen? Ja

Goede prijs en snelle service echte aanrader

• Uw oordeel over 17-DELIGE SDS BOOR- EN BEITELSET - B-52059 - MAKI
  • Beschrijf uw ervaring met 17-DELIGE SDS BOOR- EN BEITELSET - B-52059 - MAKI Goede kwaliteit
  • Zou u 17-DELIGE SDS BOOR- EN BEITELSET - B-52059 - MAKI aanbevelen? Ja

prima geleverd en op tijd.

staat hierboven

• Uw oordeel over Phantom DIN 172A Boorbus korte uitvoering met kraa
  • Beschrijf uw ervaring met Phantom DIN 172A Boorbus korte uitvoering met kraa nog niet toegepast maal is nog niet klaar
  • Zou u Phantom DIN 172A Boorbus korte uitvoering met kraa aanbevelen? Ja

26 Ekkelgaarden